Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Já doufám, že ve čtvrtek bude hrát úplně jinakpupajdi13 wrote:Koukám Oslíček zaválel![]()

Dynamo Oleksovice 3 - 2 Darwen Town
výkony: 146 - 143
doufali jsme v bod a máme 3....výborně!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

ano, rozestavení bude jiné a výkon doufám bude vyšší.ps2512 wrote: Já doufám, že ve čtvrtek bude hrát úplně jinak![]()
-
Nestraš měoslicek wrote:ano, rozestavení bude jiné a výkon doufám bude vyšší.ps2512 wrote: Já doufám, že ve čtvrtek bude hrát úplně jinak![]()

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Tak přemotivovaní hráči to pohnojili
2ČK a bylo vymalováno
Totemo Baka 2 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 144 - 130

2ČK a bylo vymalováno

Totemo Baka 2 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 144 - 130

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

tak po neuvěřitelné šňůře devíti výher v řadě přišla koza na bídáky a z dnešního pro mě supermatche je očekávaná prohra po hokejovém výsledku 5:4 - je z toho pořád parádní třetí místo, ale tam asi nadlouho nezůstanu, že Jeremy?
vzhledem k tomu, že do konce sezóny mám z týmů ohrožených sestupem jen Bizona a MikeFa (dawron je při vší úctě už jistý sestupující), tak ještě proti těmahle dvěma zabojuju naplno a pak přijde takový menší výprodej třicátníků a jednatřicátníků (já vím, že je to téměř celý tým, ale půjdou jen někteří
), abych byl připraven nějak rozumně zkraje příští sezóny zase konkurovat. s týmy momentálně na 2.-6. místě bych asi díky přísnosti rozhodčích stejně prohrál, proto takové rozhodnutí (půjdou jinak přirozeně hrát ti nejlepší, ale díky náladě v týmu si tam šance nedávám).
myslím, že Michal to už nepustí, i kdyby přestal ode dneška nastavovat. sestupové pozice vypadají taky přívětivě, akorát to zatím nevypadá na nějakou expanzí českých béčkařů do áčka
vzhledem k tomu, že do konce sezóny mám z týmů ohrožených sestupem jen Bizona a MikeFa (dawron je při vší úctě už jistý sestupující), tak ještě proti těmahle dvěma zabojuju naplno a pak přijde takový menší výprodej třicátníků a jednatřicátníků (já vím, že je to téměř celý tým, ale půjdou jen někteří

myslím, že Michal to už nepustí, i kdyby přestal ode dneška nastavovat. sestupové pozice vypadají taky přívětivě, akorát to zatím nevypadá na nějakou expanzí českých béčkařů do áčka

To je v poho - já už jsem zvyklej...dawron wrote:Jeremy, pardon, cítím s Tebou.

Jinak jsem pomýšlel, že bych v tabulce mohl prohnat Freshe a zabojovat o 2. místo, ale už to nevypadá. I když teoreticky bych už ztrácet body moc neměl. Tak uvidíme.
Oslíčkovi potvrzuji, že po jeho bronzovém fleku půjdu nekompromisně

FC JEREMY
Šestý týden započal potěšující výhrou u přímého konkurenta v boji o záchranu: zztopai - Viastore 2-3 (výkony 143:146), následovala očekáváná domácí prohra s oslíčkem. Tímto mu gratuluji jednak k zasloužené výhře a jednak k tomu, že převážil misky vah v našich vzájemných ligových soubojích definitivně na svoji stranu.
Vzhledem ke čtvrtečnímu formálnímu utkání s rozprodávajícím týmem jsem si brousil zuby v pátečním domácím duelu na jančaříka. Předzápasová prognóza a přísný rozhodčí vypadali velmi dobře; skutečnost, že soupeř zápas zcela vypustil, mě přesto trochu překvapila.
Mám před sebou posleních 7 zápasů (v A divizi?). V případě udržení to stejně vidím příští sezónu na řízený sestup...
Vzhledem ke čtvrtečnímu formálnímu utkání s rozprodávajícím týmem jsem si brousil zuby v pátečním domácím duelu na jančaříka. Předzápasová prognóza a přísný rozhodčí vypadali velmi dobře; skutečnost, že soupeř zápas zcela vypustil, mě přesto trochu překvapila.
Mám před sebou posleních 7 zápasů (v A divizi?). V případě udržení to stejně vidím příští sezónu na řízený sestup...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
FC Teschen 1 - 1 FCB Mikef 149 : 136
Ten Sjarel musel být sjetej jak tu hru vytvářel
No nic proti CML nemám šanci takže pokud se to Mantelíkovi nepodaří tuto sezónu do Áčka tak my se rozhodli rozprodat. Teď jen přemýšlím jestli to jen rozprodat nebo úplně zabalit.
Ta hra tímto úplně ztrácí smysl. Člověk se může snažit co to jde a stejně mu několikrát za sezónu CML podrazí nohy. Sjarel by měl trochu pouvažovat nad tímto nesmyslem. Neřeknu jednou za sezónu, ale ne pětkrát.

Ten Sjarel musel být sjetej jak tu hru vytvářel

No nic proti CML nemám šanci takže pokud se to Mantelíkovi nepodaří tuto sezónu do Áčka tak my se rozhodli rozprodat. Teď jen přemýšlím jestli to jen rozprodat nebo úplně zabalit.

Ta hra tímto úplně ztrácí smysl. Člověk se může snažit co to jde a stejně mu několikrát za sezónu CML podrazí nohy. Sjarel by měl trochu pouvažovat nad tímto nesmyslem. Neřeknu jednou za sezónu, ale ne pětkrát.

Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

neboj, bude hůř - ještě není konec sezóny... řekl bych, že kdyby si někdo dal práci a statisticky srovnal účinnost taktik, tak by právě Beton vyšel jako nejpravděpodobnější pro dosažení remízy, jak s výrazně lepším/horším výkonem. Škoda, že Soccerproject není logicky postaven manažer (anebo to alespoň nezohledňuje) - hrát Beton na Styl 100 a záložníkům dávat pokyn Obranný, tak bych na tom hřišti nevěděl jako hráč, co po mě vlastně trenér chceamoszamba wrote:Neřeknu jednou za sezónu, ale ne pětkrát.![]()
![]()

asi si vzpomeneš, jak nedávno zařezával CML xixora; mě se tohle stalo taky jednu sezónu, kdy sem myslel, že postoupím z B do A a namísto toho sem sestoupil z B do C - v 11 ze 30 zápasů mě zařízl (včetně dvou proher s lepším výkonem bez penalty). prostě někdy se to se.e a příští sezónu ti to zas pomůže - stejně hraješ o 4.-6. místo - lepší a ani horší to už nebude - tak ti tahle nepřízeň nijak neublíží, ne?
Neřeknu zásah CML při rozdílu jednoho či dvou bodů, to by se dalo pochopit. Ale rozdíl 13 bodů v Áčku kde by si normální člověk myslel že tam půjde o desetiny bodu... Myslím si že by měl Sjarel nastavit "účinnost" CML podle skupin s tím, že čím vyšší skupina tím menší vliv CML. Jenže náš velkomožný Sjarelek na nás z vysoka .... takže koho toto štve tak mu nezbývá nic jiného než se poohlédnout po jiném online manažéru. 

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

-
Já jsem třeba za CML rád....bez něj bych v A nebyl
Jinak jsme získali 3 body nad úřadujícím mistrem a tímto pro nás bodový přísun pro tento týden končí
FC Widlaks 1 - 14 Dynamo Oleksovice
výkony: 39 - 138
Út 31 Srp 2010 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? Fresh
Čt 2 Zář 2010 (04:00 CET) L FC JEREMY ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Tady asi zabojujeme kvůli vyjádření k našemu 1. zápasu a kvůli velkohubému tiskovému prohlášení
Leda, že by v prohlášení myslel ztrátu bodů s naším týmem
Pá 3 Zář 2010 (04:00 CET) L FC Strakapůd ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Jinak poklona Jeremymu ke krásnému výkonu 153 - 150 je asi letos nejkvalitnější zápas!!!

Jinak jsme získali 3 body nad úřadujícím mistrem a tímto pro nás bodový přísun pro tento týden končí

FC Widlaks 1 - 14 Dynamo Oleksovice
výkony: 39 - 138
Út 31 Srp 2010 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? Fresh
Čt 2 Zář 2010 (04:00 CET) L FC JEREMY ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Tady asi zabojujeme kvůli vyjádření k našemu 1. zápasu a kvůli velkohubému tiskovému prohlášení

Pá 3 Zář 2010 (04:00 CET) L FC Strakapůd ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Jinak poklona Jeremymu ke krásnému výkonu 153 - 150 je asi letos nejkvalitnější zápas!!!

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Tak dnes jsme splnili jeden z předsezónních cílů při týmovém rekordu 153!
Do Oleksovic děkuji za uznání. Ve čt. to vidím vyrovnaně - mančaft budu mít unavený, ale doma prostě povinnost velí vyhrát. Nebo aspoň pro to udělat maximum
Nechtěl jsem, aby to vyznělo velkohubě, ale na druhou stranu také nebudeme alibisté, že?!
Do Těšína zase vzkazuji, ať neházíte flintu do obilí. Všichni víme, jak tohle dokáže nasrat, ale na druhou stranu neočekávané výsledky dělají hru zajímavější a myslím, že nakonec se to rozdělí tak nějak spravedlivě. I když to bude vždy mírná nevýhoda pro ty lepší týmy.

Do Oleksovic děkuji za uznání. Ve čt. to vidím vyrovnaně - mančaft budu mít unavený, ale doma prostě povinnost velí vyhrát. Nebo aspoň pro to udělat maximum

Do Těšína zase vzkazuji, ať neházíte flintu do obilí. Všichni víme, jak tohle dokáže nasrat, ale na druhou stranu neočekávané výsledky dělají hru zajímavější a myslím, že nakonec se to rozdělí tak nějak spravedlivě. I když to bude vždy mírná nevýhoda pro ty lepší týmy.
FC JEREMY
... v Těšíně vyvěsili černou vlajku a už pomalu studují jiné online manažéry. Vím že Xixi by o tom mohl napsat slohovku, ale já na to prostě nemám nemám nervy. Jen lituji těch třech let ... Kde už jsem mohl být v jiném manažéru, který by byl na rozdíl od tohoto spravedlivý...
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A