Moderator: Czech Moderators
Mé realné odhady těsně před začátkem petice byly 50 podpisů,když se to dobře chytí ...tudíž já jsem spokojen, získali jsme i podpisy manažerů,jejichž slovo má u Sjarela váhu a to se také cenní.šutr wrote:Pupajdíku, doufám že těch večer cca 60-70 podpisů bude stačit...![]()
Pokud jsem si dobře všimnul tak Slovenští kolegové mají podporu celé České elity z divize A
, kurňa to přece musí stačit...
jejich jména ve hře @soccerproject.com např: resi@soccerproject.com a pokud se chceš napsat všem, tak: sheriff@soccerproject.com_michael_ wrote:Ake su priame kontakty na serifov?
Jestli je to oficiální, tak to je nejlepší zpráva na SP za poslední dobu.jancef wrote:Takze este raz velke DAKUJEM vsetkym vam.
Nemalou mierou ste sa pricinili o to, ze niektorym z nas bude odblokovany ucet.
DIKY.
Nevím jestli je to oficiální, ale jancef byl naposled na SP 27.8.2010 a tak bych ještě nejásal.mantel wrote:Jestli je to oficiální, tak to je nejlepší zpráva na SP za poslední dobu.jancef wrote:Takze este raz velke DAKUJEM vsetkym vam.
Nemalou mierou ste sa pricinili o to, ze niektorym z nas bude odblokovany ucet.
DIKY.
Vypadá to slibně a věřím, že naše petice na tom má velkou zásluhu. Je fajn, že dovedeme táhnout za jeden provaz, když jde o dobrou věc. Díky všem a hlavně autorovi petice.pupajdi13 wrote:Dostal jsem odpoved od Sjarela.....a pořád to dál jednají..tudíž věřím ve změnu, kdyby se nemělo nic změnit ,tak by už nejednali.
Přislíbil mi i potom diskuzi k upravě pravidel....tudíž až se dotáhne do konce tahle kauza,tak mužeme sestavit určité body, které by se daly zanést do pravidel a navrhnout to opet Sjarelovi.
A co už pomalu začít kutit ty pravidla?pupajdi13 wrote:Dostal jsem odpoved od Sjarela.....a pořád to dál jednají..tudíž věřím ve změnu, kdyby se nemělo nic změnit ,tak by už nejednali.
Přislíbil mi i potom diskuzi k upravě pravidel....tudíž až se dotáhne do konce tahle kauza,tak mužeme sestavit určité body, které by se daly zanést do pravidel a navrhnout to opet Sjarelovi.
Jestli jo tak si za to můžeš sám. My se ti a nejen tobě tady snažíme pomoc a ty takhle hážeš klacky pod nohy._michael_ wrote:inak, Razvanicu som poslal mailom do picedufam, ze mi to nespocita teraz O:)