Ne ne, maminka vždycky říkavala "Vybreč se Radimku pořádně, pak se ti uleví"ps2512 wrote:nebo brečet (trošičku).....a brát to jako hruPapa Bouba Diop wrote:a nebopřestat brečet a brát to jako hru...

Moderator: Czech Moderators
Ne ne, maminka vždycky říkavala "Vybreč se Radimku pořádně, pak se ti uleví"ps2512 wrote:nebo brečet (trošičku).....a brát to jako hruPapa Bouba Diop wrote:a nebopřestat brečet a brát to jako hru...
Sem ti ten tip poslal jen z legrace a tys po něm fakt šelAzor wrote:Tsssssssss![]()
jsme se ucházeli o 19 letého gólmana, má na 98% reflex a navíc se jmenuje stejně jako Náš tiskový mluvčí: petr Kulvajt.
Jenže. před chvíli mě přišla zpráva: Přestup zrušen.Tak se podívám kdo že mi Péťu sebral. A on to je Agamator!
A mimochodem, Agamator ho získal jen proto, že se mi zranil nejlepší gólman a já potřeboval ihned koupit náhraduza něj a tak jsem za něj vysolil téměř celou pokladničku a tak jsem nemoh dát IBP za toho Kulvajt a toho Agamator využil, No prostě štestí přeje připraveným
No bo ten Kulvajt vypadal nadějně a navíc měl stejný jméno jako náš tiskový mluvčíkoster wrote:Sem ti ten tip poslal jen z legrace a tys po něm fakt šelAzor wrote:Tsssssssss![]()
jsme se ucházeli o 19 letého gólmana, má na 98% reflex a navíc se jmenuje stejně jako Náš tiskový mluvčí: petr Kulvajt.
Jenže. před chvíli mě přišla zpráva: Přestup zrušen.Tak se podívám kdo že mi Péťu sebral. A on to je Agamator!
A mimochodem, Agamator ho získal jen proto, že se mi zranil nejlepší gólman a já potřeboval ihned koupit náhraduza něj a tak jsem za něj vysolil téměř celou pokladničku a tak jsem nemoh dát IBP za toho Kulvajt a toho Agamator využil, No prostě štestí přeje připraveným![]()
Papa Bouba Diop wrote:tak mě včera přišla zpráva jestli prý náhodou nechci končit, či prý jestli nevím o někom, kdo by chtěl - že by si ten dotyčný rád vzal někoho účeta následně cituji "hele kdybi náhodou jsi chtěl zkončit dej mě vědet
díky
" to je drzost
přesně takJeremy74 wrote:Papa Bouba Diop wrote:tak mě včera přišla zpráva jestli prý náhodou nechci končit, či prý jestli nevím o někom, kdo by chtěl - že by si ten dotyčný rád vzal někoho účeta následně cituji "hele kdybi náhodou jsi chtěl zkončit dej mě vědet
díky
" to je drzost
Manažer Mundys že jo? I o můj tým by měl zájem
a mě zase nicléblík wrote:![]()
![]()
Mě taky ne...ps2512 wrote:a mě zase nicléblík wrote:![]()
![]()
![]()
Tak mu zkus napsat. Tipuju, že nepohrdneps2512 wrote:a mě zase nicléblík wrote:![]()
![]()
![]()
má to jen jednu chybu.....nekončímJeremy74 wrote:Tak mu zkus napsat. Tipuju, že nepohrdneps2512 wrote:a mě zase nicléblík wrote:![]()
![]()
![]()