De ce cand are moralul scazut ii scade calitatea iar cand are conditia nu?
Moderator: Romanian Moderators
te referi la jucatorul care l-ai cumparat de la mineEmmY wrote:Am cumparat un jucator cu calit. 79 si conditie 16 . Acum el are conditia 55 dar acceasi calitate![]()
De ce cand are moralul scazut ii scade calitatea iar cand are conditia nu?
conditie inseamna ca respectivul jucator va avea o performanta mai buna daca este 95-100%, iar daca-l folosesti intr-un meci cu conditia 55% (sa presupunem) va scoate mai putin si exista si riscul de a se accidenta. din cate stiu eu calitatea unui jucator nu este influentata de moralul jucatorului. calitatea unui jucator scade atunci cand il pui pe lista de transferuri, cand este accidentat mai multe zile si nu se poate antrena etc.cipriansimi wrote:te referi la jucatorul care l-ai cumparat de la mineEmmY wrote:Am cumparat un jucator cu calit. 79 si conditie 16 . Acum el are conditia 55 dar acceasi calitate![]()
De ce cand are moralul scazut ii scade calitatea iar cand are conditia nu?![]()
poate vrei sa zici calitatea jucatorului nu e influentata de conditie dar de moral este influentatamate1976 wrote: conditie inseamna ca respectivul jucator va avea o performanta mai buna daca este 95-100%, iar daca-l folosesti intr-un meci cu conditia 55% (sa presupunem) va scoate mai putin si exista si riscul de a se accidenta. din cate stiu eu calitatea unui jucator nu este influentata de moralul jucatorului. calitatea unui jucator scade atunci cand il pui pe lista de transferuri, cand este accidentat mai multe zile si nu se poate antrena etc.
cipriansimi wrote:te referi la jucatorul care l-ai cumparat de la mineEmmY wrote:Am cumparat un jucator cu calit. 79 si conditie 16 . Acum el are conditia 55 dar acceasi calitate![]()
Si daca il pui pe lista , ii scade moralul deci scade si calitatea => Calitatea este influentata de moralul jucatorului.mate1976 wrote:conditie inseamna ca respectivul jucator va avea o performanta mai buna daca este 95-100%, iar daca-l folosesti intr-un meci cu conditia 55% (sa presupunem) va scoate mai putin si exista si riscul de a se accidenta. din cate stiu eu calitatea unui jucator nu este influentata de moralul jucatorului. calitatea unui jucator scade atunci cand il pui pe lista de transferuri, cand este accidentat mai multe zile si nu se poate antrena etc.cipriansimi wrote:te referi la jucatorul care l-ai cumparat de la mineEmmY wrote:Am cumparat un jucator cu calit. 79 si conditie 16 . Acum el are conditia 55 dar acceasi calitate![]()
ce rai sunteti.cipriansimi wrote:nu te-a costat mult ca sa iti dai seama
E bine atuncicipriansimi wrote:nu te-a costat mult ca sa iti dai seama