My jsme nebyli zainteresovaní a proto jsme neměli tucha, kdo byl vítěz minulého ročníku. Takže tímto:Hadis wrote:Já děkuji všem za gratulace, aha teď jsem si všiml, že mi gratuloval pouze pořadatel![]()
Velká GRATULACE pane HADIS

Moderator: Czech Moderators
My jsme nebyli zainteresovaní a proto jsme neměli tucha, kdo byl vítěz minulého ročníku. Takže tímto:Hadis wrote:Já děkuji všem za gratulace, aha teď jsem si všiml, že mi gratuloval pouze pořadatel![]()
Jneže pane, my jsme obhájili titul, takže gratulku trochu uprav !ps2512 wrote: My jsme nebyli zainteresovaní a proto jsme neměli tucha, kdo byl vítěz minulého ročníku.
No jasan že ne právě proto říkám že nás přešel ten humor..Hadis wrote:To Ataner - chceš snad říct, že PS2512 je slabší než ty a Big El ?
Já bych řek že neeeeeeeeeee![]()
![]()
Jinak díky za gratulku, potěší od týmu z B divize.
Opravdu jsem se snažil.
Pořadatel moc dobře ví proč
Než Ataner ano, ale asi na stejno s Big ElemHadis wrote:To Ataner - chceš snad říct, že PS2512 je slabší než ty a Big El ?
No ty krávo tak to je hukot Péesko co piješ já to chci taky...ps2512 wrote:Než Ataner ano, ale asi na stejno s Big ElemHadis wrote:To Ataner - chceš snad říct, že PS2512 je slabší než ty a Big El ?
Tak to bude asi tím Áčkovým humorem..sakra..ps2512 wrote:právě že jsem nic nepil....tak to bude asi tím
No koukám to bude hukot teda tento ročník..koster wrote:Ještě 7 volných míst.
Edit. Tak už jen 6. Podařilo se nám ulovit další velkou rybu
Pozvánku sem mu posílal.Ataner wrote: A kde máme Zypa..??
My se také na Vás těšímepupajdi13 wrote:Tak pozvánka nás mile překvapila......jdeme rozsápat Hady z Boskovic
![]()