na to se nedá takhle odpovědět.... jestli máš všechny ostatní hráče s jednomístnou agresí, tak jasně to mladší, pokud máš mladý tým s vyšší agressí, tak to starší..... jinak vůbec nepíšeš jaký podávají výkon, předpokládám že stejný a ten mladší není už perspektivní........jonY.h wrote:čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

přesně - výkon budou na max. podávat oba stejný, jen ten starší samozřejmě díky věku a větším zkušenostemPaTTTTrick wrote:na to se nedá takhle odpovědět.... jestli máš všechny ostatní hráče s jednomístnou agresí, tak jasně to mladší, pokud máš mladý tým s vyšší agressí, tak to starší..... jinak vůbec nepíšeš jaký podávají výkon, předpokládám že stejný a ten mladší není už perspektivní........jonY.h wrote:čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne?

Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
Tak jsem mrknul na tvůj tým a je to poměrně jasné. Prodat toho starého s nízkou agresí. Nicméně , myslím, že by ses agresi měl věnovat i u dalších hráčů, máš tam hráče s agresí 1-24%, což je dle mého zbytečně velký rozptyl.jonY.h wrote:přesně - výkon budou na max. podávat oba stejný, jen ten starší samozřejmě díky věku a větším zkušenostemPaTTTTrick wrote:na to se nedá takhle odpovědět.... jestli máš všechny ostatní hráče s jednomístnou agresí, tak jasně to mladší, pokud máš mladý tým s vyšší agressí, tak to starší..... jinak vůbec nepíšeš jaký podávají výkon, předpokládám že stejný a ten mladší není už perspektivní........jonY.h wrote:čau, chci se zeptat, kdyby jste potřebovali prodat jedno CM a máte buď : 28leté s agresivitou 5% nebo 23leté s agresivitou 15% které by jste poslali do světa? asi to starší ne?podává momentálně lepší (jinak hráči jsou v rozmezí 5-20% agr.) jde mi o to, zda si ponechat staršího s menší agresivitou a momentálně lepším výkonem nebo mladšího, s vyšší agresivitou, ale do budoucna se stejným výkonem.
Já mám takovej dotaz, tedy je to ostuda se ptát na to, když už jsem v F, no ale stejně se zeptám, možná se to tady už řešilo. Zajímá mě kolik dělá na výkonu týmu agrese 10%-100% a dále mě zajímá kolik na výkonu týmu dělají hráči, takže jeden hráč bude mít třeba výkon 60 a druhý 70. Toť vše, děkuji za odpovědi 

A já k tomu přídám podotázku. Když mám hráče v poli (tedy krom brankáře) agresivitu do 20%, tak můžu dát součet agr. týmu a roz. do 165 (či spíše 160)... A teď mě jde o brankře. U toho asi nevadí když má trochu vyšší agr., že? Takže jakou agr. by měl mít maximálně brankář, abych mohl hrát v celkem v klidu na těch 160?pavluša wrote:Já mám takovej dotaz, tedy je to ostuda se ptát na to, když už jsem v F, no ale stejně se zeptám, možná se to tady už řešilo. Zajímá mě kolik dělá na výkonu týmu agrese 10%-100% a dále mě zajímá kolik na výkonu týmu dělají hráči, takže jeden hráč bude mít třeba výkon 60 a druhý 70. Toť vše, děkuji za odpovědi

Já má hráče do 20% a CF které má 40% agr a hraju 170, nekdy to ustojím nekdy chytnu jednu redku...Azor wrote: A já k tomu přídám podotázku. Když mám hráče v poli (tedy krom brankáře) agresivitu do 20%, tak můžu dát součet agr. týmu a roz. do 165 (či spíše 160)... A teď mě jde o brankře. U toho asi nevadí když má trochu vyšší agr., že? Takže jakou agr. by měl mít maximálně brankář, abych mohl hrát v celkem v klidu na těch 160?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
Zajtrajší ligový súper má "až" osemčlenný káder, posledné dva zápasy boli skontumované v jeho neprospech, očakávam, teda, že aj ten náš bude. Oplatí sa mi rozmýšľať nad zostavou alebo hráčom sa vobec nezmení morálka, fyzička, skúsenosti...?
Díky
Díky
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaToMova zkušenost:Hippopotamus wrote:Zajtrajší ligový súper má "až" osemčlenný káder, posledné dva zápasy boli skontumované v jeho neprospech, očakávam, teda, že aj ten náš bude. Oplatí sa mi rozmýšľať nad zostavou alebo hráčom sa vobec nezmení morálka, fyzička, skúsenosti...?
Díky
PaToM wrote:Takže s peniazmi je to tak, ako už spomínal puzzle a Netris:
platí sa základný plat, bonusy
za vstupenky nedostane nikto nič, pretože nikto neprišiel (asi prebehla kontrola už dlhšie pred zápasom
)
získavame aj peniaze za TV práva
S hráčmi je to takto:
morálka sa nikomu nehýbe, rovnako ako ani fyzička (ani nestúpa ani neklesá), pretože na zápas nikto nenastúpil - zápas sa jednoducho neodohral
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

Ale zaplatit jim musíšpuzzle wrote:PaToMova zkušenost:Hippopotamus wrote:Zajtrajší ligový súper má "až" osemčlenný káder, posledné dva zápasy boli skontumované v jeho neprospech, očakávam, teda, že aj ten náš bude. Oplatí sa mi rozmýšľať nad zostavou alebo hráčom sa vobec nezmení morálka, fyzička, skúsenosti...?
Díky
za vstupenky nedostane nikto nič, pretože nikto neprišiel (asi prebehla kontrola už dlhšie pred zápasom
)
S hráčmi je to takto:
morálka sa nikomu nehýbe, rovnako ako ani fyzička (ani nestúpa ani neklesá), pretože na zápas nikto nenastúpil - zápas sa jednoducho neodohral

-
No krása, človek aby doplácal na nemožných manažérovpavluša wrote:Ale zaplatit jim musíš

...new beginning...
-
Ešte som musel zaplatiť aj 1444 éčok za náklady na domáci zápaspavluša wrote:Ale zaplatit jim musíšpuzzle wrote:PaToMova zkušenost:
)
S hráčmi je to takto:

...new beginning...
-
Připojuji se k nezodpovězené otázce. Zaměstnancům zbývá poslední den smlouvy a já po stovkách zvyšuji plat svému skautovi, ale už jsem to udělal 22x a ta vyžírka stále nechce přijmoutWoko wrote:Je čas prodloužit smlouvu zaměstnancům a tak otázka je jasná:
Kolik proboha chtěj ty hovada, když maj 100% ???

Může mi tedy někdo napsat, jaký plat dává svým zaměstnancům, kteří jsou na 100 %?

Edit: Tak skauta už mám, zastavil se na 5.485

Edit 2: Doktor 8.142

Last edited by Netris1 on Sun Oct 10, 2010 1:31 pm, edited 1 time in total.
Netris->Hell Riders->E.21
Trenér € 13.500,00Netris1 wrote:Připojuji se k nezodpovězené otázce. Zaměstnancům zbývá poslední den smlouvy a já po stovkách zvyšuji plat svému skautovi, ale už jsem to udělal 22x a ta vyžírka stále nechce přijmoutWoko wrote:Je čas prodloužit smlouvu zaměstnancům a tak otázka je jasná:
Kolik proboha chtěj ty hovada, když maj 100% ???![]()
Může mi tedy někdo napsat, jaký plat dává svým zaměstnancům, kteří jsou na 100 %?
Edit: Tak skauta už mám, zastavil se na 5.485
Skaut € 9.000,00
Doktor € 9.500,00
Správce stadiónu € 5.500,00
Fyzioterapeut Prab € 9.500,00
Šéftrenér mládeže € 11.000,00
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
Moc díkpuzzle wrote: Trenér € 13.500,00
Skaut € 9.000,00
Doktor € 9.500,00
Správce stadiónu € 5.500,00
Fyzioterapeut Prab € 9.500,00
Šéftrenér mládeže € 11.000,00

Netris->Hell Riders->E.21