Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

Koukám Oslíček zaválel :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:Koukám Oslíček zaválel :wink:
Já doufám, že ve čtvrtek bude hrát úplně jinak :mrgreen:

Dynamo Oleksovice 3 - 2 Darwen Town
výkony: 146 - 143
doufali jsme v bod a máme 3....výborně!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

ps2512 wrote: Já doufám, že ve čtvrtek bude hrát úplně jinak :mrgreen:
ano, rozestavení bude jiné a výkon doufám bude vyšší.
ps2512

Post by ps2512 »

oslicek wrote:
ps2512 wrote: Já doufám, že ve čtvrtek bude hrát úplně jinak :mrgreen:
ano, rozestavení bude jiné a výkon doufám bude vyšší.
Nestraš mě :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Tak přemotivovaní hráči to pohnojili :mrgreen:
2ČK a bylo vymalováno :roll:

Totemo Baka 2 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 144 - 130 :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Jeremy, pardon, cítím s Tebou.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
oslicek

Post by oslicek »

tak po neuvěřitelné šňůře devíti výher v řadě přišla koza na bídáky a z dnešního pro mě supermatche je očekávaná prohra po hokejovém výsledku 5:4 - je z toho pořád parádní třetí místo, ale tam asi nadlouho nezůstanu, že Jeremy?

vzhledem k tomu, že do konce sezóny mám z týmů ohrožených sestupem jen Bizona a MikeFa (dawron je při vší úctě už jistý sestupující), tak ještě proti těmahle dvěma zabojuju naplno a pak přijde takový menší výprodej třicátníků a jednatřicátníků (já vím, že je to téměř celý tým, ale půjdou jen někteří :-)), abych byl připraven nějak rozumně zkraje příští sezóny zase konkurovat. s týmy momentálně na 2.-6. místě bych asi díky přísnosti rozhodčích stejně prohrál, proto takové rozhodnutí (půjdou jinak přirozeně hrát ti nejlepší, ale díky náladě v týmu si tam šance nedávám).

myslím, že Michal to už nepustí, i kdyby přestal ode dneška nastavovat. sestupové pozice vypadají taky přívětivě, akorát to zatím nevypadá na nějakou expanzí českých béčkařů do áčka :?
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

dawron wrote:Jeremy, pardon, cítím s Tebou.
To je v poho - já už jsem zvyklej... :) Neproměněné penalty nás ale ničí. Těch remíz je už teda hodně. Nutno uznat, že 2x jsem byl při nich horší. No v téhle sezóně to ještě přežiju.

Jinak jsem pomýšlel, že bych v tabulce mohl prohnat Freshe a zabojovat o 2. místo, ale už to nevypadá. I když teoreticky bych už ztrácet body moc neměl. Tak uvidíme.

Oslíčkovi potvrzuji, že po jeho bronzovém fleku půjdu nekompromisně :) Nedá se nic dělat - umístění z minulé sezóny musíme aspoň o tu jednu příčku vylepšit!
FC JEREMY
tom17
Team President

Post by tom17 »

Šestý týden započal potěšující výhrou u přímého konkurenta v boji o záchranu: zztopai - Viastore 2-3 (výkony 143:146), následovala očekáváná domácí prohra s oslíčkem. Tímto mu gratuluji jednak k zasloužené výhře a jednak k tomu, že převážil misky vah v našich vzájemných ligových soubojích definitivně na svoji stranu.
Vzhledem ke čtvrtečnímu formálnímu utkání s rozprodávajícím týmem jsem si brousil zuby v pátečním domácím duelu na jančaříka. Předzápasová prognóza a přísný rozhodčí vypadali velmi dobře; skutečnost, že soupeř zápas zcela vypustil, mě přesto trochu překvapila.

Mám před sebou posleních 7 zápasů (v A divizi?). V případě udržení to stejně vidím příští sezónu na řízený sestup...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

FC Teschen 1 - 1 FCB Mikef 149 : 136

Ten Sjarel musel být sjetej jak tu hru vytvářel :mrgreen:

No nic proti CML nemám šanci takže pokud se to Mantelíkovi nepodaří tuto sezónu do Áčka tak my se rozhodli rozprodat. Teď jen přemýšlím jestli to jen rozprodat nebo úplně zabalit. :evil:
Ta hra tímto úplně ztrácí smysl. Člověk se může snažit co to jde a stejně mu několikrát za sezónu CML podrazí nohy. Sjarel by měl trochu pouvažovat nad tímto nesmyslem. Neřeknu jednou za sezónu, ale ne pětkrát. :evil: :evil: :evil:
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
oslicek

Post by oslicek »

amoszamba wrote:Neřeknu jednou za sezónu, ale ne pětkrát. :evil: :evil: :evil:
neboj, bude hůř - ještě není konec sezóny... řekl bych, že kdyby si někdo dal práci a statisticky srovnal účinnost taktik, tak by právě Beton vyšel jako nejpravděpodobnější pro dosažení remízy, jak s výrazně lepším/horším výkonem. Škoda, že Soccerproject není logicky postaven manažer (anebo to alespoň nezohledňuje) - hrát Beton na Styl 100 a záložníkům dávat pokyn Obranný, tak bych na tom hřišti nevěděl jako hráč, co po mě vlastně trenér chce :-).

asi si vzpomeneš, jak nedávno zařezával CML xixora; mě se tohle stalo taky jednu sezónu, kdy sem myslel, že postoupím z B do A a namísto toho sem sestoupil z B do C - v 11 ze 30 zápasů mě zařízl (včetně dvou proher s lepším výkonem bez penalty). prostě někdy se to se.e a příští sezónu ti to zas pomůže - stejně hraješ o 4.-6. místo - lepší a ani horší to už nebude - tak ti tahle nepřízeň nijak neublíží, ne?
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Neřeknu zásah CML při rozdílu jednoho či dvou bodů, to by se dalo pochopit. Ale rozdíl 13 bodů v Áčku kde by si normální člověk myslel že tam půjde o desetiny bodu... Myslím si že by měl Sjarel nastavit "účinnost" CML podle skupin s tím, že čím vyšší skupina tím menší vliv CML. Jenže náš velkomožný Sjarelek na nás z vysoka .... takže koho toto štve tak mu nezbývá nic jiného než se poohlédnout po jiném online manažéru. :evil:
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
ps2512

Post by ps2512 »

Já jsem třeba za CML rád....bez něj bych v A nebyl :mrgreen:
Jinak jsme získali 3 body nad úřadujícím mistrem a tímto pro nás bodový přísun pro tento týden končí :(
FC Widlaks 1 - 14 Dynamo Oleksovice
výkony: 39 - 138

Út 31 Srp 2010 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? Fresh
Čt 2 Zář 2010 (04:00 CET) L FC JEREMY ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Tady asi zabojujeme kvůli vyjádření k našemu 1. zápasu a kvůli velkohubému tiskovému prohlášení :mrgreen: Leda, že by v prohlášení myslel ztrátu bodů s naším týmem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pá 3 Zář 2010 (04:00 CET) L FC Strakapůd ?? - ?? Dynamo Oleksovice

Jinak poklona Jeremymu ke krásnému výkonu 153 - 150 je asi letos nejkvalitnější zápas!!! :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Tak dnes jsme splnili jeden z předsezónních cílů při týmovém rekordu 153! :D

Do Oleksovic děkuji za uznání. Ve čt. to vidím vyrovnaně - mančaft budu mít unavený, ale doma prostě povinnost velí vyhrát. Nebo aspoň pro to udělat maximum :) Nechtěl jsem, aby to vyznělo velkohubě, ale na druhou stranu také nebudeme alibisté, že?! :wink:

Do Těšína zase vzkazuji, ať neházíte flintu do obilí. Všichni víme, jak tohle dokáže nasrat, ale na druhou stranu neočekávané výsledky dělají hru zajímavější a myslím, že nakonec se to rozdělí tak nějak spravedlivě. I když to bude vždy mírná nevýhoda pro ty lepší týmy.
FC JEREMY
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

... v Těšíně vyvěsili černou vlajku a už pomalu studují jiné online manažéry. Vím že Xixi by o tom mohl napsat slohovku, ale já na to prostě nemám nemám nervy. Jen lituji těch třech let ... Kde už jsem mohl být v jiném manažéru, který by byl na rozdíl od tohoto spravedlivý...
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”