FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 FC Teschen
tak na tom nic divnyho neni na pistalku 33
jen koukam 147-144 jeden hrac byl 100-100 jinac nikdo nalada 89 tuze pekny cisilko snad se dockam nalady na 100 nez mi to chcipne potrebuju kopnout 150 kdo ma pupajdiho porad poslouchat
jancarik wrote:FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 FC Teschen
jen koukam 147-144 jeden hrac byl 100-100 jinac nikdo nalada 89 tuze pekny cisilko snad se dockam nalady na 100 nez mi to chcipne potrebuju kopnout 150 kdo ma pupajdiho porad poslouchat
Njn, co mám dělat s těmi mými pacholky? Banda líná je to. Člověk jim jednou dovolí oslavu třetího místa po první polovině sezóny, a skoro třetina hráčů se z oslav vrátí s kapavkou či co to mají. Já jim dám....
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen sezóna 36 - 5. v A sezóna 37 - 2. v A
jancarik wrote:FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 FC Teschen
Njn, co mám dělat s těmi mými pacholky? Banda líná je to. Člověk jim jednou dovolí oslavu třetího místa po první polovině sezóny, a skoro třetina hráčů se z oslav vrátí s kapavkou či co to mají. Já jim dám....
dawron wrote:Tak a je to tady, vstupujeme do série pěti ligových utkání, přičemž hned ve čtyřech z nich bezpodmínečně potřebujeme naplno skórovat. Pokud by se to podařilo, možnost záchrany by byla snad ještě reálná. Mají dědečci na něco takového?
Tak zatím to vypadá, že z těch pěti zápasů nepoberu ani bod. Valcíři se na nás dobře připravili a my máme po masakru v Oleksovicích tři hráče základní sestavy vykartované.
Na Tatranu chvíli panovala naděje na druhou výhru v řadě, ale pak se nám na tréninku zranil Atti Laakso, takže si o vítězství nad Darwen Townem můžeme jen nechat zdát.