V první skupině máme odehrána 3 kola...na čele se pevně usídlil Roofer a jeho MARLBORO MZ bez ztráty bodu.,v Těšíně bojují o postup v Boskovicích zaspali start .
3 kola jsou odehrána i v druhé skupině.....Mantel se chopil žezla velmi pekně a jede jak parní stroj.
Pardubice už odpadli a o druhé postupové místo tvrdě bojují a ještě budou bojovat "Petržel" s Fanánkem.
Po třech zápasech vede svou divizi s plným počtem bodů i Pavel a jeho Jeníkovská Bohemka.
Liblice jsou v závěsu ....... Robátkuv Ligáč už odvál vítr.
V této skupině stojíme na prahu třetího kola.....Zatím jasně válí MikeF ,,,,svou tvář naopak zatím hledá nooop
Pátá skupina má po třech zápasech a jasně se rýsují postupující Medojed s Tomkyčem
v 6 skupině je nějaký další expert na bloky ...dnes se odehrál teprve druhý zápas v této skupině
proto zatím nemá cenu dělat nějaké prognozy.
V mojí skupině stojíme před zítřejším 3tím kolem...zatím vládnu já
Třetí kolo se dnes dohrává v poslední skupině...vede LIbo,ač má ještě zápas k dobru......Klokani by měli konečně zabrat,,...zatím čekají na svou první Foxirovskou výhru.
Robert 'Grůza' Galogre - Bohemians Jeníkov
Víctor Hugo García Flores - Libo Team
4 goly :
Adebayo Shanmugam - SKS Litoměřice
Juan Viloz - Los Ojos Unicos
Johan '=Mikel=' Heinze - FC Chellsea
Valerian '=Marty=' Andrejov - FC Chellsea
Aleksandr Gabiskiria - FK Bolka FOREVER
Shafiee Shahib - FC MARLBORO MZ
tak jsme byly na výkony horší než soupeř pouze v jednom zápase, i tak se bohužel s turnajem loučíme už ve skupinách... i proto, že nás medojed "zařízl" a nechal postup soupeři a pro sychr, kdybych náhodou nahnal skóre, tak nechal soupeře i zastřílet... jsem zhnusen!!!
....Robert 'Grůza' Galogre - Bohemians Jeníkov
........Marco Westermann - Masajové
Aleksandr '=Geiza=' Rohac - Letenská šlechta
Víctor Hugo García Flores - Libo Team
Vincent Van Goethem - Libo Team
Valerian '=Marty=' Andrejov - FC Chellsea
Gabriel Curca - rudá mašina
Bohužel už je tu pouze teoretická šance na postup....reálná ne ...takze nezopakuju svůj postup z minulého ročníku šlechtické mince, tentokráte sem dostal silnou skupinu na kterou prostě bohužel nemám, od ted kdyz uz mam jistotu titulu v D se tedy soustredim na dokupování posil na divizi C a az skonci tento rocnik, tak budu ocekávat novou pozvánku, kterou velice rad opět přijmu
Pláša wrote:Bohužel už je tu pouze teoretická šance na postup....reálná ne ...takze nezopakuju svůj postup z minulého ročníku šlechtické mince, tentokráte sem dostal silnou skupinu na kterou prostě bohužel nemám, od ted kdyz uz mam jistotu titulu v D se tedy soustredim na dokupování posil na divizi C a az skonci tento rocnik, tak budu ocekávat novou pozvánku, kterou velice rad opět přijmu
Berušky nejsou žádná vořezávátka Aspoň sis omrknul co tě v C9 čeká:-) a určitě to nebude nuda jako tuto sezónu, kdy 6 sestupujících bylo vybráno předem. Jedinému zájemci o pohár vítěze ho vyrval z rukou rumunský bandita a tak k postupu směřuje Colombo Stars a dost možná si pro něj dojde setrvačností Zalgiris, jehož manažér to před časem zřejmě zabalil a víc než 2 týdny nebyl lognutej.
Pláša wrote:Bohužel už je tu pouze teoretická šance na postup....reálná ne ...takze nezopakuju svůj postup z minulého ročníku šlechtické mince, tentokráte sem dostal silnou skupinu na kterou prostě bohužel nemám, od ted kdyz uz mam jistotu titulu v D se tedy soustredim na dokupování posil na divizi C a az skonci tento rocnik, tak budu ocekávat novou pozvánku, kterou velice rad opět přijmu
Berušky nejsou žádná vořezávátka Aspoň sis omrknul co tě v C9 čeká:-) a určitě to nebude nuda jako tuto sezónu, kdy 6 sestupujících bylo vybráno předem. Jedinému zájemci o pohár vítěze ho vyrval z rukou rumunský bandita a tak k postupu směřuje Colombo Stars a dost možná si pro něj dojde setrvačností Zalgiris, jehož manažér to před časem zřejmě zabalil a víc než 2 týdny nebyl lognutej.
To mi je jasné že tonebude žádná prdelka se udržet
Velký souboj mezi roofrem a obhájce trofeje Amosem ustál právě poslední vítěz a díky skore postupuje z prvního místa .
Zajímavej přístup zvolili v Boskovicích,když si zahráli na outsidery a nezískali ani bod ...trošičku ostuda Honziku.
skupina postupující
1.Libo Team - 15b
2.AFK Vršovice - 13b
Tady taky nebylo moc co řešit ...opět mě zklamal výkon Foxira....sakriš ...jak nemá svou petrželovou skupinu,tak nehraje
Z této dvojskupiny nás tedy čekají souboje :
1.FC Teschen... vs ... AFK Vršovice
Libo Team ... vs ... FC MARLBORO MZ
Lonský finalista Pavel s přehledem vyhrál svou "snadnou" skupinu a zajistil si nejvýhodnější pozici do play-off.
Doplní ho Liblice 1927 a od manažera road runnera už konečně čekám nějaký uspěch ve vyřazovací části
skupinapostupující
1.FC Inter Milano - 15b
2. berušky - 9b
3.Fc Burani Liblice - 9b
Zítra dohráváme poslední kolo a když se nestane nic překvapujícího,tak pořadí zustane stejné ....berušky totiž hrají s posledními K.Vary
MikeF jako jediný ze 32 učastníků dokázal neztratit ani bod ve skupině ( něco to vypovídá o jeho přístupu) a je kupodivu následován kamarádem Mikelem ...který nechal za sebou nooopa ,co ž mne překvapilo.
skupinapostupující
1.Los Ojos Unicos - 15b
2.Masajové - 10b
když byla skupina v pulce,tak jsem psal,že se jasně rýsují 2 postupující....Medojed a Tomkyč.....ovšem potom Tomkyč prohral ...remizoval u Masajů a závěrečná výhra už mu nestačila ...pravdu ale měl v tom,že medojed dost neprofesionalně přistoupil k poslednímu kolu a dá se říct,že si sám vybral s kým postoupí....sry Tomkyč.
čekají nás souboje :
FCB Mikef...vs...Masajové..(tady Tomkyč dosáhne svého zadostiučení) Los Ojos Unicos ...vs...FC Chellsea
Velký souboj mezi roofrem a obhájce trofeje Amosem ustál právě poslední vítěz a díky skore postupuje z prvního místa .
Zajímavej přístup zvolili v Boskovicích,když si zahráli na outsidery a nezískali ani bod ...trošičku ostuda Honziku.
Ale není Marty, prostě se to tak sešlo, že to vše šlo do pozadí....
tomkycz wrote:tak jsme byly na výkony horší než soupeř pouze v jednom zápase, i tak se bohužel s turnajem loučíme už ve skupinách... i proto, že nás medojed "zařízl" a nechal postup soupeři a pro sychr, kdybych náhodou nahnal skóre, tak nechal soupeře i zastřílet... jsem zhnusen!!!
Hmm a ja myslel, ze mam postup v kapse a ted takovyhle zjisteni.. Koukam, ze me zase zariznul Mantel, kdyz pustil 3 body souperi o postup.. Skoda noo tesil jsem se, ze v KOcku vyklepnu Pupajdika a takhle ma kliku a mozna pujde i dal pres prvni kolo..
tomkycz wrote:tak jsme byly na výkony horší než soupeř pouze v jednom zápase, i tak se bohužel s turnajem loučíme už ve skupinách... i proto, že nás medojed "zařízl" a nechal postup soupeři a pro sychr, kdybych náhodou nahnal skóre, tak nechal soupeře i zastřílet... jsem zhnusen!!!
Hmm a ja myslel, ze mam postup v kapse a ted takovyhle zjisteni.. Koukam, ze me zase zariznul Mantel, kdyz pustil 3 body souperi o postup.. Skoda noo tesil jsem se, ze v KOcku vyklepnu Pupajdika a takhle ma kliku a mozna pujde i dal pres prvni kolo..
Ráno jsem hrál těžkou ligu a odpoledne vyřazovák u Mikefa + večer semifinále Julce. Nějaké utkání jsem prostě vypustit musel.