Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hippopotamus »

dawron wrote:No a Strakapůdi dnes doma zahráli pouze 145, což je nic moc.
Jeho výkonom 145 sa ale moc neutešuj, keďže jeho áčko nebolo vôbec v optimálnej forme. Nikto tam nemal morálku na 100%, ale o dosť nižšiu (na konci 35.sezóny staval len hráčov, ktorým dáva ešte skúsenosti), takže v priemere jeho hráči dnes zahrali o 2-3 body pod svoje maximum :-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
kopeckar

Post by kopeckar »

ps2512 wrote:6. FC Jančařík Šterboholy
7. FC Teschen
8. Bizone TM
9. FCB Mikef
10. Valcíři Chomutov C.F.

Fresh - FC Jeremy 0
Darwen Town - FC Strakapůd 2
Bizone FC - Dynamo Oleksovice 1
Je dobře že se nepodceňujete pane. Těším se na váš boj s tetou o titul. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
dawron
Team President

Post by dawron »

Hippopotamus wrote:
dawron wrote:No a Strakapůdi dnes doma zahráli pouze 145, což je nic moc.
Jeho výkonom 145 sa ale moc neutešuj, keďže jeho áčko nebolo vôbec v optimálnej forme. Nikto tam nemal morálku na 100%, ale o dosť nižšiu (na konci 35.sezóny staval len hráčov, ktorým dáva ešte skúsenosti), takže v priemere jeho hráči dnes zahrali o 2-3 body pod svoje maximum :-)
Já to udělal úplně stejně, ale to je nepodstatný. Podstatné je, že podal v úvodním zápase nepřesvědčivý výkon 145. Fanoušci chtěli rozhodně vidět víc.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote:Je dobře že se nepodceňujete pane. Těším se na váš boj s tetou o titul. :mrgreen:
Nepodceňujeme...nabrali jsme sebevědomí, protože již teď máme víc bodů, než jsme čekali za celou sezonu.
Teď si jedeme pro nějaký ten bodík k Dawronovi :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

FC JEREMY - Viastore 1:0 (150-138)

Na úvod sezóny potěšil pěkný výkon a splněná povinnost doma naplno bodovat!
FC JEREMY
oslicek

Post by oslicek »

kopeckar wrote: Je dobře že se nepodceňujete pane. Těším se na váš boj s tetou o titul. :mrgreen:
hmmm, když sem dneska koukal jaký čísla vypadly z ps2512 a jančaříka na devadesátkovou náladu v týmu, tak sou oba zralý při koncentraci pouze na ligu nejen na TOP5, ale i na boj o medaile (o jeremym ani nemluvím, tam se to ale čekalo). jančařík vůbec vypadá na 12 bodů první týden s Michalem asi jako jediný (i když setup na zítřek je asi docela výzva :-) - ale hratelná).

ke dvěma přestavujícím týmům bych si troufnul mezi adepty na sestupové místo po dnešku zařadit i mýho dnešního soupeře - neporazit oslíčky doma, to už je skoro umění...

jinak jsem plný očekávání jaké číslo vypadne zítra při domácím zápase z resiho, dawrona a darwena.

taky bych řekl, že se dnes v jednom týmu chystá výměna trenéra (nebo přinejmenším extenzivní prodlužování smluv) :wink:
jancarik

Post by jancarik »

oslicek wrote:
kopeckar wrote: Je dobře že se nepodceňujete pane. Těším se na váš boj s tetou o titul. :mrgreen:
hmmm, když sem dneska koukal jaký čísla vypadly z ps2512 a jančaříka na devadesátkovou náladu v týmu, tak sou oba zralý při koncentraci pouze na ligu nejen na TOP5, ale i na boj o medaile (o jeremym ani nemluvím, tam se to ale čekalo). jančařík vůbec vypadá na 12 bodů první týden s Michalem asi jako jediný (i když setup na zítřek je asi docela výzva :-) - ale hratelná).
no zase takovej optimista bych nebyl :mrgreen:
ta nalada je bouzel trosku nizsi a dneska se zase pohla dolu :roll:
a myslel jsem ze zitra taky ale nevypada to :wink: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Já si ps2512 všiml pořádně už minulou sezonu, kdy jeho céčko vypráskalo moje A a ještě to okomentoval slovy, že umí i víc (céčko :mrgreen: )
Andrew - Sokol Čejč
ps2512

Post by ps2512 »

Andrew se červenám!!! Nastaveno 17. Kol ligy a celý tento týden vše, co již bylo připraveno. Doufám, že Dawron to nechával na poslední chvíli a nestihnul to. :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
jancarik

Post by jancarik »

ps2512 wrote:Andrew se červenám!!! Nastaveno 17. Kol ligy a celý tento týden vše, co již bylo připraveno. Doufám, že Dawron to nechával na poslední chvíli a nestihnul to. :mrgreen:
no nevim jak dawron ale ja to nestihnul urcite :roll:
no co treba priste to nastavim driv... :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
ps2512

Post by ps2512 »

Tatran Stresovice 2-1 Dynamo Oleksovice
výkony: 142 - 138
Tak to nevyšlo, ale jdeme dál :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
jancarik

Post by jancarik »

FC Teschen 2 - 0 FC Jančařík Šterboholy 141 kuwa skoda to bylo hratelny ted me to sere jeste vic :evil:
tak snad uz jen dostat dalsi pokutu za to ze se ten zmetek nudi a prodam to vsechno...
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:jinak jsem plný očekávání jaké číslo vypadne zítra při domácím zápase z resiho, dawrona a darwena.
Čéče nad čím to tu spekuluješ? Můj tým je navlas stejný jako minulou sezónu, jen hráči jsou zase o rok starší. Náš výkon klesá v přímé úměře k tomu.

Ale evidentně na nějaké Oleksovice zatím doma stačíme i přes zranění a nemožnost se nalogovat a zkontrolovat nastavení v noci před zápasem. :-)

Jsem zvědavý, jak to bude vypadat, až mým klukům bude 33+. S denním příbytkem 5% staminy asi půjdou pěkně držkou do země.
Tatran Střešovice
Image
ps2512

Post by ps2512 »

dawron wrote:
oslicek wrote:jinak jsem plný očekávání jaké číslo vypadne zítra při domácím zápase z resiho, dawrona a darwena.
Čéče nad čím to tu spekuluješ? Můj tým je navlas stejný jako minulou sezónu, jen hráči jsou zase o rok starší. Náš výkon klesá v přímé úměře k tomu.

Ale evidentně na nějaké Oleksovice zatím doma stačíme i přes zranění a nemožnost se nalogovat a zkontrolovat nastavení v noci před zápasem. :-)

Jsem zvědavý, jak to bude vypadat, až mým klukům bude 33+. S denním příbytkem 5% staminy asi půjdou pěkně držkou do země.
Neurážejte pane.....byli jsme před zápasem jak po bitvě u Lipan, aby jsme byli co nejdříve schopni hrát zápasy na úrovni. Bohužel jsem musel teď odpískat zápas s Vámi :evil:
Odveta již bude o něčem jiném....slibuji :twisted: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

ps2512 wrote:Neurážejte pane.....byli jsme před zápasem jak po bitvě u Lipan, aby jsme byli co nejdříve schopni hrát zápasy na úrovni. Bohužel jsem musel teď odpískat zápas s Vámi :evil:
Odveta již bude o něčem jiném....slibuji :twisted: :mrgreen:
I co Tě nemá, to nejsou urážky, jen konstatování fakt. A že odveta bude jiná? To dá rozum, to budou všechny. :-)
Tatran Střešovice
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”