zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Netris1
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Netris1 »

zajdaz wrote:Není to trochu moc?

http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... pagefrom=0

Koukám Hala Madrid má nějaký ten peníz, když takhle utrácí.
Možná je ta částka trochu větší než průměr, ale Hala Madrid je (dle historie) zkušený obchodník, který ví, co kupuje. Stačí se kouknout na jeho hráčskou základu a přestupy, dle které jde usuzovat, že plánuje šňůru do áčka a nějaký mega navíc už tolik neřeší.
Dle mě nejde o cílevědomý podvod a už vůbec ne, když nebyl podvod přestup šerifa dardara :)
Možná si spočítám, kolik dokázal vydělat za jednu sezónu. Asi to bude slušná částka :)
Netris->Hell Riders->E.21
mantel

Post by mantel »

Netris1 wrote:
zajdaz wrote:Není to trochu moc?

Koukám Hala Madrid má nějaký ten peníz, když takhle utrácí.
Možná je ta částka trochu větší než průměr, ale Hala Madrid je (dle historie) zkušený obchodník, který ví, co kupuje. Stačí se kouknout na jeho hráčskou základu a přestupy, dle které jde usuzovat, že plánuje šňůru do áčka a nějaký mega navíc už tolik neřeší.
Dle mě nejde o cílevědomý podvod a už vůbec ne, když nebyl podvod přestup šerifa dardara :)
Možná si spočítám, kolik dokázal vydělat za jednu sezónu. Asi to bude slušná částka :)
Cena je vysoká, ale vzhledem k věku, agresivitě a výkonu při 100% je celkem reálná. Navíc pokud má dotyčný kupující k tomu podobné hráče a tento mu tam zapadá, tak bych to viděl jako reálnou částku. Ale já bych tolik za něj nedal :mrgreen:
Edit: já jsem koukal jen na to LM, toho druhého jsem si nevšimnul
Last edited by mantel on Tue Sep 07, 2010 6:36 pm, edited 1 time in total.
zajdaz

Post by zajdaz »

Jenže to "nějaký mega navíc" už stálo spoustu manažerů všechno. To CM s celkovým 83% a nedotrénovanou energií je dost nadhodnocený. No a ten LM.. ano má nízkou agresivitu, 20 let a výkony nad 70, ale ta cena je podle mě minimálně o 10M přetažená nahoru... Nejsem žádný přestupový expert, ale tohle dost bije do očí... jestli tohle projde u šerifů tak to pro mě bude překvapení. A nebo po tm co se tu děje jsou si všichni rovni a někteří rovnější? Zabanovat A-C divize za podvod a ostatním 20% daně z rozpočtu každý 15 dní a ono to kšeftování přejde. :wink:
léblík

Post by léblík »

Jak na to koukám není to nějak enormě přetažené.To LM má cenu těch 20 mega jistě si myslím,takže je to v normě.A 15 míčů bych za to CM nedal,ale cena je to dost reálná bez té energie.. 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
mantel

Post by mantel »

léblík wrote:Jak na to koukám není to nějak enormě přetažené.To LM má cenu těch 20 mega jistě si myslím,takže je to v normě.A 15 míčů bych za to CM nedal,ale cena je to dost reálná bez té energie.. 8)
Ono je opravdu rozdíl, kdo to kupuje. pokud se mu ten hráč hodí do koncepce týmu, tak rád sáhne do kapsy pro pár mega navíc. Navíc, když už ti chybí jen třeba jeden až dva hráči a snažíš se je třeba 2 sezony marně koupit, tak potom po tomhle skočíš jak pes po uzeném. Cena už pak není rozhodující.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

zajdaz wrote:Jenže to "nějaký mega navíc" už stálo spoustu manažerů všechno. To CM s celkovým 83% a nedotrénovanou energií je dost nadhodnocený. No a ten LM.. ano má nízkou agresivitu, 20 let a výkony nad 70, ale ta cena je podle mě minimálně o 10M přetažená nahoru... Nejsem žádný přestupový expert, ale tohle dost bije do očí... jestli tohle projde u šerifů tak to pro mě bude překvapení. A nebo po tm co se tu děje jsou si všichni rovni a někteří rovnější? Zabanovat A-C divize za podvod a ostatním 20% daně z rozpočtu každý 15 dní a ono to kšeftování přejde. :wink:
To LM má úžasný individuálny pokyn, vďaka ktorému bude hrať pri 100 exp na výkon 76. A pri tej agresivite je cena 25M úplne v pohode, si myslím. Vezmi si, že hráči s výkonmi s 76-77 sú absolútny top v tejto hre, takže dať za neho tie peniaze nie je nič abnormálne. Keby to bolo CM, jeho cena kľudne može ísť na 40M... Mimochodom, sledujem toho Poliaka už dve sezóny a jeho obchody sú fantastické. Za sezónu má ďaleko cez +50M...
Ale je fakt, že tá ponuka za 15M na to CMko príde dosť aj mne...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
léblík

Post by léblík »

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

Tak tohle je ukázka,jak se může krásně rozjetý hráč pekelně rychle zkazit :roll: :evil:

(Síla je o 5 spadlá)
Netris1

Post by Netris1 »

ad HalaMadrid:
Jsou to přetažené částky, ale nevidím tam žádný podvod. Jo, zaplatil víc, než musel, prodělal, jeho hloupost. Ale nebyla to žádná začátečnická háčkařská hloupost, která by neprávem obohatila prodávajícího a bylo to nutné řešit. Prodávající si vydělal peníze poctivě - skvěle se mu zadařil prodej, zatímco nakupující peníze prodělal - přetáhl cenu nákupu. A asi zaplatil tolik úmyslně, protože zrovna LM žádné kvalitní nemá a pokud má na kontě pár 100M, tak nevidím problém.
Mám já dostat BAN nebo snad jsem podvodník kvůli tomu, že jsem dal 3M za tohle RB po prvním skillu? Moje blbost, prodávajícího štěstí.
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
(přehazoval jsem se s jedním manažerem a asi jsem nebyl zrovna v nejlepším stavu, když jsem to vytáhl až na 3M :mrgreen:)
P.S. Kontrola míče u toho RB nedotrénována, nabízím vám ho za 4M, ať neprodělám :D :mrgreen:
Netris->Hell Riders->E.21
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Hala Madrid: Akurát mu predávajúci odklepol to LM za 25M, tak čakajme, či sa zajtra logne aspoň jeden z nich :-D Ale nie, nechápal by som šerifov, keby v tomto videli niečo zlé...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaToM

Post by PaToM »

Netris1 wrote:(přehazoval jsem se s jedním manažerem a asi jsem nebyl zrovna v nejlepším stavu, když jsem to vytáhl až na 3M :mrgreen:
Raz som chcel kúpiť tohto hráča: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Jeden manažér sa mi z nejakých neznámych príčin vyhrážal tým, že ak nekúpim obidvoch hráčov, ktorých chcel pôvodne kúpiť on (jedého z nich som si chcel kúpiť), tak nebudem mať ani jedného, že on má vraj na účte asi 50M a že mi ho preberie. Ja som, samozrejme, obidvoch nechcel.
Veril som mu, tak som mu ten nákup chcel aspoň zdražiť.
Ponúkol som teda všetko, čo som mal na účte, čiže 5,9M, no a on mi vtedy odpísal, že toľko za neho nedá, že to je veľa. Skoro ma j**lo, ale dúfal som, že bude aspoň dobrý (už len spadnutá výdrž :( :lol:)... nebol. :roll:
Kto vie, či vôbec mal toľko na účte, koľko písal... :|
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

U obou je ta cena absolutně v pořádku..u toho LM je ještě dosti dobrá za strany kupujícího!
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
léblík

Post by léblík »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:U obou je ta cena absolutně v pořádku..u toho LM je ještě dosti dobrá za strany kupujícího!
Ha konečně někdo se stejným názorem..
acskncl

Post by acskncl »

Paradni golman na deset sezon, tak pokud ma nekdo hodne naskudlino na konte tak, tak ten ceka prave na nej :mrgreen:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=22730568
Na ceste do propadliste dejin.
Ataner

Post by Ataner »

acskncl wrote:Paradni golman na deset sezon, tak pokud ma nekdo hodne naskudlino na konte tak, tak ten ceka prave na nej :mrgreen:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=22730568
No to si děláš kozy... :mrgreen:
JPD - B.3
zajdaz

Post by zajdaz »

Tak chce za něj 50 M a to podle mě trochu přestřelil, ale jako hráč špičkový.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”