no snad dodam ze auto nema ten divnej znak na kapote ten patri jinampupajdi13 wrote:.mě hrozně žere auto (2.0-16V).....zaplatím si poštovný na dobírku))))[/i][/b]

jinac gratulka to aby si tu policku zvetsil

Moderator: Czech Moderators
no snad dodam ze auto nema ten divnej znak na kapote ten patri jinampupajdi13 wrote:.mě hrozně žere auto (2.0-16V).....zaplatím si poštovný na dobírku))))[/i][/b]
No jo , je to reanultjancarik wrote: no snad dodam ze auto nema ten divnej znak na kapote ten patri jinam![]()
jinac gratulka to aby si tu policku zvetsil
To jo. A já pak budu vypadat jako debil.pupajdi13 wrote:.....zaplatím si poštovný na dobírku))))
No zakopali jste takovou "tužku", že i kdybych Vám to pustil,tak byste na Letný asi nevyhráli .Hadis wrote:
Nějakej pražák mě nemůže rozházet, že mě porazil....
A co jsem měl podle Tebe jako dělat ? Dva přestupy mě stáhly TS, k tomu přísnej rozhodčí a navíc večer venku.pupajdi13 wrote:No zakopali jste takovou "tužku", že i kdybych Vám to pustil,tak byste na Letný asi nevyhráli .Hadis wrote:
Nějakej pražák mě nemůže rozházet, že mě porazil....
I já měl 2 a TS 90% před zápasem......venkovní prostředí nehrálo roliHadis wrote: A co jsem měl podle Tebe jako dělat ? Dva přestupy mě stáhly TS, k tomu přísnej rozhodčí a navíc večer venku.
Tak hlavně,že jsi mě něšopnul ke tchánovi do domečkuHadis wrote: Myslel jsem, že se zachováš jako kamarád, ale ty ne.
Příště až přijedeš na návštěvu, tak nespíš u televize, ale pěkně na terase, ne to bys byl moc blízko manželce ( mé ), budeš spát na dvoře
Tiež si myslím, načo hrať, keď víťaz je už vopred jasný...Ataner wrote:Máme vůbec šanci s pupajdíkem..