Teda jsem z toho v šoku. Děkuji za gratulace, musím říct že jsem nečekal že vyhraju ČSL. Už po čtvrtfinále jsme si říkal, že je to pro mě velký úspěch si zahrát o medaile. Hrozně mě to těší, je to poprvé co jsem vyhrál nějakou soutěž pořádanou zde na fóru. Už se těším na další ročník, kde to ale bude už o hodně těžší.
1. Miguel Angel Hidalgo (FC Zajdaz) - 5 gólov 2. Ahmed Mohamed Aoheda (Baníček) - 4 góly 3. Jan Pilař (Baníček), James Chantry, Mohammed Ghaffar, Nicky Collins (všetci Dynamo Oleksovice) - 3 góly 7. António Joaquim Sabrosa, Dalimir Hermanek, Robert Bopp (všetci Dynamo Oleksovice), Abdelmalek Biancarelli, Gorka Sicilia (obaja FC Zajdaz), Mohammed Ahmed, Zaman Muzammil (obaja okocha) - 2 góly 14. Jan Vašek, Petr Mucha, Wojciech Bednarek (všetci 1.FC Rosice), Constantin Lia, Fernando Neri, Gertjan Bakker, Jacek Janas (všetci Baníček), Eryk Piechniak (Dynamo Oleksovice), Jaroslav Palko (FC DAC), Diego Armando Valenti (obaja FC Zajdaz), Marián Mydlo (MYKY FC), Ali Ashena, Duncan van Tent Beking, Gohar Muzammil, Petr Jílek (všetci okocha) - 1 gól
(spolu 28 strelcov)
Top strelci celkovo:
1. Ahmed Mohamed Aoheda (Baníček) - 9 gólov 2. Miguel Angel Hidalgo - 6 gólov 3. Milan Ineman (1.FC Rosice), Zdenko Domian (FC DAC), Aleš Čáp (FC Zajdaz), Ladislav Púčala (Hell Riders), Marián Mydlo (MYKY FC), David Tobolík, Duncan van Tent Beking, Mohammed Ahmed (všetci okocha) - 5 gólov 11. David Brezovan (1.FC Rosice), Alexander Gonçalves Gomes, James Chantry, Nicky Collins (všetci Dynamo Oleksovice), Vilius Užkuraitis (FC Zajdaz) - 4 góly 16. Aurimas Lemežis (1.FC Cerhenice), Julio Javorcek (1.FC Rosice), Jan Pilař, Robert Szczypkowski (obaja Baníček), António Joaquim Sabrosa, Dalimir Hermanek, Gilberto Raul Gabriel De Anda, Mohammed Ghaffar (všetci Dynamo Oleksovice), Jaroslav Palko (FC DAC), Roman Kaptan (FC Zajdaz), Rafael Silvado Nascimento, Petr Jílek (okocha) - 3 góly