Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

cipriansimi
Member of the Soccer Project Association

Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Post by cipriansimi »

cipriansimi wrote:Asta e linistea dinaintea furtunei ?

De 2 zile nimeni nu a mai fost postat nimic iar de vreo jumate de an nimic interesant pe forum
:lol:
Razvanica

Post by Razvanica »

Tot eu sunt cu entertainmentul...
Harder, better, faster, stronger
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Din cate inteleg ai prins ceva pestisori iesiti din balta.
Felicitari! :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Razvanica

Post by Razvanica »

cercel_jr wrote:Din cate inteleg ai prins ceva pestisori iesiti din balta.
Mda, mersi, as fi preferat sa nu fie nevoie. Oricum, daca aveti manageri slovaci prin liga, uitati-va de cand nu s-au mai logat ca s-ar putea sa fie banati si poate va ajuta cu ceva.
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Post by cipriansimi »

mai bine ai bana cativa cehi ca is prea multi :twisted: :twisted: :twisted:
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

Razvanica wrote:
Mda, mersi, as fi preferat sa nu fie nevoie. Oricum, daca aveti manageri slovaci prin liga, uitati-va de cand nu s-au mai logat ca s-ar putea sa fie banati si poate va ajuta cu ceva.
am unul, nu s-a mai logat din 23.08.2010. s-au suparat cehii pe ei?
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

chiar as aprecia daca moderatorul care mi-a sters pentru a 2-a oara topicul mi-ar spune de ce a facut asta. fara niciun fel de ironie... sunt chiar curios...
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Razvanica wrote:
Important e ca e cineva care sa faca dreptate si in tabara lor ...
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

anonimus wrote:chiar as aprecia daca moderatorul care mi-a sters pentru a 2-a oara topicul mi-ar spune de ce a facut asta. fara niciun fel de ironie... sunt chiar curios...
minasthiryt

Post by minasthiryt »

deschizi topicuri aiurea, poti posta si pe topicurile existente.

Foloseste corect forumul!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

minasthiryt wrote:deschizi topicuri aiurea, poti posta si pe topicurile existente.

Foloseste corect forumul!
Tu ai gandit un pic inainte de-a scrie, sau doar ai vrut sa ma pui la punct?

Cum sa postez pe topicurile existente la Transferuri?? De cand m-am inscris pe forum am deschi doar topicuri la transferuri. In sectiunea generala, cea olandeza si in cea romaneasca. Acelasi topic. Aici mi-a fost sters de 2 ori (prima oara am inteles ca din cauza lipsei agresivitatii, a 2-a oara?). Am 11 jucatori de vanzare. Cum PLM sa-i pun pe toti intr-un titlu?

Foloseste-ti corect mintea!
minasthiryt

Post by minasthiryt »

pe topicul existent creat de tine pui la fiecare jucator in parte pozitia,varsta si agg...in titlul aceluiasi topic, esti mai greu de cap?

si asta inseamna ca deschizi topicuri aiurea, cand vezi ca sunt niste reguli la sectiunea aia atunci le respecti ca nu suntem la piata.

Mai usurel cu unele cuvinte, ok?!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

minasthiryt wrote:pe topicul existent creat de tine pui la fiecare jucator in parte pozitia,varsta si agg...in titlul aceluiasi topic, esti mai greu de cap?

si asta inseamna ca deschizi topicuri aiurea, cand vezi ca sunt niste reguli la sectiunea aia atunci le respecti ca nu suntem la piata.

1. In sectiunea romaneasca nu mai exista nici un topic creat de mine, datorita ori logicii tale precare, ori regulamentului stupid.

2. Eu respect reguli cand pot fi respectate. Am de vanzare 10 (!!!) jucatori. NU 2, NU 3. 10!! Pricepi asta odata? In titlul unui topic limita de caractere este de 60!!! Daca ai calcula putin, draga moderatorule, care moderezi, ai observa ca asta inseamna 6 caractere pe jucator!! Acum pricepi ca vorbesti prostii? Ca regulamentul de care tii cu dintii, in cazul asta, e tampit? Nu am pus la socoteala spatiile/virgulele sau introducerea "[vand]". Doar astea sunt vreo 15 caractere la 10 jucatori. Deci imi raman 4 caractere jumate pe jucatori. Unde cacat sa pun pozitia, varsta si agresivitatea in titlu, avand la dispozitie 4.5 caractere?

Topicul meu era foarte bine asa cum era. In titlu scria clar ca vand 10 jucatori, iar pe topic erau jucatorii, pozitia, varsta, agresivitatea, ratingul global, pretul si linkul. Daca nici acum nu ai inteles, inseamna ca esti un retardat.
dragos

Post by dragos »

anonimus wrote:
minasthiryt wrote:pe topicul existent creat de tine pui la fiecare jucator in parte pozitia,varsta si agg...in titlul aceluiasi topic, esti mai greu de cap?

1. In sectiunea romaneasca nu mai exista nici un topic creat de mine, datorita ori logicii tale precare, ori regulamentului stupid.

2. Eu respect reguli cand pot fi respectate. Am de vanzare 10 (!!!) jucatori. NU 2, NU 3. 10!! Pricepi asta odata? In titlul unui topic limita de caractere este de 60!!! Daca ai calcula putin, draga moderatorule, care moderezi, ai observa ca asta inseamna 6 caractere pe jucator!! Acum pricepi ca vorbesti prostii? Ca regulamentul de care tii cu dintii, in cazul asta, e tampit? Nu am pus la socoteala spatiile/virgulele sau introducerea "[vand]". Doar astea sunt vreo 15 caractere la 10 jucatori. Deci imi raman 4 caractere jumate pe jucatori. Unde cacat sa pun pozitia, varsta si agresivitatea in titlu, avand la dispozitie 4.5 caractere?

Topicul meu era foarte bine asa cum era. In titlu scria clar ca vand 10 jucatori, iar pe topic erau jucatorii, pozitia, varsta, agresivitatea, ratingul global, pretul si linkul. Daca nici acum nu ai inteles, inseamna ca esti un retardat.
bai anonimule, dar atata taraboi faci pe aceasta tema de parca ai avea cine stie ce valori ai de pus la vanzare
cine este interesat de achizitia de jucatori fi sigur ca se uita pe piata de transfer si isi alege acolo fie ca e al tau, fie ca este al altuia
asa ca, las-o mai moale cu acest subiect ca nu schimbi tu nimic
TheMisterio
Team Manager

Post by TheMisterio »

da frate da` vrea si el sa`si faca reclama... nu e corect sa i se stearga topicul... valori sau nu ...
Image
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”