Sranda cup

Moderator: Czech Moderators

mouven
Member of the Soccer Project Association

Re: Sranda cup 09 - skupiny.

Post by mouven »

že mouvínek to poslední kolo projede, bude plichtit a já pojedu na letnou, no a když ne, tak se stavím o kousek dál na sever do Bolky.
nestras.. mel jsem to krasne rozjety pak s vyssim vykonem remizuju.. a ted budu hrat, abych se vubec dostal dal.. Navic jsem to musel pustit Pupajdimu pac kdybych ho vyklep i podruhy, tak by mohl bejt nastvanej a pristi rok by me ze srazu nevez domu..
FK Bolka FOREVER
Ataner

Post by Ataner »

mouven wrote:
že mouvínek to poslední kolo projede, bude plichtit a já pojedu na letnou, no a když ne, tak se stavím o kousek dál na sever do Bolky.
nestras.. mel jsem to krasne rozjety pak s vyssim vykonem remizuju.. a ted budu hrat, abych se vubec dostal dal.. Navic jsem to musel pustit Pupajdimu pac kdybych ho vyklep i podruhy, tak by mohl bejt nastvanej a pristi rok by me ze srazu nevez domu..
Tak to byla právě chyba.. :mrgreen:
Normálně žádný plandání,nastoupit na Pupajdiho a jít klidně příště pěšky.... :mrgreen:
JPD - B.3
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mouven wrote: Navic jsem to musel pustit Pupajdimu pac kdybych ho vyklep i podruhy, tak by mohl bejt nastvanej a pristi rok by me ze srazu nevez domu..
Kdy už se stavíš na to pivo? ...je s Tebou pořád stejně dobrá sranda jak vidím :lol: ...."musel pustit".....to byl dobrej joke :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mouven

Post by mouven »

pupajdi13 wrote:
mouven wrote: Navic jsem to musel pustit Pupajdimu pac kdybych ho vyklep i podruhy, tak by mohl bejt nastvanej a pristi rok by me ze srazu nevez domu..
Kdy už se stavíš na to pivo? ...je s Tebou pořád stejně dobrá sranda jak vidím :lol: ...."musel pustit".....to byl dobrej joke :mrgreen:
hochu zadnej joke, ale kruta realita:-D
No joo pivo mi ted v lete moc nevyslo.. Snad nekdy v zari dokud bude hezky, tak vezmu pritelkyni na vejlet do Praglu a dojdem k vam na obed.. uz mam prostudovanej jidelak a mam tam uz par jidel vybranejch, ze az ti napisu, tak se zeptam:-)
FK Bolka FOREVER
ps2512

Post by ps2512 »

Utkání jsme zvládli a to znamená, že jdeme na 100% dál.....je jen otázkou, z jakého místa :mrgreen:

schott 0 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 134 - 137
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
koster

Post by koster »

Wellweak : dablova grupa 0:2 (118:131)

Kvalitnější sestavu sem šetřil na ligu a doufal jsem v pomoc randomu :mrgreen:
Co mě ale maximálně štve, že se mě zase zranil hráč na dlouhou dobu :x Včera dva hráči z A-týmu, dneska béčkový LM na 7 dní :cry:
Wellweak
Hadis

Post by Hadis »

Taky někdo neustále zve všechny z SP na jídlo do Praglu a na to pivo ( dá se tomu vlastně říkat pivo ? ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo, minule, to byla bašta 8)
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:Taky někdo neustále zve všechny z SP na jídlo do Praglu
Kdepak...pouze VIPčka Image
mouven

Post by mouven »

Dobry tak svoje jsem zvladnul a vyhral a hodil tim ruavici Pupajdimu, kterej musi vecer vyhrat o 5 golu, aby se dostal prede me.. A jelikoz vsude se ted muzeme docit o Spartanske krizi, tak by to bylo velike prekvapeni.. A doufam, ze v dalsim kole dostane na zadek dalsi krizi se zmytajici tym z Letne/Boskovic Hadis:-D
FK Bolka FOREVER
Hadis

Post by Hadis »

mouven wrote:Dobry tak svoje jsem zvladnul a vyhral a hodil tim ruavici Pupajdimu, kterej musi vecer vyhrat o 5 golu, aby se dostal prede me.. A jelikoz vsude se ted muzeme docit o Spartanske krizi, tak by to bylo velike prekvapeni.. A doufam, ze v dalsim kole dostane na zadek dalsi krizi se zmytajici tym z Letne/Boskovic Hadis:-D
ty mě taky neser ty jeden zelenino :lol:
přijedu, vypráším kožich a půjdeš s brekem dom
AC Had Bozak

Hadis

Post by Hadis »

Turnaj jsme zakončili povedenou výhrou 0:3 u Pláši. postavili jsme vše, co mělo morálku nízkou a fyzičku velkou a ejhle...

už se těšíme na další utkání.
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mouven wrote:Dobry tak svoje jsem zvladnul a vyhral a hodil tim ruavici Pupajdimu, kterej musi vecer vyhrat o 5 golu, aby se dostal prede me.. A jelikoz vsude se ted muzeme docit o Spartanske krizi, tak by to bylo velike prekvapeni..
No zkusíme těch 5 bANÁNŮ NALOUPAT :mrgreen:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

pupajdi13 wrote:
mouven wrote:Dobry tak svoje jsem zvladnul a vyhral a hodil tim ruavici Pupajdimu, kterej musi vecer vyhrat o 5 golu, aby se dostal prede me.. A jelikoz vsude se ted muzeme docit o Spartanske krizi, tak by to bylo velike prekvapeni..
tak jsme naloupali jen 3 banány a pojedeme do Ustí :mrgreen:
mouven

Post by mouven »

pupajdi13 wrote:
pupajdi13 wrote:
tak jsme naloupali jen 3 banány a pojedeme do Ustí :mrgreen:
Takze skupina skoncila dle predpokladu a i "Slechta" nam kouka na zada.. Proste tak to je a jinak to ani nebude:-D
Hadis wrote:ty mě taky neser ty jeden zelenino :lol:
přijedu, vypráším kožich a půjdeš s brekem dom
Hehe s timhle muzete jet na Zilinu a doufat v zazrak, ale tohle je eSPecko a takovy moresy tu netrpim.. vsak uvidis:-D
Ty jo po dlouhy dobe mam chut chodit na forum a trochu vas popichovat.. dik kluci:-)
FK Bolka FOREVER
Pláša
Team Manager

Post by Pláša »

koster wrote:
Liblice trochu zařízl random, takže Hadis může slavit postup společně s Atanerem.
trosku :?: :?: :D:D vykony 128:119 a remiza ? :D dost hodne mi to ten random podelal, mel sem to tak, ze vyhraju tento zapas a pak i dalsi a mel bych na 70% postoupit, ale random byl jaksi proti :D ..... kdyby to byla vyhra o 2-3 bodiky chapu, ale o 9 ? :D:D Pcheeee :D

Jinak děkuju za pozvanku a pri pristim rocniku ji cekam u sebe ve zpravach zase, doufam ze tam doběhne :)
Fc Burani Liblice - Pláša
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”