Nu exista o tactica anume care sa contracareze o alta tactica. Cea mai buna tactica, in orice situatie, e aia in care scoti cel mai mult pe linii.GASCAN wrote:sal
ce tactica si ce stil contracareaza 4-3-3 mingi lungi....?????![]()
[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
Re: [Tactici si analize de meciuri]
Harder, better, faster, stronger
magarie strigatoare la cer! daca nu dau bani nu ma lasa sa obtin mai mult! in aceasta etapa...a doua...am pierdut cu 1-2 acasa! uitati-va va rog la caseta meciului:Steaua Navo-Hukot din seria E19 ! AVEAM MORAL 100%...castigasem o grupa din F! jucatorii erau la 100% moral si conditie! evolutiile au fost peste ale adversarilor! inclusiv agresivitatea! DOMNILOR ADMINISTRATORI...credeam ca e un joc! de ce nu il lasati sa fie doar un joc? pacat...voi renunta !
stai linistit, e random toata ziua, se mai intampla si eu si altii au patit-o.nadja wrote:magarie strigatoare la cer! daca nu dau bani nu ma lasa sa obtin mai mult! in aceasta etapa...a doua...am pierdut cu 1-2 acasa! uitati-va va rog la caseta meciului:Steaua Navo-Hukot din seria E19 ! AVEAM MORAL 100%...castigasem o grupa din F! jucatorii erau la 100% moral si conditie! evolutiile au fost peste ale adversarilor! inclusiv agresivitatea! DOMNILOR ADMINISTRATORI...credeam ca e un joc! de ce nu il lasati sa fie doar un joc? pacat...voi renunta !
nu e adevarat prietene! joc de mult si mereu se intampla! cand sunt mai sus ...ma lucreaza! crede-ma am incercat multe variante de echipa si multi jucatori! magarie!
Daca ti se spune ca s-a mai intamplat si altora, si la o adica acest random desi provoaca nervi si stres uneori aduce un pic din real life in joc, altfel aceasta p[ura matematica in jurul careia orice joc online se invarte ar face din joc o monotonie.
Si iti zic asta pentru ca si eu am patit intr-un sezon cand am facut 11 egaluri, deci nu doar un singur meci
Exista in joc o perioada cand ai parte de o groaza de accidentati, de rezultate dubioase....trebuie sa treci si prin ele.
Daca ti se spune ca s-a mai intamplat si altora, si la o adica acest random desi provoaca nervi si stres uneori aduce un pic din real life in joc, altfel aceasta p[ura matematica in jurul careia orice joc online se invarte ar face din joc o monotonie.
Si iti zic asta pentru ca si eu am patit intr-un sezon cand am facut 11 egaluri, deci nu doar un singur meci

Exista in joc o perioada cand ai parte de o groaza de accidentati, de rezultate dubioase....trebuie sa treci si prin ele.
mai dragi prieteni...am trecut peste astea de multe ori! nu intelegeti ca nu ma lasa sa urc mai sus de div. E, Orice as face! cand sunt aproape de 1-2, pafff! apar astea! de ce nu apar cand sunt pe 11-12? ia spu8neti!
Omule, ce "a aparut"? Ai avut -3, nici macar random nu a fost. Nu inteleg care e problema?
Poate de la tine e problema...mai schimba ceva in tactica
Pai are 4 jucatori cu agresivitate mare (peste 65) si restul cu agresivitate mica (sub 40). Normal ca aia 4 iau tot timpul galben iar apoi rosu. Dar nu, nu e vina lui, il urmareste Sjarel si ii elimina jucatorii ca ii e frica de el, sa nu cumva sa castige A-ul si cupa SP de 10 ori la rand.ic33 wrote:Poate de la tine e problema...mai schimba ceva in tactica
Wikipedia wrote:Gândirea paranoică este caracterizată de obicei neîncredere sau suspiciune faţă de ceilalţi.
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
lovetse si goneste si stil 80-100TheMisterio wrote:ce tactica pot folosi cu un 3-4-3 si cat % stilul de joc?

-
- Member of the Soccer Project Association
Uite ca am patit-o si pe asta. Cu +5 iau bataie si nu la penalty
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=20413911
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
- Team Manager
Se intampla... eu s`a intamplat sa castig cu -5cro1981 wrote:Uite ca am patit-o si pe asta. Cu +5 iau bataie si nu la penalty

-
- Team Manager
Si pentru un 4-3-3 ?TheMisterio wrote:ce tactica pot folosi cu un 3-4-3 si cat % stilul de joc?

3-4-3 = loveste si goneste 90 s-au 100%, pentru 4-3-3 nu stiu.
-
- Team Manager
pai doar pentru 4-3-3 aveam nevoie ... dar merci oricum.. deci cineva?mate1976 wrote:3-4-3 = loveste si goneste 90 s-au 100%, pentru 4-3-3 nu stiu.