Coordonatorul tau este la 71% (daca ai echipa fc steaua mizil), normal ca nu iti vin juniori... cunosc pe cineva tot cu hiper, coordonator la 59% si nu i-a venit de mai mult de un an... trimite-l la curs pana ajunge la 100% ! Coordonatorul are importanta lui, poti sa-l schimbi cu unul bun - acum sunt pe lista 5 neangajati cu 100%. Nu ai cum sa nu vezi o schimbare...gullit wrote:cred ca este un mare caca treaba asta cu jucatorii de la tineret, oricum incep sa vad si jocul asta ca un mare caca, intre timp am descoperit alte jocuri asemanatoare mult mai bune, nu stiu cat mai stau aici
eu am primit intr-un an de zile un singur jucator de la tineret, un portar, pai voi concedia antrenorul de la juniori si scap de cheltuieli
Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
Re: Centru de tineret
-
- Member of the Soccer Project Association
pai gulite tata pune mana si da-l afara, angajeaza un coordonator 100% , preferabl spaniol sau argentinian si ai sa vezi apoi rezultate
-

azi primul rateu de la mexican, daca mai da unul afaraaaaaaaaaaa

-
- Team Manager
mi se face centrul de tineret in 9 zile cand se si termina campionatul..o sa primesc vreoun junior sezonul asta?

Depinde cand l-ai primit pe ultimul.TheMisterio wrote:mi se face centrul de tineret in 9 zile cand se si termina campionatul..o sa primesc vreoun junior sezonul asta?
Harder, better, faster, stronger
-
- Team Manager
Atunci la aproximatix 20 de zile dupa ce se termina de construit centrul trebuie sa apara primul jucator. Asta nu inseamna ca va fi si retinut in lot, dar o sa primesti un mesaj sa stii ce e cu el.TheMisterio wrote:deabea mi`am facut contul...e primul centru de tineret...
-
- Team Manager
mda stiu... am mai avut cont si inainte...dar eu stiam ca imi da cate un jucator pe sezon...si sezonul se termina cand se termina de facut si centrul de tineret...
?

-
un jucator daca aveai centru de tineret simpluTheMisterio wrote:eu stiam ca imi da cate un jucator pe sezon
dar, daca maresti centrul vei primi la 30 de zile, respectiv 20 de zile (cu aproximatie)
-
- Team Manager
-
un sfat care o sa iti fie foarte utilTheMisterio wrote:pai lol e simplu adik acum l`am facut pe ala simplu... deabea am inceput
incearca sa faci o echipa cu agresivitate cat mai mica si asa vei primi si jucatori cu agresivitate mik de la centru de tineret.
Bah frate, de unde scoateti teoriile astea?cipriansimi wrote:incearca sa faci o echipa cu agresivitate cat mai mica si asa vei primi si jucatori cu agresivitate mik de la centru de tineret.
-
priveste toti jucatorii mei veniti de la centruRazvanica wrote:Bah frate, de unde scoateti teoriile astea?cipriansimi wrote:incearca sa faci o echipa cu agresivitate cat mai mica si asa vei primi si jucatori cu agresivitate mik de la centru de tineret.
in acest timp am avut echipa neagresiva
-
nu-i adevarat ciprianecipriansimi wrote:incearca sa faci o echipa cu agresivitate cat mai mica si asa vei primi si jucatori cu agresivitate mik de la centru de tineret.
-
- Team Board Member
Eu mi-am scos 3mil pe 2 jucatori varza rau de la tineret :X