Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by oslicek »

THE MANIFEST FOR THE WITHDRAWAL OF THE BULK BAN FOR SLOVAKIAN MANAGERS

Hello,

On behalf of Czech and Slovakian Soccerproject community:

I would like to ask gamecreator Sjarel and sheriff Razvanica for reinvestigation of the bulk ban for Slovakian managers trading with manager “husatko”.

Firstly, we would like to premise that we don’t want to hold a brief for cheaters or support unfair playing. Not every involved manager played in this case unfair and therefore should be every case handled separately.

I would like to give you an example of the manager myky0- MYKY FC whose transfer was accepted via instant transfer for real market price
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

We kindly ask you to reinvestigate at least following cases and reconsider fining players instead of ban. Those managers are playing for more than three years and don’t want to loose their long time effort because of one mistake.

We have chosen following transfers to reconsider:

FC Jancefalogram : Constantin Stoian - € 1.000.000,00
Gemer Original : Nicolae Dobre - € 800.000,00
FC Trabant : Lukáš Gavula - € 1.450.000,00
The Last Mohycan : Jeffrey van der Grijp - € 1.500.000,00
ACM Sharks : Marcos Dias de Santa Rita - € 2.800.000,00
Moravec : Stevice Mensur - € 1.500.000,00
FC Mouse-ear : Yves Malfait - € 2.250.000,00
Silver Eagles : Jiří Bakeš - € 3.307.500,00 *
MYKY FC : Faaliliu Taiono - € 4.500.000,00
FC Arsenal Radôstka : Iulian Coman - € 700.000,00

If our effort would lead to the unbanning even of the one Slovakian manager then this effort was fruitful.
We ask you also for more accurate formulation of the game rules since recent game rules don’t exactly say what involved managers did wrong, if managers sold/bought the players for the acceptable market price.

Czech and Slovakian managers support this manifest in following way:

pupajdi
FC Letenská šlechta C7
podepisuji.........................and so on

Thank you very much in advance that you will deal with our manifest and try to reconsider your decision.

Yours faithfully – Czech and Slovakian community
oslicek

Post by oslicek »

pupajdi - tvoje květnatá čeština a řečnické obraty typu "ruku v ruce" by dohnali do úzkých i rodilé mluvčí :wink: proto je to přeloženo trochu volněji při maximálním možném zachování významu - doufám, že to nepovede k akci "server shutdown" nebo potrestání i těch, kteří zabanované manažery podpořili - mám takové neblahé tušení...
mantel

Post by mantel »

oslicek wrote:pupajdi - tvoje květnatá čeština a řečnické obraty typu "ruku v ruce" by dohnali do úzkých i rodilé mluvčí :wink: proto je to přeloženo trochu volněji při maximálním možném zachování významu - doufám, že to nepovede k akci "server shutdown" nebo potrestání i těch, kteří zabanované manažery podpořili - mám takové neblahé tušení...
Neblahé tušení by měli mít jiní, protože z poměrně úspěšné hry se nám tu pomalu stává mezinárodní mistrovství Rumunska s pobočkou v Belgii. Pokud se nepletu, tak už třetina A-divize podepsala, pokud ani názor nejlepších managerů nebudou brát v potaz, tak nevím kdo povolanější by jim měl rozjasnit rozum.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

oslicek wrote:pupajdi - tvoje květnatá čeština a řečnické obraty typu "ruku v ruce" by dohnali do úzkých i rodilé mluvčí :wink: proto je to přeloženo trochu volněji při maximálním možném zachování významu - doufám, že to nepovede k akci "server shutdown" nebo potrestání i těch, kteří zabanované manažery podpořili - mám takové neblahé tušení...
DĚkuju ti mnohokráte ...opravdu.....tvé neblahé tušení sdílím také a proto celou tu petici zaštítím především svým jmenem ,aby bylo jasné,že jsem to kdo se v tom nejvíce vrtá a nejvíce navádí ostatní a jsem připraven nést plné nasledky od šerifů , pokud by měli touhu se mi pomstít 8) ....

Ještě počkám den až dva , dokud se pořádně nenaplní hlasování a potom požádám Toma o radu kam všude petici poslat (šerifský mail, Sjareluv mail atp.)
Díky všem,kteří se nebojí vyjádřit svou podporu tím,že se veřejně podepsali , pro ty, kteří schovali hlavu do písku zase mám vzkaz ...že se nedejbože může něco podobného někdy stát jim a potom
ONI by byli rádi za každou pomocnou ruku......já chci ukázat,že česko-slovenská komunita má sílu a drží při sobě.

pupajdí.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
myky0-
Team President

Post by myky0- »

Chcem sa Vám všetkým poďakovať za podporu. Hlavným dôvodom prečo nechcem stratiť team je táto komunita!!
MYKY FC
C.7

Komisár a štatistik II. SR ligy

Stránka SR ligy http://slovenskaliga.onlinegamesbt.eu/
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

2.9.2010 - 22:00 - 40 podepsaných manažerů
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:DĚkuju ti mnohokráte ...opravdu.....tvé neblahé tušení sdílím také a proto celou tu petici zaštítím především svým jmenem ,aby bylo jasné,že jsem to kdo se v tom nejvíce vrtá a nejvíce navádí ostatní a jsem připraven nést plné nasledky od šerifů , pokud by měli touhu se mi pomstít 8) ....

Ještě počkám den až dva , dokud se pořádně nenaplní hlasování a potom požádám Toma o radu kam všude petici poslat (šerifský mail, Sjareluv mail atp.)
Díky všem,kteří se nebojí vyjádřit svou podporu tím,že se veřejně podepsali , pro ty, kteří schovali hlavu do písku zase mám vzkaz ...že se nedejbože může něco podobného někdy stát jim a potom
ONI by byli rádi za každou pomocnou ruku......já chci ukázat,že česko-slovenská komunita má sílu a drží při sobě.

pupajdí.
Klidně to můžu vzít za tebe rudý khmére. Přeci jen můj tým není momentálně v takové kondičce jako tvůj a kdyžtak ho položím na oltář za dobrou věc. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote: Klidně to můžu vzít za tebe rudý khmére. Přeci jen můj tým není momentálně v takové kondičce jako tvůj a kdyžtak ho položím na oltář za dobrou věc. :mrgreen:
Děkuji mnohokráte pane kolego ,ale co bych to byl za "Khméra" :lol: , kdybych se ted začal schovávat :wink: ...navíc Razva je tu přítomen až několikrát denně a vše pozorně sleduje a čte a tudíž moc dobře ví, kdo topí pod kotlem 8)
léblík

Post by léblík »

pupajdi13 wrote:
kopeckar wrote: Klidně to můžu vzít za tebe rudý khmére. Přeci jen můj tým není momentálně v takové kondičce jako tvůj a kdyžtak ho položím na oltář za dobrou věc. :mrgreen:
Děkuji mnohokráte pane kolego ,ale co bych to byl za "Khméra" :lol: , kdybych se ted začal schovávat :wink: ...navíc Razva je tu přítomen až několikrát denně a vše pozorně sleduje a čte a tudíž moc dobře ví, kdo topí pod kotlem 8)
Tak já tam moc rád také zatopím a to řádně.Doufám,že to milý Razva čte,protože je to omezený hovadák... :mrgreen: Nemůžu si pomoct...škoda že nejsem hacker něco bych s těmi šerify provedl 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Já jsem právě s Razvanicou komunikoval soukromě,když se řešil ten Dardarův případ a naopak si myslím,že to je člověk v pohodě s rozumem v hlavě, možná je spíš jen moc přemotivovaný ve funkci,ale právě proto,že mám na něj stále kladný názor,narozdíl od dardara , tak stále věřím,že je schopen u některých případů ustoupit a týmy MYKYMU a Milkovi vrátit.
PaToM

Post by PaToM »

myky0- wrote:Chcem sa Vám všetkým poďakovať za podporu. Hlavným dôvodom prečo nechcem stratiť team je táto komunita!!
Nebyť fóra a týchto super ľudí, čo tu sú, tak tu už asi rok niesom. :wink:

A ak niekoho zabanujú za túto petíciu... tak ja končím!
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Dajo

Post by Dajo »

PaToM wrote:
myky0- wrote:Chcem sa Vám všetkým poďakovať za podporu. Hlavným dôvodom prečo nechcem stratiť team je táto komunita!!
Nebyť fóra a týchto super ľudí, čo tu sú, tak tu už asi rok niesom. :wink:

A ak niekoho zabanujú za túto petíciu... tak ja končím!

Chlapi,ĎAKUJEME!!!!!! Môj obdiv k Vám sa nedá ani opísať. Je to neuveritelné čo všetko ste teraz za tak krátku dobu dokázali. Vymenovať Vás všetkých a osobne Vám vyjadriť môj obdiv a úctu by tu zabralo asi pekných pár stránok. Tomuto som neveril ani vo sne. Nasadzujete vlastný krk,vlastné tímy,pre problém,ktorý by sa Vás vlastne ani nemal dotýkať. Dávate nám neuveritelnú silu a vieru,že možno spravodlivosť vyhrá.
Nikdy by som neveril,že takáto a hlavne Vaša súdržnosť je pri takejto hre vôbec možná. PÁNI,KLOBÚK DOLE pred Vami.
Dajo
FK Laugaricio
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

amoszamba wrote:
tomkycz wrote: dyť fotbaloví analfabeti hrajou áčko, tak kde to jsme ( jančařík, teschen ) - kuci to je joke, nic ve zlém 8)
vrrrr :evil: Jančo pomoooc :mrgreen:

P.S. analfabet jsem to jo ale i fotbalový ? :mrgreen:
jančařík tu není, ale hlídám mu tým a tak se ho musím zastat......jestli analfabet, tak jenom malinký ;)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

Příliš se mi nelíbí ta formulace v prohlášení, že manažeři nechtěli hrát unfair, poněvadž si myslím, že to z jejich strany unfair bylo. Nicméně petici jsem podepsal i vzhledem k tomu, že dotyční byli vesměs potrestáni na základě zbytkové klauzule (Je přísně zakázáno na SoccerProjectu vlastnit více než jeden tým. Manažeři, u kterých bude zjištěna tato bigamie, budou bez milosti vyhozeni, stejně jako ostatní vykukové, snažící se podvádět jinak.)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaToM wrote:
amoszamba wrote:O OU...
teď jsem si prohlížel historii mých nákupů a ejhle:
21 Srp 2010 Hráč Adrien Willems byl zakoupen za € 3.700.000,00 z Barca T.T. .
No boli tam aj ďalšie prestupy s Barca T.T.. Ale Razvanica zabanoval LEN Slovákov. :wink:
Nemá cenu to tu rozehrávat na národní notu. Proč byli manažeři banováni, jsem tu několikrát vysvětloval. Razvanica je tvrdý šerif, ale pevně věřím, že není zaměřený proti žádné národnostní skupině.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”