Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Fan
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Ahoj všem,
doufám, že toto není nevhodně založené téma, jsem na foru nový a nevím kam a na koho se obrátit.
Mám jeden nepříjemný problém, když se snažím nastavit individuální taktiku, tak je vše v pohodě, nastavuju ji na jednotlivé zápasy, tak jak to vždy šlo. Nastavím ke každému hráči co po něm chci, uložím, pak mi vyjede soupiska a tam kliknu na Provést. Měl jsem to takto nastavené k zápasu, který se dnes odehrál, ale taktika se neuložila a když si to zkouším nastavit u dalších, tak to jde, pak se podívám do té indi. taktiky, ale není to uložené. VŠE NASTAVUJI U JEDNOTLIVÝCH ZÁPASŮ.
Tento problém začal s aktivováním SPFA nebo jak se to jmenuje, jsou to ty placené výhody.
Děkuji všem za jakoukoli funkční radu.
Viktor
doufám, že toto není nevhodně založené téma, jsem na foru nový a nevím kam a na koho se obrátit.
Mám jeden nepříjemný problém, když se snažím nastavit individuální taktiku, tak je vše v pohodě, nastavuju ji na jednotlivé zápasy, tak jak to vždy šlo. Nastavím ke každému hráči co po něm chci, uložím, pak mi vyjede soupiska a tam kliknu na Provést. Měl jsem to takto nastavené k zápasu, který se dnes odehrál, ale taktika se neuložila a když si to zkouším nastavit u dalších, tak to jde, pak se podívám do té indi. taktiky, ale není to uložené. VŠE NASTAVUJI U JEDNOTLIVÝCH ZÁPASŮ.
Tento problém začal s aktivováním SPFA nebo jak se to jmenuje, jsou to ty placené výhody.
Viktor
-
- Member of the Soccer Project Association
Neviem, prečo dávaš "provést". Však nastavíš si zostavu, klikneš na "individuální", nastavíš individuálne pokyny, dáš uložiť, klikneš na ok a je to. Žiadne provést už nedávaj. Po odkliknutí ok už proste choď odtiaľ preč, inak ti hodí zostavu, ktorú tam máš, ale bez indiv. pokynovViktor_Sorma wrote:Ahoj všem,
Viktor

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
- Fan
Ooo Danke Schon, už to funguje.. díky moc
a to to byla taková konina..

-
Aby divák, ktorý zaspal a zobudil sa v 89.min vedel, aký je stavdann11 wrote:caute naco je videostena dobra

...new beginning...
Nevím na koho se mam obratit s timto problemem tak pisu sem.
Jde o tohle
19 Čnc 2010 + € 16.166,00 Sobralense FC-Bilina 1-3 Příjem z televizních práv
19 Čnc 2010 + € 4.000,00 Sobralense FC-Bilina 1-3 Příjem z prodeje vstupenek (4000 tickets)
19 Čnc 2010 - € 40.263,00 Sobralense FC-Bilina 1-3 Platy hráčů:
- plat: € -10.013,00
- bonus za vítězství: € -30.250,00
Pricemz nehral zadny hrac ktery ma dostavat bonus za vitezsví (ani nestridal !) a cena vstupenek byla nastavena na 22, takze bych mel dostat 88000 a ne 4000.
Jde o tohle
19 Čnc 2010 + € 4.000,00 Sobralense FC-Bilina 1-3 Příjem z prodeje vstupenek (4000 tickets)
Pricemz nehral zadny hrac ktery ma dostavat bonus za vitezsví (ani nestridal !) a cena vstupenek byla nastavena na 22, takze bych mel dostat 88000 a ne 4000.
-
Hrál jsi u něj....takže jsi dostal jen 5% z tržby za vstupenky.Lanzikk wrote:Nevím na koho se mam obratit s timto problemem tak pisu sem.
Jde o tohle
S těma bonusama to nemohu posoudit - nebyl nikdo ani na střídačce?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

caute ked mam hracov s agresivitou okolo 100 tak mam dat do yostavi aku agresivitu abi bola co najlepsia a ked je od 25 do 40 alebo 40 do 70 alebo 70 a 99 a nebo 0 az 25 a je v niecom lepsie ked hrac s argesivitou 100 ma yapase nastavene ye agresivita na 100 dik ya odpoved
agresivita je téma na hodně dlouho. Obecně platí následující:dann11 wrote:caute ked mam hracov s agresivitou okolo 100 tak mam dat do yostavi aku agresivitu abi bola co najlepsia a ked je od 25 do 40 alebo 40 do 70 alebo 70 a 99 a nebo 0 az 25 a je v niecom lepsie ked hrac s argesivitou 100 ma yapase nastavene ye agresivita na 100 dik ya odpoved
- nezáleží na týmové agresi, ale na součtu rozhodčího a týmové agresivity
- nastavení tohoto součtu závisí:
a) na průměrné agresivitě všech hráčů - tedy těch co nastoupí
b) na rozptylu agresivity všech hráčů - tedy těch co nastoupí (=rozdíl mezi největším beránkem a největším řezníkem)
Takže třeba pokud bys měl druhého nejagresivnějšího hráče kolem 60%, tak bych toho 100 vůbec nestavěl, protože hrozí velmi reálně, že chytne redku. Nebo se musíš hodně krotit, aby ji nechytl.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Ahoj, na SP teedy rozhodně nový nejsem, Právě jsem v divizi D a po dvou kolech jsem na prvnim miste..
Jinak k tomu na to co se chci zeptat....Vcera jak byl ten problem s prihlasenim, jsem teda nechtic odehral vsechny tri zapasy s ackem...ale ligu sem vyhral, turnaj finale jsem vyhral na penalty, a pratelak sem vyhral 5:0....
ale i presto jsem si dneska vsiml, že mam naladu v tymu 95 pritom sem mel 100...Jak je možné že mi klesla nalada v tymu o 5 procent, kdyz sem vsechny tri zapasy vyhral? a zadnyho hrace sem nekoupil ani neprodal.....Vubec nevim jak se to mohlo stat
=D 
Jinak k tomu na to co se chci zeptat....Vcera jak byl ten problem s prihlasenim, jsem teda nechtic odehral vsechny tri zapasy s ackem...ale ligu sem vyhral, turnaj finale jsem vyhral na penalty, a pratelak sem vyhral 5:0....
ale i presto jsem si dneska vsiml, že mam naladu v tymu 95 pritom sem mel 100...Jak je možné že mi klesla nalada v tymu o 5 procent, kdyz sem vsechny tri zapasy vyhral? a zadnyho hrace sem nekoupil ani neprodal.....Vubec nevim jak se to mohlo stat

Fc Burani Liblice - Pláša
-
Kedy si sa pozeral na náladu??Pláša wrote:Ahoj, na SP teedy rozhodně nový nejsem, Právě jsem v divizi D a po dvou kolech jsem na prvnim miste..
ale i presto jsem si dneska vsiml, že mam naladu v tymu 95 pritom sem mel 100...Jak je možné že mi klesla nalada v tymu o 5 procent, kdyz sem vsechny tri zapasy vyhral? a zadnyho hrace sem nekoupil ani neprodal.....Vubec nevim jak se to mohlo stat=D
Začiatkom novej sezóny nálada v tíme klesne vždy o 10% z momentálnej, čiže ak si mal na konci jednej sezóny 99% náladu, tak na začiatku durhej máš náladu 89%. Potom si vyhral dva ligové zápasy (+2x 2%), jeden turnajový (+1%) a jeden priateľský (+1%) - to je dokopy o 6% viac, čiže 89% + 6% = 95%.

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
ahojte potrebujem rychle poradit dnes som predal hraca jednemu tymu a potom som nejako nato zabudol a som dal ponuku na jeho hraca tymu ktori odomna kupyl toho hraca
co je podla pravidiel ze mozem urobit len jeden obchod s jednym tymom za neviem kolko sezon zakazane takze teraz neviem co mam urobit nechcem dostat BAN tak ak niekto vie prosim poradte
co je podla pravidiel ze mozem urobit len jeden obchod s jednym tymom za neviem kolko sezon zakazane takze teraz neviem co mam urobit nechcem dostat BAN tak ak niekto vie prosim poradte
FC Tokaj Mala Trna
-
Ako sa ti to podarilo???werule wrote:ahojte potrebujem rychle poradit dnes som predal hraca jednemu tymu a potom som nejako nato zabudol a som dal ponuku na jeho hraca tymu ktori odomna kupyl toho hraca

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
tym FC Tokaj Gazprom Mala Trna
Hráč Andrius Normantas bol predaný za € 2.500.000,00 do Gh0st R!d3rs .
vtyme Gh0st R!d3rs si pozri naponuky na hraca Mike Salomé kde je moja ponuka
Hráč Andrius Normantas bol predaný za € 2.500.000,00 do Gh0st R!d3rs .
vtyme Gh0st R!d3rs si pozri naponuky na hraca Mike Salomé kde je moja ponuka
FC Tokaj Mala Trna