Divize A

Moderator: Czech Moderators

oslicek
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oslicek »

koukám, rexus měl dost nechutný týden - se mnou taky zremizoval vyhrané utkání :-(. ale brachu neboj, to se obrátí.
já sem si nakonec střihnul čtyři zápasy místo dvou a vyšlo mi z nich suprových sedm bodů - očekávané výhry s Freshem a Teschen doplnila šťastná remíza s rexusem. S Jeremym to bylo vabank - tam nic jiného hrát nešlo a obávám se, že i kdybych to ustál bez červené, že by z toho byl horší výkon.

příští týden bude asi bez bodu, možná se zkoncentruju na páteční zápas, kde vidím jakous takous šanci urvat body.

asi se shodneme na tom, že pokud se resi nerozhodne čeřit nějak významně vody, tak je jasných pět sestupujících a hraje se jen o to jedenácté místo, kde je zatím rexus, který tam na konci sezóny stoprocentně nebude.
ps2512

Post by ps2512 »

Panuje veliké zklamání.....chtěli jsme body 3 a nemáme žádný :mrgreen:
Dynamo Oleksovice 2 - 5 FC JEREMY
výkony: 104 :mrgreen: - 134

Rexus měl prý špatný týden, tak jsme mu ten závěr chtěli nějak spravit :mrgreen:
SK Vysoké Žibřidovice 3 - 0 Dynamo Oleksovice
výkony: 133 - 91 :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: asi se shodneme na tom, že pokud se resi nerozhodne čeřit nějak významně vody, tak je jasných pět sestupujících a hraje se jen o to jedenácté místo, kde je zatím rexus, který tam na konci sezóny stoprocentně nebude.
Nazačnu, spokojeně odcházím do podpalubí SP :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
rexus
Coach

Post by rexus »

Po 27. : Totemo Baka - SK Vysoké Žibřidovice 2:2 (145:145)

Oslíčkovi vyšší moc nepovolila postavit schopného pravého beka, a tak si žibřidovičtí jeli na legendární Shimattu pro vítězství. Vyšší moc si však vše na poslední chvíli rozmyslela a ještě před přestávkou udeřila na citlivém místě. Za zraněného RM tak nastoupil zoufalý CM a během zápasu neustále odbíhal od lajny do vnitrozemí hrací plochy. Pokles výkonu tak určil čistou remízu.

Út 28. : SK Vysoké Žibřidovice - Darwen Town 0:0 (139:140)

Unavení staříci téměř v kompletní sestavě z tribuny sledovali, jak si jejich béčkoví náhradníci povedou : překvapení se nekonalo a dostalo se nám další remízy.

Čt 30. : FCB Mikef - SK Vysoké Žibřidovice 3:1 (147:128)

Jak jsem již psal, belgický bídák Paul Boosuyt, druhdy benevolentní arbitr s přísností toliko 23%, se onoho rána špatně probudil. Místo tuhého boje o remízu se tak na FCB Stadiu konala pestrobarevná fraška, jejímž výsledkem byly dvě žluté a dvě přímé červené karty pro naše hochy. Trenér Nahum Sinai na lavičce překousl lulku.

Pá 1. : SK Vysoké Žibřidovice - Dynamo Oleksovice 3:0 (133:101)

Zdegustovaní aktéři čtvrteční šarády obdrželi od vedení týmu mimořádnou dovolenou a tak dostali šanci mladíci : oleksovický tým prochází upgradem a my jsme tak utrpěli druhé vítězství v divizi A. Nahum Sinai si pořídil novou lulku. Soccerprojectová veřejnost se sází, jak dlouho mu vydrží.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

7. kolo Dynamo Oleksovice - FC JEREMY 2:5 (104-134)

8. kolo FC JEREMY - Fc Mantel 3:0 (150-112)

Ve zbývajících dvou zápasech tohoto týdne jsme zaznamenali pohodlná tříbranková vítězství i když hlavně
v pátečním klání jsme od soupeře čekali poněkud tužší odpor.

Příští týden nám v souboji o titul může hodně napovědět. Venku Amos + Darwen Town a doma Remedy - to jsou zápasy, ve kterých se bude "lámat chleba"! Pokud by se nám doma podařilo porazit Remedyho a venku neprohrát, budeme naprosto spokojeni.
FC JEREMY
mantel

Post by mantel »

[quote="Jeremy74"]7. kolo Dynamo Oleksovice - FC JEREMY 2:5 (104-134)

8. kolo FC JEREMY - Fc Mantel 3:0 (150-112)

Ve zbývajících dvou zápasech tohoto týdne jsme zaznamenali pohodlná tříbranková vítězství i když hlavně
v pátečním klání jsme od soupeře čekali poněkud tužší odpor.

Tak to jsi čekal marně, nebudu zbytečně posílat hráče do předem prohraných utkání. Počty hovořily jasně a já při svém lazaretu nemám chuť zrychtovat ten zbytek, co je schopen ještě něco zahrát (zraněných od začátku sezony mám už 12). Navíác v pondělí je pro mně veledůležité utkání doma s Vlammers a třem hráčům frozila 3. žlutá. Ale neboj, u mně doma to doufám bude jiné a nějaký ten bodík si zkusím nechat.
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Jeremy74 wrote:Příští týden nám v souboji o titul může hodně napovědět. Venku Amos + Darwen Town a doma Remedy - to jsou zápasy, ve kterých se bude "lámat chleba"! Pokud by se nám doma podařilo porazit Remedyho a venku neprohrát, budeme naprosto spokojeni.
U mne máš nejspíš 3 body. Já vůl jsem veškerou svou pozornost věnoval pátečnímu zápasu který jsem stejně projel a úplně mi vypadlo se kouknout s kým hraji v pondělí.
Hold jsem bídný manažér ...
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

amoszamba wrote:
Jeremy74 wrote:Příští týden nám v souboji o titul může hodně napovědět. Venku Amos + Darwen Town a doma Remedy - to jsou zápasy, ve kterých se bude "lámat chleba"! Pokud by se nám doma podařilo porazit Remedyho a venku neprohrát, budeme naprosto spokojeni.
U mne máš nejspíš 3 body. Já vůl jsem veškerou svou pozornost věnoval pátečnímu zápasu který jsem stejně projel a úplně mi vypadlo se kouknout s kým hraji v pondělí.
Hold jsem bídný manažér ...
Já si myslím, že jsi velice schopný manažer a i tenhle koment beru tak trochu jako součást taktiky, jak ukolébat Jeremyho... :)
A jestli jsi měl na mysli ty dva vykartované hráče, tak takhle to podle mě nelze brát. Já šel v pátek do Mantela taky naplno a riskoval vyžlucení Musila a Brunnera.
FC JEREMY
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

No měl jsem spíš v pátek pošetřit hráče. K těm kartám přibylo pár zranění a sám nevím s čím půjdu na Darwena. Ještě že si Darwen neohlídal nebo nechtěl ohlídat turnaje před zápasem se mnou, takže se možná u mne bude šetřit na zápas s tebou. Uvidíme.
Na mne máš podle battle něco nad půl bodu navíc, tak se nechám překvapit co na to řekne špatně vyvážený centrální mozek lidstva. :mrgreen: Hraji sestavu kterou zrovna nemám moc rád a většinou mne zklamala, ale pokud chci body u Darwena tak mi nic jiného nezbývá... :|
Každopádně dnes a zítra nebudu mít nejlepší spaní :mrgreen:
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
mantel

Post by mantel »

amoszamba wrote:No měl jsem spíš v pátek pošetřit hráče. K těm kartám přibylo pár zranění a sám nevím s čím půjdu na Darwena. Ještě že si Darwen neohlídal nebo nechtěl ohlídat turnaje před zápasem se mnou, takže se možná u mne bude šetřit na zápas s tebou. Uvidíme.
Na mne máš podle battle něco nad půl bodu navíc, tak se nechám překvapit co na to řekne špatně vyvážený centrální mozek lidstva. :mrgreen: Hraji sestavu kterou zrovna nemám moc rád a většinou mne zklamala, ale pokud chci body u Darwena tak mi nic jiného nezbývá... :|
Každopádně dnes a zítra nebudu mít nejlepší spaní :mrgreen:
Já jen doufám, že nějaké body urveš v pondělí i úterý. Jestli ne, tak si beru začátek týdne volno v práci. :mrgreen:
ps2512

Post by ps2512 »

tom17 wrote:
oslicek wrote: asi se shodneme na tom, že pokud se resi nerozhodne čeřit nějak významně vody, tak je jasných pět sestupujících a hraje se jen o to jedenácté místo, kde je zatím rexus, který tam na konci sezóny stoprocentně nebude.
Nazačnu, spokojeně odcházím do podpalubí SP :)
Kecko :mrgreen:
Dynamo Oleksovice 2 - 8 Viastore
výkony: 71 - 128 :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

9. kolo FC Teschen - FC JEREMY 1:1 (150-149)

Pro bod jsme si jeli a ten máme, takže vcelku spokojenost. Škoda červené karty - mohlo to být i lepší. Na druhou stranu jsme se díky ní dostali do mínusu, takže to ve finále mohlo dopadnout i hůř.. Bod z Těšína se počítá!
FC JEREMY
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Většího debila než jsem já jsem ještě nepotkal .... A to mi chce někdo tvrdit, že nejsem bídný manažér ... ha
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

amoszamba wrote:Většího debila než jsem já jsem ještě nepotkal .... A to mi chce někdo tvrdit, že nejsem bídný manažér ... ha
Prostě únava materiálu. Sám už jí trpím asi tak šest sezón (takže už ani nemám energii rozčilovat se nad svými přehmaty :wink: ). Jen narozdíl od tebe jsem měl to štěstí, že minulou sezónu nikdo titul nechtěl, tak mi spadl do klína :mrgreen:
No, po dnešním dalším zářezu od randomu (remíza při o 12 lepším výkonu) jsem se rozhodl zaměřit na SP cup - méně zápasů = méně chyb, méně nervů...
MikeF
Team Manager

Post by MikeF »

Michal Kejchal wrote:
amoszamba wrote:Většího debila než jsem já jsem ještě nepotkal .... A to mi chce někdo tvrdit, že nejsem bídný manažér ... ha
Prostě únava materiálu. Sám už jí trpím asi tak šest sezón (takže už ani nemám energii rozčilovat se nad svými přehmaty :wink: ). Jen narozdíl od tebe jsem měl to štěstí, že minulou sezónu nikdo titul nechtěl, tak mi spadl do klína :mrgreen:
No, po dnešním dalším zářezu od randomu (remíza při o 12 lepším výkonu) jsem se rozhodl zaměřit na SP cup - méně zápasů = méně chyb, méně nervů...
Je to tak, byla to haluz, ale GK Bernat ukázal, že se dá chytit i dobře kopnutá penalta. Takže jsme u aspiranta na titul získali cenný bod.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”