v prvním příspěvku tohoto topikuBig El wrote:Mám prosbu. Chtěl bych se zeptat - nejsem si jistý, v jakém topicu to hledat. Na základní pravidla letošního ročníku.
Stačí hodně ve stručnosti. Především by mě zajímalo, jak je to s předehrávkami. Díky

Moderator: Czech Moderators
v prvním příspěvku tohoto topikuBig El wrote:Mám prosbu. Chtěl bych se zeptat - nejsem si jistý, v jakém topicu to hledat. Na základní pravidla letošního ročníku.
Stačí hodně ve stručnosti. Především by mě zajímalo, jak je to s předehrávkami. Díky
No, jo. Slepotkaps2512 wrote:v prvním příspěvku tohoto topikuBig El wrote:Mám prosbu. Chtěl bych se zeptat - nejsem si jistý, v jakém topicu to hledat. Na základní pravidla letošního ročníku.
puzzle wrote:Kdo je strůjcem pravidel pro České soutěže.. chtěl bych je použít i na vznikající česko-slovenskou ligu... pokud by to nebyl problém...
Sobota 22. Už sem mu poslal SZ se žádostí o odmítnutí pozvánky, kterou na ten termín má.ps2512 wrote:Žádám vedení o přidělení termínu pro ČP. Jelikož s protihráčem si jaksi nerozumíme. Prý ať mu pošlu pozvánku, ale já jaksi nemám na kdy, když to tam má zakopaný
ok...já mu to totiž psal taky a on proč mu ji hned nepošluSokol Cejc wrote:Sobota 22. Už sem mu poslal SZ se žádostí o odmítnutí pozvánky, kterou na ten termín má.ps2512 wrote:Žádám vedení o přidělení termínu pro ČP. Jelikož s protihráčem si jaksi nerozumíme. Prý ať mu pošlu pozvánku, ale já jaksi nemám na kdy, když to tam má zakopaný
esi wrote:na tuty.. neukecal jsem to....takže bacha na to,ps2512 wrote:Je to jisté jestli končíš?esi wrote:Fc Draci tak jsem skončil vzal jsem synův mančaft na přáteláky už mě vykopli takže ahoj tak za rok....nikomu nehlídejte učet ani za zlatý prase
Ten tým, co je vyloučen, tak u všech jeho dosavadních zápasů vymaž všechny statistiky, tj. střelce a karty.ps2512 wrote:Prosím někoho o informaci jak ve FRcu vyloučit tým ze soutěže....pouze kontumovat předešlé zápasy nebo je tam nějaký tlačítko na to![]()
Jsi nový statistik, potřebuješ pomoci?
V nejnižší lize se karty nepočítaj takže můžu mačkat jen kontumace? A mazat střelce?Hadis wrote:Ten tým, co je vyloučen, tak u všech jeho dosavadních zápasů vymaž všechny statistiky, tj. střelce a karty.ps2512 wrote:Prosím někoho o informaci jak ve FRcu vyloučit tým ze soutěže....pouze kontumovat předešlé zápasy nebo je tam nějaký tlačítko na to![]()
Jsi nový statistik, potřebuješ pomoci?
U soupeře vymaž střelce, ale do kolonky góly napiš 3. Tím dosáhneš kontumačního výsledku při zachování platnosti karet u týmů, které zůstaly v soutěži - v případě, že soupeř nemá v tom kole žádnej trest, můžeš použít i tlačítko kontumace - postup dle standartního postupu.
Kdyby bylo něco nejasnýho, tak se znovu zeptej