cipriansimi wrote:Asta e linistea dinaintea furtunei ?
De 2 zile nimeni nu a mai fost postat nimic iar de vreo jumate de an nimic interesant pe forum

Moderator: Romanian Moderators
cipriansimi wrote:Asta e linistea dinaintea furtunei ?
De 2 zile nimeni nu a mai fost postat nimic iar de vreo jumate de an nimic interesant pe forum
Mda, mersi, as fi preferat sa nu fie nevoie. Oricum, daca aveti manageri slovaci prin liga, uitati-va de cand nu s-au mai logat ca s-ar putea sa fie banati si poate va ajuta cu ceva.cercel_jr wrote:Din cate inteleg ai prins ceva pestisori iesiti din balta.
Felicitari!
am unul, nu s-a mai logat din 23.08.2010. s-au suparat cehii pe ei?Razvanica wrote:Mda, mersi, as fi preferat sa nu fie nevoie. Oricum, daca aveti manageri slovaci prin liga, uitati-va de cand nu s-au mai logat ca s-ar putea sa fie banati si poate va ajuta cu ceva.cercel_jr wrote:Din cate inteleg ai prins ceva pestisori iesiti din balta.
Felicitari!
Important e ca e cineva care sa faca dreptate si in tabara lor ...Razvanica wrote:Mda, mersi, as fi preferat sa nu fie nevoie. Oricum, daca aveti manageri slovaci prin liga, uitati-va de cand nu s-au mai logat ca s-ar putea sa fie banati si poate va ajuta cu ceva.cercel_jr wrote:Din cate inteleg ai prins ceva pestisori iesiti din balta.
Felicitari!
anonimus wrote:chiar as aprecia daca moderatorul care mi-a sters pentru a 2-a oara topicul mi-ar spune de ce a facut asta. fara niciun fel de ironie... sunt chiar curios...
Tu ai gandit un pic inainte de-a scrie, sau doar ai vrut sa ma pui la punct?minasthiryt wrote:deschizi topicuri aiurea, poti posta si pe topicurile existente.
Foloseste corect forumul!
1. In sectiunea romaneasca nu mai exista nici un topic creat de mine, datorita ori logicii tale precare, ori regulamentului stupid.minasthiryt wrote:pe topicul existent creat de tine pui la fiecare jucator in parte pozitia,varsta si agg...in titlul aceluiasi topic, esti mai greu de cap?
si asta inseamna ca deschizi topicuri aiurea, cand vezi ca sunt niste reguli la sectiunea aia atunci le respecti ca nu suntem la piata.
Mai usurel cu unele cuvinte, ok?!
bai anonimule, dar atata taraboi faci pe aceasta tema de parca ai avea cine stie ce valori ai de pus la vanzareanonimus wrote:1. In sectiunea romaneasca nu mai exista nici un topic creat de mine, datorita ori logicii tale precare, ori regulamentului stupid.minasthiryt wrote:pe topicul existent creat de tine pui la fiecare jucator in parte pozitia,varsta si agg...in titlul aceluiasi topic, esti mai greu de cap?
si asta inseamna ca deschizi topicuri aiurea, cand vezi ca sunt niste reguli la sectiunea aia atunci le respecti ca nu suntem la piata.
Mai usurel cu unele cuvinte, ok?!
2. Eu respect reguli cand pot fi respectate. Am de vanzare 10 (!!!) jucatori. NU 2, NU 3. 10!! Pricepi asta odata? In titlul unui topic limita de caractere este de 60!!! Daca ai calcula putin, draga moderatorule, care moderezi, ai observa ca asta inseamna 6 caractere pe jucator!! Acum pricepi ca vorbesti prostii? Ca regulamentul de care tii cu dintii, in cazul asta, e tampit? Nu am pus la socoteala spatiile/virgulele sau introducerea "[vand]". Doar astea sunt vreo 15 caractere la 10 jucatori. Deci imi raman 4 caractere jumate pe jucatori. Unde cacat sa pun pozitia, varsta si agresivitatea in titlu, avand la dispozitie 4.5 caractere?
Topicul meu era foarte bine asa cum era. In titlu scria clar ca vand 10 jucatori, iar pe topic erau jucatorii, pozitia, varsta, agresivitatea, ratingul global, pretul si linkul. Daca nici acum nu ai inteles, inseamna ca esti un retardat.