Ne ne, maminka vždycky říkavala "Vybreč se Radimku pořádně, pak se ti uleví"ps2512 wrote:nebo brečet (trošičku).....a brát to jako hruPapa Bouba Diop wrote:a nebopřestat brečet a brát to jako hru...
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Tsssssssss
jsme se ucházeli o 19 letého gólmana, má na 98% reflex a navíc se jmenuje stejně jako Náš tiskový mluvčí: petr Kulvajt.
Jenže. před chvíli mě přišla zpráva: Přestup zrušen.Tak se podívám kdo že mi Péťu sebral. A on to je Agamator!
A mimochodem, Agamator ho získal jen proto, že se mi zranil nejlepší gólman a já potřeboval ihned koupit náhraduza něj a tak jsem za něj vysolil téměř celou pokladničku a tak jsem nemoh dát IBP za toho Kulvajt a toho Agamator využil, No prostě štestí přeje připraveným
jsme se ucházeli o 19 letého gólmana, má na 98% reflex a navíc se jmenuje stejně jako Náš tiskový mluvčí: petr Kulvajt.
Jenže. před chvíli mě přišla zpráva: Přestup zrušen.Tak se podívám kdo že mi Péťu sebral. A on to je Agamator!
A mimochodem, Agamator ho získal jen proto, že se mi zranil nejlepší gólman a já potřeboval ihned koupit náhraduza něj a tak jsem za něj vysolil téměř celou pokladničku a tak jsem nemoh dát IBP za toho Kulvajt a toho Agamator využil, No prostě štestí přeje připraveným
Sem ti ten tip poslal jen z legrace a tys po něm fakt šelAzor wrote:Tsssssssss![]()
Wellweak
No bo ten Kulvajt vypadal nadějně a navíc měl stejný jméno jako náš tiskový mluvčíkoster wrote:Sem ti ten tip poslal jen z legrace a tys po něm fakt šelAzor wrote:Tsssssssss![]()
A mimochodem, Agamator ho získal jen proto, že se mi zranil nejlepší gólman a já potřeboval ihned koupit náhraduza něj a tak jsem za něj vysolil téměř celou pokladničku a tak jsem nemoh dát IBP za toho Kulvajt a toho Agamator využil, No prostě štestí přeje připraveným![]()
-
Papa Bouba Diop
- Member of the Soccer Project Association
tak mě včera přišla zpráva jestli prý náhodou nechci končit, či prý jestli nevím o někom, kdo by chtěl - že by si ten dotyčný rád vzal někoho účet
a následně cituji "hele kdybi náhodou jsi chtěl zkončit dej mě vědet
díky
" to je drzost 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
Papa Bouba Diop wrote:tak mě včera přišla zpráva jestli prý náhodou nechci končit, či prý jestli nevím o někom, kdo by chtěl - že by si ten dotyčný rád vzal někoho účeta následně cituji "hele kdybi náhodou jsi chtěl zkončit dej mě vědet
díky
" to je drzost
Manažer Mundys že jo? I o můj tým by měl zájem
FC JEREMY
-
Papa Bouba Diop
přesně takJeremy74 wrote:Papa Bouba Diop wrote:tak mě včera přišla zpráva jestli prý náhodou nechci končit, či prý jestli nevím o někom, kdo by chtěl - že by si ten dotyčný rád vzal někoho účeta následně cituji "hele kdybi náhodou jsi chtěl zkončit dej mě vědet
díky
" to je drzost
Manažer Mundys že jo? I o můj tým by měl zájem
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
ps2512
a mě zase nicléblík wrote:![]()
![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
léblík
Mě taky ne...ps2512 wrote:a mě zase nicléblík wrote:![]()
![]()
![]()
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Tak mu zkus napsat. Tipuju, že nepohrdneps2512 wrote:a mě zase nicléblík wrote:![]()
![]()
![]()
FC JEREMY
-
ps2512
má to jen jednu chybu.....nekončímJeremy74 wrote:Tak mu zkus napsat. Tipuju, že nepohrdneps2512 wrote:a mě zase nicléblík wrote:![]()
![]()
![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Slanec
Tak toto byl zápas, kde jsme naposledy hráli s kompletním A-týmem před prodejem hráčů. Chtěli jsme útočit na klubovej rekord, který činí 140. Spokojení jsme byli v tomto ohledu, jelikož se nám do té doby z A-týmu nikdo nezranil, přísnost rozhodčího byla 22%, takže 100% a samozřejmě jsme neočekávali nějakou červenou kartu, když v lize jsme hráli i na větší součet naž je zde zmiňovaných 122. Ovšem útok na rekord dopadl takto - možná trochu symbolické.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=5606887
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=5606887
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Tak můj hráč z vlastní líhně už odehrál 300 zápasů a ještě se v kariéře nezranil
. Jsem zvědavý, jak dlouho mu to vydrží
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Balda, F.C. Technica Praha,(B. 2)
-
Netris1
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=5657807
Může mi někdo vysvětlit, co sakra Grubhoffer dělal, že se zranil v 0. minutě?
Může mi někdo vysvětlit, co sakra Grubhoffer dělal, že se zranil v 0. minutě?
Netris->Hell Riders->E.21