Je to normální aby mě 6 krát za sebou doma v lize pršelo???
Chci mít taky jednou za čas vyprodáno s pořádným ziskem a neé aby si fans museli jěště kupovat pláštěnky.
oliwapol wrote:Je to normální aby mě 6 krát za sebou doma v lize pršelo???
Chci mít taky jednou za čas vyprodáno s pořádným ziskem a neé aby si fans museli jěště kupovat pláštěnky.
Začni prodávat pláštěnky ty sám, další zisk navíc
No vidíš,to mě nenapadlo,ale system mě nepustí to udělat,... ještě bych mohl dostat banána za zneužívání pravidel
Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našem dalším zápase v turnaji 'boruvka cup IV.':
Čt 9 Zář 2010 (18:00:00 CET) : FC Žďár nad Sázavou - 1.FC Krvavý Prapor
Vzhůru za vítězstvím!
S pozdravem,
představenstvo klubu.
A co teď když dělám Jardovy zástup.... Je to finále..
puzzle wrote:A co teď když dělám Jardovy zástup.... Je to finále..
Rozhodčí 24% tady není co řešit. Postav na obě strany to nejlepší agresivitu u obou na 100% a jedem
No a ešte dúfaj, že vyhráš, predsalen, tých 108.000 za víťazstvo v turnaji príde vhod, ak ti dá Razva 400tisícovú pokutu Obávam sa totiž, že 15.000 vstupné sa už berie ako "bohato dotovaný turnaj". Ale ešte je tu šanca, že to prehliadne alebo sa tým nebude (z nejakých nám neznámych dôvodov) vôbec zaoberať. To vieš, nádej umiera posledná, a zopár Slovákov by ti dnes vedelo o tom rozprávať
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)