Registrovali sme ťa už aj po prvom príspevkudaniel5121 wrote:SPARTAK PODHRADIE DANO123 G 486

Moderator: Czech Moderators
Registrovali sme ťa už aj po prvom príspevkudaniel5121 wrote:SPARTAK PODHRADIE DANO123 G 486
az teraz som si vsimol ze som v 2 lige takze sa ospravedlnujem a kedy mito akoze malo zacat?alonzo1977 wrote:aco namna ste zabudli len pato sa mi ozval ohladom tej spolocnej cs sutaze ja chcem hrat aj sk ligu
pivarnik2
fa tatran presov d22
8. ročník začína hneď budúcu sezónu, pravdepodobne 25.9. (sobota) sa bude hrať prvé kolo Slovenskej Ligy. O deň na to by sa malo hrať 1. predkolo Slovenského Pohára.alonzo1977 wrote:az teraz som si vsimol ze som v 2 lige takze sa ospravedlnujem a kedy mito akoze malo zacat?alonzo1977 wrote:aco namna ste zabudli len pato sa mi ozval ohladom tej spolocnej cs sutaze ja chcem hrat aj sk ligu
pivarnik2
fa tatran presov d22
Už sa posielali potvrdenia prihlášok do ligy a pohára?? Lebo ak hej,tak nejako mi nič doteraz neprišlo.PaToM wrote:V nedeľu 12.9.2010 o polnoci (24:00) končí prihlasovanie do 8. ročníka Slovenskej Ligy. Ďalšie prihlášky budú platiť už do 9. ročníka Slovenskej Ligy.