Pozvánku jsme obdrželi....místo taky máme.....ale to vysoké startovné pro náš dorostenecký týmpupajdi13 wrote:poslal jsem pozvánky...tentokrát jedeme na výhodu domácího prostředí..pro změnu.

Moderator: Czech Moderators
Pozvánku jsme obdrželi....místo taky máme.....ale to vysoké startovné pro náš dorostenecký týmpupajdi13 wrote:poslal jsem pozvánky...tentokrát jedeme na výhodu domácího prostředí..pro změnu.
startovné se celé roky nemění ...že by ti to 3 domácí zápasy ve skupině nevrátilyps2512 wrote: Pozvánku jsme obdrželi....místo taky máme.....ale to vysoké startovné pro náš dorostenecký tým
Čeveče Péesko by chtěl pořád jenom rejžovat..pupajdi13 wrote:startovné se celé roky nemění ...že by ti to 3 domácí zápasy ve skupině nevrátilyps2512 wrote: Pozvánku jsme obdrželi....místo taky máme.....ale to vysoké startovné pro náš dorostenecký tým![]()
![]()
nedělej Hadíska![]()
Poslední 3 domácí zápasy mě vydělali cca 35000pupajdi13 wrote:startovné se celé roky nemění ...že by ti to 3 domácí zápasy ve skupině nevrátilyps2512 wrote: Pozvánku jsme obdrželi....místo taky máme.....ale to vysoké startovné pro náš dorostenecký tým![]()
![]()
nedělej Hadíska![]()
no vidíš to,ani to nebolelops2512 wrote: Poslední 3 domácí zápasy mě vydělali cca 35000![]()
Ale OK......přihlásím se a vyhraju jak střelce, tak celý turnaj.....já Vám ukážu
já jsem ti chystal Hernána a JeremyhoSlanec wrote:Tak po tom, co jsme pár ročníků vynechali jsme se opět přihlásili. Tak prosíme pana pořadatele o lehkou skupinku
mě mě mě, prosím......Slanec je jedinej, koho v poslední době porážímpupajdi13 wrote:já jsem ti chystal Hernána a JeremyhoSlanec wrote:Tak po tom, co jsme pár ročníků vynechali jsme se opět přihlásili. Tak prosíme pana pořadatele o lehkou skupinku, za trest,když jsi byl tolik ročníků out
.....tak jo,vyberu něco lehčího
![]()
Hadis wrote:Za to se Ti sem nepřihlásím, pražáku jeden kuchařskej
To myslel asi jen z legracepupajdi13 wrote:Hadis wrote:Za to se Ti sem nepřihlásím, pražáku jeden kuchařskej