trefatom17 wrote:Spise to tipuju na vyprodejPaToM wrote:Tajný(á) obdivovateľ(ka)?Tom23 wrote:tak pres vikend 217 novejch zprav...

ale kdyby tam byla alespon jedna zprava od nejaky zensky, tak bych se vubec nezlobil
Moderator: Czech Moderators
trefatom17 wrote:Spise to tipuju na vyprodejPaToM wrote:Tajný(á) obdivovateľ(ka)?Tom23 wrote:tak pres vikend 217 novejch zprav...
nejsi sámjancarik wrote:nejude to jenom me nebo jeste nekomu???
Njn, nemožnosť pripojenia na databázu väčšinou nebýva problémom providera.Papa Bouba Diop wrote:nejsi sámjancarik wrote:nejude to jenom me nebo jeste nekomu???
Aspoň je to v pátek, takže maj víkend na regeneraci. Kdyby byla zítra liga, tak by to bylo horšíHippopotamus wrote:Sakra, tak toto som tu už dlho nemal - 7 zranených narazNeviem, ako chcem po dnešnej lige odohrať všetky 4 zápasy, keď mám k dispozícii 28 hráčov, z toho 13 do 20 rokov a už teraz majú 100% fyzičku len 5. No, bude sranda
Včera (tedy dnes někdy v 1 ránoléblík wrote:Vyprodávám.A povedl se mi překlik a na okamžitý jsem se překlikl o jednu 0 takže moje 30 leté RB tam visí za 15 míčů
Len dlho neváhaj, lebo nabehnú dardarovskí chlapci z rumunských hôr a len sa tak po nich zaprášiléblík wrote:Vyprodávám.A povedl se mi překlik a na okamžitý jsem se překlikl o jednu 0 takže moje 30 leté RB tam visí za 15 míčůnetris1 wrote:Včera (tedy dnes někdy v 1 ráno ) se mi stalo úplně to samé. Můj GK s výkonem 60 je na prodej za 5M místo 500kPaToM wrote:Nechám si ešte tie vaše lákavé ponuky prejsť hlavou, chalani, a keď tak, dám vedieť...
Ajjajajajáááj - ďalší zraneníNetris1 wrote:Aspoň je to v pátek, takže maj víkend na regeneraci. Kdyby byla zítra liga, tak by to bylo horšíHippopotamus wrote:Sakra, tak toto som tu už dlho nemal - 7 zranených narazNeviem, ako chcem po dnešnej lige odohrať všetky 4 zápasy, keď mám k dispozícii 28 hráčov, z toho 13 do 20 rokov a už teraz majú 100% fyzičku len 5. No, bude sranda
Jen taková kontrolní otázka: Máš fyzioterapeuta?Hippopotamus wrote:Ajjajajajáááj - ďalší zraneníNetris1 wrote:Aspoň je to v pátek, takže maj víkend na regeneraci. Kdyby byla zítra liga, tak by to bylo horšíHippopotamus wrote:Sakra, tak toto som tu už dlho nemal - 7 zranených narazNeviem, ako chcem po dnešnej lige odohrať všetky 4 zápasy, keď mám k dispozícii 28 hráčov, z toho 13 do 20 rokov a už teraz majú 100% fyzičku len 5. No, bude sranda
Poradové číslo 8 - za chvíľu budem mať celé jedenástku na marodke. Aj tak to nechápem, keby hrali s nízkou fyzičkou, ale všetci zranení ju mali tak, že na druhý deň by im naskočila na 100 (prípadne 98-99)...
Mám všetkých zamestnancov, všetkých na 100%, teda, akurát trávničkárovi to momentálne trochu kleslo na 96% a hneď je trávnik na sračkuNetris1 wrote:Jen taková kontrolní otázka: Máš fyzioterapeuta?
Zkus vyhodit ty sestřičky a uvidíšHippopotamus wrote:Mám všetkých zamestnancov, všetkých na 100%, teda, akurát trávničkárovi to momentálne trochu kleslo na 96% a hneď je trávnik na sračkuNetris1 wrote:Jen taková kontrolní otázka: Máš fyzioterapeuta?Ale to pripisujem skôr veľkému počtu domácich zápasov ako tým 4 percentám, ktorému mu poklesli
V každom prípade, tých zranených chápem len ako súčasť negatívneho randomu, predtým som ťahal skoro 2 týždne bez zraneniaAle aj tak, 8 naraz, to je už moc...