tak po oslickovi jsme pokorili dalsi ikonu Acka

nezastavila nas ani serivska hvezda

zatim jedeme nad plan stim jsem nepocital nalada opet pod 90 to je hnus ale uz koncime potrebuju CB prodam jednoho hrace a hura na 100 snad...
Moderator: Czech Moderators
No museli jsme......hráči stárnou.....a ty si stěžuj...já po - Julius, ut - Fresh, čt - Jeremy, pa - Michaloslicek wrote:tak tenhle týden z plánovaných čtyřech bodů devět. bohužel sem si to nezasloužil moc svým umem, ale spíš tím, že resi svoje hráče utavil a ps2512 zase vztekle nakupoval.
při pohledu na rozlosování končí asi bodové hody - poslední šance zabodovat do konce sezóny asi v úterý s Mikefem, ale jinak to na další body nikde nevypadá.
No napsat to loni, tak ti věřím, ale v této sezóně by Julkovi borce mohli porazit i ti vaši nekopové.ps2512 wrote:No museli jsme......hráči stárnou.....a ty si stěžuj...já po - Julius, ut - Fresh, čt - Jeremy, pa - Michal
EDIT: takže pokud chci 6 bodů, jako že jo. Tak to odnese Julius a Fresh
Myslíš tu dnešní remízu nebo jak to máme pochopit..ps2512 wrote:Hezký
Koukal jsem, koukal. Dík.Sokol Cejc wrote:amoszamba wrote:a jeden zatím nepřijatý pool.
Už přijatý
gratulaceps2512 wrote:Hezký
Bo je Jančařík jelito, tím to jeoslicek wrote:mě dneska skončil bodový příděl v první polovině sezóny - s rozhodčími v posledních zápasech, tj. 84, 84, 78 a 93 si opravdu moc netykám, takže z toho body nebudou. s Jeremym mám sice rozhodčího lepšího, ale zase asi ani na 100/100 bych na něj neměl - ještě zkusím něco vymyslet, ale asi nebude co.
ps dneska dobře zabodoval - to byla teda slušná práce (nebo spíš klika). peace.
musím se zeptat andrewa (jakožto jančaříkova kondičního trenéra), jak je možné, že dokázal prohrát poslední dva zápasy - to mi hlava vůbec nebere, hlavně ten dnešní.