pavluša wrote:Chacha Já bych viděl jako hratelnější FC Tigers, River Plate, Hell Riders, FC Ždár nad Sázavou, Ikjam Team, Gejzova11 a sprominutím jednoho účastníka A divize, kterej přebudovává mančaft
pavluša wrote:Chacha Já bych viděl jako hratelnější FC Tigers, River Plate, Hell Riders, FC Ždár nad Sázavou, Ikjam Team, Gejzova11 a sprominutím jednoho účastníka A divize, kterej přebudovává mančaft
Kde jsou ty doby, kdy jsme byly obávaným soupeřem?
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
FK Mladá Boleslav
FC Letenská šlechta ( to udělal pupajdi schválně )
FCB Mikef (3.tým v A lize mluví za vše)
Geizova11 (takže spolu si to rozdáme o třetí místo, ale třeba nás soupeři podceněj )
Náš tým bude bojovat do poslední mimuty a bacha na naše řezníky
FK Mladá Boleslav
FC Letenská šlechta ( to udělal pupajdi schválně )
FCB Mikef (3.tým v A lize mluví za vše)
Geizova11 (takže spolu si to rozdáme o třetí místo, ale třeba nás soupeři podceněj )
Náš tým bude bojovat do poslední mimuty a bacha na naše řezníky
Musel jsem si Tě jako nováčka vzít pod své křidélko .....My máme uplně jiné ambice a uplně jinde,takže pokud budeš aspon trochu šikovný,tak musíš jít s MikeFem z druhého místa dál
Edit ps2512: no Tebe jsem asi moc nepotěšil,to přiznám....vítěz lonského ročníku + Pavel (finále a semifinále dva ročníky zpátky) , to asi není to co by každý chtěl mít ve skupině....ale zase na druhou stranu ti garantuju , že budeš mít kladnej zisk z turnaje,,,,na takovýhle soupeře ti přijde na stadion plnej dům ....každej přeci chce vidět šampiona
Pane, lehčí soupeře tam nemáte? Jak my k tomu přijdeme
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
To já mám taky spousty ambicí vyhrát F divizi, postoupit nechtěně co nejdál v světovém poháru, postoupit z 1.místa v 5A českomoravské ligy, dostat se co nejdál v ligovém poháru, tedy ve 2.kole bude asi stopka od mouvena, zase derby jako kdyby to nestačilo v českomoravském poháru No a tady se teprve uvidí jak to dopadne o to 3.místo
pupajdi13 wrote:Edit ps2512: no Tebe jsem asi moc nepotěšil,to přiznám....vítěz lonského ročníku + Pavel (finále a semifinále dva ročníky zpátky) , to asi není to co by každý chtěl mít ve skupině....ale zase na druhou stranu ti garantuju , že budeš mít kladnej zisk z turnaje,,,,na takovýhle soupeře ti přijde na stadion plnej dům ....každej přeci chce vidět šampiona [/i][/b]
No nepotěšil jsi mě....ke vší úctě k Milkovi, jsem si představoval 4. do party buď Vás pane, Jerremyho nebo Mantela....to mi vadí a ne to, že tam mám Hernána s Pavlem
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
pupajdi13 wrote:Edit ps2512: no Tebe jsem asi moc nepotěšil,to přiznám....vítěz lonského ročníku + Pavel (finále a semifinále dva ročníky zpátky) , to asi není to co by každý chtěl mít ve skupině....ale zase na druhou stranu ti garantuju , že budeš mít kladnej zisk z turnaje,,,,na takovýhle soupeře ti přijde na stadion plnej dům ....každej přeci chce vidět šampiona [/i][/b]
No nepotěšil jsi mě....ke vší úctě k Milkovi, jsem si představoval 4. do party buď Vás pane, Jerremyho nebo Mantela....to mi vadí a ne to, že tam mám Hernána s Pavlem
No ja by som strašne rád Ti splnil prianie a vymenil sa za niekoho z nich . Skúsim sa obrátiť na pupajdiho, nech ma vymenia do inej skupiny .Ja by som videl aj vhodnejšiu skupinu pre mňa. Ako nováčik som teda vyfasoval veľmi pekne...
slavia K. Vary
Brujeria
Ragnars
RiverPlate Na los první skupiny jsem byl moc zvědavej,protože při zapnuté výhodě prostředí si její vítěz múže dokráčet až do finále v domácím prostředí.
Osud tomu chtěl a nenanominoval sem ani jednoho , který by měl ambice dojít daleko, všichni soupeři z této skupiny by měli být snadným soustem pro favority ze skupiny 8 , kterou si ted představíme.
Bohemians Jenikov
FC Inter Milano
The Last Mohycan
Dynamo Oleksovice Procházka růžovým sadem bude pro Pavla a Hernána pokračovat i ve čvrtfinále.....
Tatran Stresovice
Slatinany Pirates
Dynamo Troops
FC Slavista Fans Vyrovnaná druhá skupina,ve které vyčnívá kolega Dawron.....a měl by to potvrdit vítězstvím ve skupině.
FC Chellsea
Hell Riders
FC Žďár nad Sázavou
lenochodi další vzácně vyrovnaná skupina, nikdo nevyčnívá , takže budu sázet na kolegu mikela, že se prokouše do dalších bojů
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupina 3 + 6
FC Letenská šlechta
FCB Mikef
FK Mlada Boleslav
Geizova 11 Do trojčičky zapadl pan organizátor a vezu se s MiKeFem a pavlušou a Geizou,jak už jsem psal, ambice letos nemám žádné , tudíž by z druhého místa za MikeFem mohl jít jeden z dvojice pavluša-Geiza.
Ovšem ani to asi nikomu nepomuže,když si ted představíme protilehlou skupinu , tak se to hned vysvětlí......
IKJAM Team
FC JEREMY
Fc Mantel
Stratovarius JAsná záležitost pro Jeremyho a Mantelíka , kteří spolu budou bojovat o to,aby se vyhli ve čvrtfinále MikeFovi
skupina 4 + 5
FC zvejka
FC Tigers
FK Bolka FOREVER
Orli Týnec Podařilo se mi opravdu naladit několik mega vyrovnaných skupin, kde může postoupit kdokoliv....tohle je další z nich ....
všichni mají šanci se poprat o postup a já se podívám, kdo se těm dvěma štastlivcům postaví do cesty v proti skupině.
Nop's Heroes
Husičova 11
SK Kobeřice
FC JENDELAJN noppp si ve skupině poradí a o druhé místo si to mezi sebou rozdají husič s Hákem.
pupajdi13 wrote:
skupina 4 + 5
FC zvejka
FC Tigers
FK Bolka FOREVER
Orli Týnec Podařilo se mi opravdu naladit několik mega vyrovnaných skupin, kde může postoupit kdokoliv....tohle je další z nich .... všichni mají šanci se poprat o postup a já se podívám, kdo se těm dvěma štastlivcům postaví do cesty v proti skupině.
Opravdu všichni, to jsme rádi, že z nás stále jde strach
Slanec - FC Tigers