Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 16 _ FINÁLE - Bohemians Jeníkov-FC Tesc
Pane pořadateli, jak to vypadá prosím s rozborem skupin ? 

-
Bude,bude.....dnes v nociMatteo76 wrote:Pane pořadateli, jak to vypadá prosím s rozborem skupin ?

-
ok, dík za info, těším sepupajdi13 wrote:Bude,bude.....dnes v nociMatteo76 wrote:Pane pořadateli, jak to vypadá prosím s rozborem skupin ?....celej tejden makám,8-23h
.....což moc vysedávání u počítače po nocích nepřeje.....večer na to vlítnu.
![]()

-
Jsem utahanej jak pytelll
....ale jdeme na to
skupiny 1 + 8
FC Teschen
FC MARLBORO MZ
spartas lions
AC Had Bozak
vs
Libo Team
Bohemians 1905
AFK Vršovice
Admira Kobylisy
Skupina číslo 1 obsahuje nejčerstvějšího vítěze Amose , který musí potvrdit svou formu a měl by hrát prim.
I Roofer by měl konečně prorazit a tak to bude mít "Háďa" těžký ...přesto věřím,že se ze skupiny prokouše.
Protilehlá grupa je v "Klokaním" znamení , jak Foxík,tak Jorge vyznávají zelené (Foxir petrželové) barvy a budou se prát s Libem o postup....skupina je výkonnostně vyrovnaná,,,,,od Foxira očekáváme zlepšené výkony oproti loňsku a proto jsme mu petrželovou skupina nenalosovali hned,ale muže potom dostat někoho z nás v další vyřazovací části jako odměnu za dobře zahranou skupinu .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skupiny 2 + 7
tři sestry
FK Bolka FOREVER
Dynamo Tesla Pardubice
Fc Mantel
vs
FC Revengers
rudá mašina
FC MNM
FC Letenská šlechta
Ve "dvojce" je podle mě jasno předem .....Mouveník s Mantelíkem se budou prát o první flek a nezbrání jim v tom ani Fanánek
To zato u mě v 7čce to bude zajímavý , nejen že tam jsem já s rudou mašinou,,....ale i spřátelené kluby z SP srazu Matteova kosa s MNM a na jejich bratrovražedné souboje jsem sám zvědav ... v téhle skupině se budou dít divy a papírové předpoklady vemou za své
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skupiny 3 + 6
Bohemians Jenikov
TJ Liblice 1927
Ragnars
FC ligáč
vs
FC Inter Milano (muj letošní tip na vítěze)
Fc Burani Liblice
berušky
slavia K. Vary
Zklamaný finalista Pavel dostal velmi snadnou skupinu a nebude mít problem postoupit a měl by si pohlídat první pozici , protože na čele skupiny "6" by se měl usadit muj letošní tip na vítěze "rekreant z Patince" Hernán
Velké souboje by měli spolu svádět Plášovi Burani a Pavlíny Berušky
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skupiny 4 + 5
FCB Mikef
Nop's Heroes
Geizova 11
FC Chellsea
vs
Masajové
Los Ojos Unicos
SKS Litoměřice
Sparta Tatobity
Geiza s Mikelem bohužel asi ve své skupině neobstojí a MikeF s nooopem by je měli ponechat ve skupině za sebou....nooop už se v minulém ročníku blýskl postupem do semifinále a MikeF je jako nováček pasován mnou do role černého koňě turnaje.
Z druhé strany si bude brousit zuby náš kolega z divize Medojed doplněný Tomkyčem ...v tatobitách se přestavuje a Masajové nemají parametry na postup ze skupiny.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tip na vítěze : Hernán Crespo ( FC Inter Milano )
Černý kůň turnaje : MikeF ( FCB Mikef )

skupiny 1 + 8
FC Teschen
FC MARLBORO MZ
spartas lions
AC Had Bozak
vs
Libo Team
Bohemians 1905
AFK Vršovice
Admira Kobylisy
Skupina číslo 1 obsahuje nejčerstvějšího vítěze Amose , který musí potvrdit svou formu a měl by hrát prim.
I Roofer by měl konečně prorazit a tak to bude mít "Háďa" těžký ...přesto věřím,že se ze skupiny prokouše.
Protilehlá grupa je v "Klokaním" znamení , jak Foxík,tak Jorge vyznávají zelené (Foxir petrželové) barvy a budou se prát s Libem o postup....skupina je výkonnostně vyrovnaná,,,,,od Foxira očekáváme zlepšené výkony oproti loňsku a proto jsme mu petrželovou skupina nenalosovali hned,ale muže potom dostat někoho z nás v další vyřazovací části jako odměnu za dobře zahranou skupinu .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skupiny 2 + 7
tři sestry
FK Bolka FOREVER
Dynamo Tesla Pardubice
Fc Mantel
vs
FC Revengers
rudá mašina
FC MNM
FC Letenská šlechta
Ve "dvojce" je podle mě jasno předem .....Mouveník s Mantelíkem se budou prát o první flek a nezbrání jim v tom ani Fanánek

To zato u mě v 7čce to bude zajímavý , nejen že tam jsem já s rudou mašinou,,....ale i spřátelené kluby z SP srazu Matteova kosa s MNM a na jejich bratrovražedné souboje jsem sám zvědav ... v téhle skupině se budou dít divy a papírové předpoklady vemou za své

Skupiny 3 + 6
Bohemians Jenikov
TJ Liblice 1927
Ragnars
FC ligáč
vs
FC Inter Milano (muj letošní tip na vítěze)
Fc Burani Liblice
berušky
slavia K. Vary
Zklamaný finalista Pavel dostal velmi snadnou skupinu a nebude mít problem postoupit a měl by si pohlídat první pozici , protože na čele skupiny "6" by se měl usadit muj letošní tip na vítěze "rekreant z Patince" Hernán

Velké souboje by měli spolu svádět Plášovi Burani a Pavlíny Berušky
Skupiny 4 + 5
FCB Mikef
Nop's Heroes
Geizova 11
FC Chellsea
vs
Masajové
Los Ojos Unicos
SKS Litoměřice
Sparta Tatobity
Geiza s Mikelem bohužel asi ve své skupině neobstojí a MikeF s nooopem by je měli ponechat ve skupině za sebou....nooop už se v minulém ročníku blýskl postupem do semifinále a MikeF je jako nováček pasován mnou do role černého koňě turnaje.
Z druhé strany si bude brousit zuby náš kolega z divize Medojed doplněný Tomkyčem ...v tatobitách se přestavuje a Masajové nemají parametry na postup ze skupiny.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tip na vítěze : Hernán Crespo ( FC Inter Milano )
Černý kůň turnaje : MikeF ( FCB Mikef )
Last edited by pupajdi13 on Sat Aug 21, 2010 8:02 am, edited 1 time in total.
-
Márty, ve výčtu 1. skupiny Ti chybí název našeho týmu. Jako právoplatný účastník, co zaplatil vstupné, si vyhrazuji právo být také v představení skupin !
Děkuji
Děkuji
AC Had Bozak
-
Hadis wrote:Márty, ve výčtu 1. skupiny Ti chybí název našeho týmu. Jako právoplatný účastník, co zaplatil vstupné, si vyhrazuji právo být také v představení skupin !
Děkuji

-
Re: Šlechtická Mince 17_ rozbor skupin
hmm tak bohuzel jsme zacali remizou s Fanankem a myslim, ze my dva si to spolu rozdame o postup a Mantel je jasnej:-)
FK Bolka FOREVER
-
Vítězná trofej pro Amose

Tento ročník bude vyjmečný i tím , že se budou rozdávat trofeje dvě .......kromě vítěze , se muže těšit i král střelců turnaje .....který získá tuhle krásnou kopajdu se štítkem jména hráče a klubu ......pokud se kopačka setká s kladnou odezvou manadžéros ......stane se její barevná variace pravidelným členem turnaje .....tím pádem by jste hráli o další motivaci
Tady je ukázka letošní první kopačky

Tento ročník bude vyjmečný i tím , že se budou rozdávat trofeje dvě .......kromě vítěze , se muže těšit i král střelců turnaje .....který získá tuhle krásnou kopajdu se štítkem jména hráče a klubu ......pokud se kopačka setká s kladnou odezvou manadžéros ......stane se její barevná variace pravidelným členem turnaje .....tím pádem by jste hráli o další motivaci
Tady je ukázka letošní první kopačky

-
Palec nahoru pane !
Jen jsem se chtěl zeptat, to fotíte doma z Vašeho fotoaprátu ? Já jen, že fotky tohoto typu máte hned a na ostatní je třeba čekat

Jen jsem se chtěl zeptat, to fotíte doma z Vašeho fotoaprátu ? Já jen, že fotky tohoto typu máte hned a na ostatní je třeba čekat

AC Had Bozak
-
Máš recht příteli .....a proto jsem ted narychlo udělal takovou ochutnávku pro TebeHadis wrote:Palec nahoru pane !
Jen jsem se chtěl zeptat, to fotíte doma z Vašeho fotoaprátu ? Já jen, že fotky tohoto typu máte hned a na ostatní je třeba čekat![]()

-
No nádhera pane..
Příští ročník si nenecháme ujít a jdem pro tu kopačku alespon..

Příští ročník si nenecháme ujít a jdem pro tu kopačku alespon..

JPD - B.3
-
Re: Šlechtická Mince 17_ rozbor skupin + hlasování o kopačce
Pár si Vás všimlo,přesto to napíšu.....anketa o kopačce je právě v hlasování.
díky
díky
-
Re: Šlechtická Mince 17_ rozbor skupin + hlasování o kopačce

3 GOLY :
Hendri Einasto - Libo Team
Ronald Buikema - Masajové
Robert 'Grůza' Galogre - Bohemians Jenikov
Aleksandr Gabiskiria - FK Bolka FOREVER
Zlatko 'VH' Tintor - Fc Mantel
Griffin Leroy - FC MARLBORO MZ
Průběžný stav ke dni 24.8. - po simulaci v 18h
Last edited by pupajdi13 on Tue Aug 24, 2010 7:41 pm, edited 6 times in total.
-
krásná fotka, přítelipupajdi13 wrote: Máš recht příteli .....a proto jsem ted narychlo udělal takovou ochutnávku pro Tebe

AC Had Bozak