Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
-
- Coach
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
A můžeš mi prosím pomoct?V turnaji který jsem momentálně hrál,hrajou dva z jednoho IP a ban nemají.Můžu slíbit,že klub své ženy už nikdy na zápas nepozvu.
Manager:Noell
Team:Spartani Zatec[/quote]
Už jednou jsi byl za to zabanován, navíc jsi věděl, že pokud chceš hrát turnaje s druhým účtem, který se dlouhodobě loguje z 1 PC, musíš nastavit symbolické vstupné. Nevím o případu, kdy by byl někdo odbanován podruhé, když se dopustí stejného prohřešku. Nehledě na skutečnost, že ten druhý účet se lognul tuto sezónu pouze jedenkrát a to hned po Tobě a kvůli tomu, aby Ti přijmul pozvánku do turnaje, což samo o sobě silně zavání multi-accountem. Argument, že víš o někom, kdo porušuje pravidla a doposud nebyl potrestán, není vůbec relevantní.
Ale abych Ti odpověděl – mohu Ti pomoci v komunikaci se šerifem, který Tě zabanoval. Je na Tobě, jestli ho přesvědčíš, že by jsi měl být znova odbanován. Nečekej však z mé strany nějakou aktivní podporu za Tvé odbanování, tak jako tomu bylo v minulém případě. Pokud šerifa, který Tě zabanoval, nepřesvědčíš, zbývá Ti možnost v podobě podání odvolání ke všem šerifům. Pokud máš zájem o moji pomoc v podobě překládání, kontaktuj mě prostřednictvím mého šerifského e-mailu (resi@soccerproject.com).[/quote]
Osobně teda moc nechápu co mu takovej turnaj s vlezným 25K, kdy vyhraje čistá ruka 45K může dát. To je částka tak leda na zaplacení kurzu pro nějakého zaměstnance. Neřeknu kdyby to dělal s SPFA pro třeba 16 týmů po 30-50K, pak to už nějakej přínos je. Ale ovládat 16 týmů z jednoho PC by už byla slušná frajeřina.
Manager:Noell
Team:Spartani Zatec[/quote]
Už jednou jsi byl za to zabanován, navíc jsi věděl, že pokud chceš hrát turnaje s druhým účtem, který se dlouhodobě loguje z 1 PC, musíš nastavit symbolické vstupné. Nevím o případu, kdy by byl někdo odbanován podruhé, když se dopustí stejného prohřešku. Nehledě na skutečnost, že ten druhý účet se lognul tuto sezónu pouze jedenkrát a to hned po Tobě a kvůli tomu, aby Ti přijmul pozvánku do turnaje, což samo o sobě silně zavání multi-accountem. Argument, že víš o někom, kdo porušuje pravidla a doposud nebyl potrestán, není vůbec relevantní.
Ale abych Ti odpověděl – mohu Ti pomoci v komunikaci se šerifem, který Tě zabanoval. Je na Tobě, jestli ho přesvědčíš, že by jsi měl být znova odbanován. Nečekej však z mé strany nějakou aktivní podporu za Tvé odbanování, tak jako tomu bylo v minulém případě. Pokud šerifa, který Tě zabanoval, nepřesvědčíš, zbývá Ti možnost v podobě podání odvolání ke všem šerifům. Pokud máš zájem o moji pomoc v podobě překládání, kontaktuj mě prostřednictvím mého šerifského e-mailu (resi@soccerproject.com).[/quote]
Osobně teda moc nechápu co mu takovej turnaj s vlezným 25K, kdy vyhraje čistá ruka 45K může dát. To je částka tak leda na zaplacení kurzu pro nějakého zaměstnance. Neřeknu kdyby to dělal s SPFA pro třeba 16 týmů po 30-50K, pak to už nějakej přínos je. Ale ovládat 16 týmů z jednoho PC by už byla slušná frajeřina.
Osobně teda moc nechápu co mu takovej turnaj s vlezným 25K, kdy vyhraje čistá ruka 45K může dát. To je částka tak leda na zaplacení kurzu pro nějakého zaměstnance. Neřeknu kdyby to dělal s SPFA pro třeba 16 týmů po 30-50K, pak to už nějakej přínos je. Ale ovládat 16 týmů z jednoho PC by už byla slušná frajeřina.[/quote]
taky si myslim:)
taky si myslim:)
-
- Member of the Soccer Project Association
noell wrote:Osobně teda moc nechápu co mu takovej turnaj s vlezným 25K, kdy vyhraje čistá ruka 45K může dát. To je částka tak leda na zaplacení kurzu pro nějakého zaměstnance. Neřeknu kdyby to dělal s SPFA pro třeba 16 týmů po 30-50K, pak to už nějakej přínos je. Ale ovládat 16 týmů z jednoho PC by už byla slušná frajeřina.
taky si myslim:)[/quote]
V tomto případě už jde o princip si myslím.........dostal jsi prvním BANem pohlavek, ale asi nestačil.
Je to přehnaný BAN ale jak už tu psal TOM......je to podezřelé a to stačí
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Toto pravidlo slouží také do jisté míry jako ochrana před multi-accounty.ps2512 wrote:V tomto případě už jde o princip si myslím.........dostal jsi prvním BANem pohlavek, ale asi nestačil.noell wrote:taky si myslim:)beda sekacka wrote:Osobně teda moc nechápu co mu takovej turnaj s vlezným 25K, kdy vyhraje čistá ruka 45K může dát. To je částka tak leda na zaplacení kurzu pro nějakého zaměstnance. Neřeknu kdyby to dělal s SPFA pro třeba 16 týmů po 30-50K, pak to už nějakej přínos je. Ale ovládat 16 týmů z jednoho PC by už byla slušná frajeřina.
Je to přehnaný BAN ale jak už tu psal TOM......je to podezřelé a to stačí
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Ahoj, nedávno mi napísal nejaký hráč (mimochodom nový manažér). Skopírujem sem jeho správu: podolski: Football Manager
"Hello! Do you want to play a better football manager, with better graphics and much faster seasons (2 matches per day)?
If you want this, click on the link in my profile or copy this link into a browser (you must copy the entire link because it's a special invitation, good luck): http://www.managerleague.com/index.pl?ref=380588"
Ponúka blbosti a na jeho link som radšej neklikol, lebo viem, že je to podvodník.
"Hello! Do you want to play a better football manager, with better graphics and much faster seasons (2 matches per day)?
If you want this, click on the link in my profile or copy this link into a browser (you must copy the entire link because it's a special invitation, good luck): http://www.managerleague.com/index.pl?ref=380588"
Ponúka blbosti a na jeho link som radšej neklikol, lebo viem, že je to podvodník.
Taky jsem dostal tuto zprávu, ten člověk jednoduše spamuje a chce tím nejspíš získat výhodu v jiné hře...Darddy wrote:Ahoj, nedávno mi napísal nejaký hráč (mimochodom nový manažér). Skopírujem sem jeho správu: podolski: Football Manager
Nejsem si jistej, ale tohle pravidla snad taky zakazují... Nejspíš to není důvod k banu, ale aspoň by mu mělo být řečeno, aby tohoto jednání zanechal...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Taky mi to došlo jednoduše sem odepsal, že se registrujia vyzkouším hru, ale bez jeho linkuWoko wrote:Taky jsem dostal tuto zprávu, ten člověk jednoduše spamuje a chce tím nejspíš získat výhodu v jiné hře...Darddy wrote:Ahoj, nedávno mi napísal nejaký hráč (mimochodom nový manažér). Skopírujem sem jeho správu: podolski: Football Manager
Nejsem si jistej, ale tohle pravidla snad taky zakazují... Nejspíš to není důvod k banu, ale aspoň by mu mělo být řečeno, aby tohoto jednání zanechal...

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Mám z toho pocit, že se registroval na SP právě z důvodu, aby rozesíláním spamu získal výhodu někde jinde. Posoudil jsem to jako "abusive game behavior" a zabanoval jsem ho. Pro jistotu jsem ten případ umístil na šerifské fórum, kdyby měl někdo z mých zkušenějších kolegů na to jiný názor...Woko wrote:Taky jsem dostal tuto zprávu, ten člověk jednoduše spamuje a chce tím nejspíš získat výhodu v jiné hře...Darddy wrote:Ahoj, nedávno mi napísal nejaký hráč (mimochodom nový manažér). Skopírujem sem jeho správu: podolski: Football Manager
VIASTORE
-
Nyní mám na starosti team juniora..FK Hostomice..
Nebo je svého času na dovolené zvažuji zda na zítra nenechat nastavení turnaje na někom jiném...třeba na Péesku..??

Nebo je svého času na dovolené zvažuji zda na zítra nenechat nastavení turnaje na někom jiném...třeba na Péesku..??

JPD - B.3
Ve vašem případě nechápu, co se vlastně mění skutečností, že máš syna na dovolené, oproti normálnímu stavu. Dlouhodobě se logujete z 1 PC, platí pro vás zákaz hrát bohatě dotované přátelské turnaje.Ataner wrote:Nyní mám na starosti team juniora..FK Hostomice..![]()
VIASTORE
-
OK dáme si na to pozor..tom17 wrote:Ve vašem případě nechápu, co se vlastně mění skutečností, že máš syna na dovolené, oproti normálnímu stavu. Dlouhodobě se logujete z 1 PC, platí pro vás zákaz hrát bohatě dotované přátelské turnaje.Ataner wrote:Nyní mám na starosti team juniora..FK Hostomice..![]()

Já vím ale nepozvi ho..

JPD - B.3
V tomhle případě bych nedráždil hady bosou nohou, symbolické vstupné 1 éčko je jistota. Pokud zvolíš jinou částku, dáváš šanci našich rumunským kamarádůmAtaner wrote:OK dáme si na to pozor..tom17 wrote:Ve vašem případě nechápu, co se vlastně mění skutečností, že máš syna na dovolené, oproti normálnímu stavu. Dlouhodobě se logujete z 1 PC, platí pro vás zákaz hrát bohatě dotované přátelské turnaje.Ataner wrote:Nyní mám na starosti team juniora..FK Hostomice..![]()
Nebo je svého času na dovolené zvažuji zda na zítra nenechat nastavení turnaje na někom jiném...třeba na Péesku..??![]()
Já vím ale nepozvi ho..Do jaké částky je to tedy akceptovatelné..bez průseru..??

Žádná konkrétní částka stanovena není, tudíž ji ani nemůžu sdělit. Vzhledem k tomu, že dlouhodobě užíváte jeden PC, doporučuji hrát turnaje se symbolickým vstupným.Ataner wrote:OK dáme si na to pozor..tom17 wrote:Ve vašem případě nechápu, co se vlastně mění skutečností, že máš syna na dovolené, oproti normálnímu stavu. Dlouhodobě se logujete z 1 PC, platí pro vás zákaz hrát bohatě dotované přátelské turnaje.Ataner wrote:Nyní mám na starosti team juniora..FK Hostomice..![]()
Nebo je svého času na dovolené zvažuji zda na zítra nenechat nastavení turnaje na někom jiném...třeba na Péesku..??![]()
Já vím ale nepozvi ho..Do jaké částky je to tedy akceptovatelné..bez průseru..??
VIASTORE
-
Len pre istotu: odo dnes do stredy budem manažérovi Netris strážiť jeho tím Hell Riders. Žiaľ, zistil som, že hráme spolu jeden turnaj so vstupným 15.000, ale dúfam, že to nebude veľký problém. 
Za pochopenie ďakujem
PaToM (FC Hostage)

Za pochopenie ďakujem
PaToM (FC Hostage)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
To by neměl být problém.PaToM wrote:Len pre istotu: odo dnes do stredy budem manažérovi Netris strážiť jeho tím Hell Riders. Žiaľ, zistil som, že hráme spolu jeden turnaj so vstupným 15.000, ale dúfam, že to nebude veľký problém.![]()
VIASTORE