dann11 wrote:caute dnes mi prisiel mladik a napisali mi ye nie je dost dobry abi sa stal futbalistom a neviete preco mam aj seftrenera na 100 percent
random, někdy přijde, někdy ne... To že máš 100% trenéra pouze zvyšuje pravděpodobnost, že přijde...
to je skoda teray abi som cakal yase 30 dni
jen malá věcná. Písmeno "Z" se píše na klávesnici v třetím řádku od spodu ( myšleny tři řádky písmen), šesté tlačítko zleva, páté zprava. To tlačítko vedle shiftu vlevo píše, jak sis asi nevšiml, "Y".
tomkycz wrote:
jen malá věcná. Písmeno "Z" se píše na klávesnici v třetím řádku od spodu ( myšleny tři řádky písmen), šesté tlačítko zleva, páté zprava. To tlačítko vedle shiftu vlevo píše, jak sis asi nevšiml, "Y".
poradte mi kedy dostanem za hraca najviac napriklad teraz mam hraca Ebrima Gronborg mam ho celkom vytrenovat az potom predat? alebo uz aj teraz zanho dostanem priblizne tolko akoby bol uz vytrenovany?
CB Ebrima Gronborg
Narodeniny 23 Aug 2010 [18] Skúsenosti 13
nevytrenovane
Výdrž 30%
Rýchlosť 46%
Kontrola lopty 44%
Prihrávky 58% trenujesa
vytrenovane
Streľba 95%
Odohranie 84%
Sila 89%
Hlavičky 86%
Bránenie 81%
potrebujem penieze na rozirenie kapacity stadiona a este bysom chcel vediet pribliznu cenu
werule wrote:potrebujem penieze na rozirenie kapacity stadiona a este bysom chcel vediet pribliznu cenu
Ak budú ostatné vlastnosti podobné ako tie vytrénované (agr. 25%, skrytá 83,5-89,5%), tak by si mohol dostať také 2-3 M € (predsa len je to center-post ).
werule wrote:potrebujem penieze na rozirenie kapacity stadiona a este bysom chcel vediet pribliznu cenu
Ak budú ostatné vlastnosti podobné ako tie vytrénované (agr. 25%, skrytá 83,5-89,5%), tak by si mohol dostať také 2-3 M € (predsa len je to center-post ).
To si z levného kraje. Z velice levného. Jo pokud to bude jak píše PaToM, tak ti pak za něj ty 2-3M dám.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
werule wrote:poradte mi kedy dostanem za hraca najviac napriklad teraz mam hraca Ebrima Gronborg mam ho celkom vytrenovat az potom predat? alebo uz aj teraz zanho dostanem priblizne tolko akoby bol uz vytrenovany?
Teraz ho rozhodne nepredávaj, dostal by si za neho menej, ako je jeho skutočná cena...neviem, ako sa dotrénuje, ale ak by to šlo ako doteraz (to znamená, že v priemere tak okolo 85% i trochu viac), tak by si za neho mohol potom dostať okolo 4M. Ale tie peniaze, samozrejme, zaručené nemáš. Jediné, čo je isté, že ho treba dotrénovať a podľa možností s ním hraj čo najviac zápasov, nech naberá skúsenosti. Každé percento za ne sa ti môže nakoniec pri predaji veľmi hodiť. Tak nech sa s ním darí
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Woko wrote:
To si to pořád ještě pamatuješ nebo sis to znova našel?
Pamatuji si to díky tomu, že jsem si po návratu všechny znalosti o SP nějak obnovil A taky osobní zkušenosti, byl jsem na 39 hráčích už asi tři týdny potom, co jsem začal
Netris1 wrote:Pamatuji si to díky tomu, že jsem si po návratu všechny znalosti o SP nějak obnovil A taky osobní zkušenosti, byl jsem na 39 hráčích už asi tři týdny potom, co jsem začal
mno jo, hold si začal trochu rychleji, já jsem byl vždycky takovej pomalej budovatel a nákupy nepatří mezi moje mistrovské obory, moje síla byla vždycky v plánování výkonu a nasazování sestavy
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9