Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 17_ - vítěz Hernán - 18tka 8.10.dopolko

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:Pupajdího tip na vítěze : Mantel - Fc Mantel

tak uvidíme,jestli se opět trefím,stejně jako u Hernána.

Černý kůň turnaje : JEREMY
Pupajdi, moc si vážím toho, že mi takhle věříš, nicméně se musím zeptat jaký druh nápoje jsi požíval, když jsi to psal :mrgreen: Samozřejmě udělám vše pro to, aby jsi měl i tentokrát pravdu, ale je to spíše z oblasti sci-fi.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote: Pupajdi, moc si vážím toho, že mi takhle věříš, nicméně se musím zeptat jaký druh nápoje jsi požíval, když jsi to psal :mrgreen: Samozřejmě udělám vše pro to, aby jsi měl i tentokrát pravdu, ale je to spíše z oblasti sci-fi.
Tak prvně : pupajdího tipy nemožno bráti na lehkou váhu :wink: , když jsem tipoval Pavla na vítěze,tak byl ve finále , ted jsem Hernána uhodl uplně přesně ......nápoj ? ...no lemtal jsem celej den "colu" :lol: , jako obvykle ,,....jedině by na to mohl mít vliv fakt,že už měsíc pracuju nonstop , protože mého kolegu srazilo auto , zlomilo mu ruku a ujelo :twisted: ....až ho zjistíme,tak mu zpřerážíme obě ruce.
Ale k věci "tvůj win"........kromě toho,že ti prostě věřím je tu ten fakt, že Jeremyho máš ve skupině.....tudíž možnost se s ním dále setkat je až ve finále .....tvá protiskupina skýtá pouze MikeFa , kterému se můžeš umě vyhnout vyhráním skupiny a nasadit ho Jeremymu 8) ......prostě cítím,že když budeš chtít, tak to musíš mít :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
mantel wrote: Pupajdi, moc si vážím toho, že mi takhle věříš, nicméně se musím zeptat jaký druh nápoje jsi požíval, když jsi to psal :mrgreen: Samozřejmě udělám vše pro to, aby jsi měl i tentokrát pravdu, ale je to spíše z oblasti sci-fi.
Tak prvně : pupajdího tipy nemožno bráti na lehkou váhu :wink: , když jsem tipoval Pavla na vítěze,tak byl ve finále , ted jsem Hernána uhodl uplně přesně ......nápoj ? ...no lemtal jsem celej den "colu" :lol: , jako obvykle ,,....jedině by na to mohl mít vliv fakt,že už měsíc pracuju nonstop , protože mého kolegu srazilo auto , zlomilo mu ruku a ujelo :twisted: ....až ho zjistíme,tak mu zpřerážíme obě ruce.
Ale k věci "tvůj win"........kromě toho,že ti prostě věřím je tu ten fakt, že Jeremyho máš ve skupině.....tudíž možnost se s ním dále setkat je až ve finále .....tvá protiskupina skýtá pouze MikeFa , kterému se můžeš umě vyhnout vyhráním skupiny a nasadit ho Jeremymu 8) ......prostě cítím,že když budeš chtít, tak to musíš mít :wink:
Po tvém vyčerpávajícím vysvětlení mi stoupla sebedůvěra. Chystej pohárek s mým jménem :lol: .
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote: Po tvém vyčerpávajícím vysvětlení mi stoupla sebedůvěra. Chystej pohárek s mým jménem :lol: .
Tak se mi líbíš,chce to zarputilost hned od začátku....btw:přece nemůžeš dopustit ,aby v kanceláři byl jen jeden vítěz Mince :wink:
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

mantel wrote:Po tvém vyčerpávajícím vysvětlení mi stoupla sebedůvěra. Chystej pohárek s mým jménem :lol: .
No nevím nevím Jetelíčku. Nebýt Jeremyho a Hernána tak snad, ale takhle ...
Já se raději nepřihlašoval jak jsem viděl tu elitu co tam je ...
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
mantel

Post by mantel »

Jeremy má naštěstí jiné priority, takže při vhodném losování zápasů by se to dalo. Hernán bude něco podobného. Navíc mám u Pupajdiho zářný příklad, že když se chce, tak nakonec vždycky vyjde. I kdybych si měl výměnu trenéra schovat na tenhle turnaj. :D
Edit: Musím vyzužít toho,že tady nestartuje jistý Amos z Těšína neboli má černá můra při většině turnajů, kde jsem se poslední dvě sezony přihlásil.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote:Navíc mám u Pupajdiho zářný příklad, že když se chce, tak nakonec vždycky vyjde. I kdybych si měl výměnu trenéra schovat na tenhle turnaj. :D
.
Přesně tak, oba víme ,že v lize máš a budeš mít klid na obě strany ....takže je to jen na Tobě :wink:
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Mě by zajímalo jak mám porazit v pátek pupajdiho, když všechny jeho výkony jsou přes 140 a můj rekord je 136 a to byl rozhodčí 28% a teď je 98%. :D To bude totální debakl :D Asi brankář dostane přezdívku emantál :D
mantel

Post by mantel »

pavluša wrote:Mě by zajímalo jak mám porazit v pátek pupajdiho, když všechny jeho výkony jsou přes 140 a můj rekord je 136 a to byl rozhodčí 28% a teď je 98%. :D To bude totální debakl :D Asi brankář dostane přezdívku emantál :D
Pupajdi se přes rozhodčího porazit dá, jen musíš být větší tvrďák než on a ustát to. A kdyby náhodou ne, tak je tu ještě pan Random a to je hodně vlivný faktor, takže nevěš hlavu a směle do toho.
ps2512

Post by ps2512 »

1. zápas za náma
Dynamo Oleksovice 0 - 4 The Last Mohycan
výkony: 88 - 118
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:1. zápas za náma
u Tebe nás zajímá výnos vstupného...hod přehled,at pak můžeme sčítat :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:
u Tebe nás zajímá výnos vstupného...hod přehled,at pak můžeme sčítat :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
13 Říj 2010 + € 28.283,00 Dynamo Oleksovice-The Last Mohycan 0-4 Příjem z prodeje vstupenek (2481 tickets)
13 Říj 2010 + € 4.962,00 Dynamo Oleksovice-The Last Mohycan 0-4 Výnos z domácího zápasu
13 Říj 2010 - € 3.966,00 Dynamo Oleksovice-The Last Mohycan 0-4 Náklady na domácí zápas
13 Říj 2010 - € 2.177,00 Dynamo Oleksovice-The Last Mohycan 0-4 Platy hráčů:

+27.102,-- :mrgreen: polojasno.....2x bude zataženo a jsme ve pér.... :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote: +27.102,-- :mrgreen: polojasno.....2x bude zataženo a jsme ve pér.... :mrgreen:
zbývá vydělat 21.911,-a jsi na svém... :lol: :lol: ....krásný rozjezd,ty budeš plusovej v tomhle turnaji,až to nebude hezký :mrgreen:
Milko

Post by Milko »

Tak prvé tri bodíky máme :!: :!: :!: Ešte treba vyhrať doma s ps-kom a cieľ je v turnaji splnený :mrgreen:

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

FK Mlada Boleslav 2 - 1 FC Letenská šlechta

výkon : 127:123
rozhodčí 94%
agrese 40:65

No co k tomuto zápasu dodat, naši bojovali do poslední minuty a nebýt rozhodčího, který stál na naší straně, tak to byla jasná porážka. V 77 minutě dostal hostující celek červenou kartu a naši hráči v 84.minutě rozhodly haluzí :D.
No, ale FC Letenská šlechta nepřijela do Boleslavi v úplně nejsilnějším složení, kdyby přijel A tým, tak to je pro Boleslav porážka. Jen pár dalších takových zápasů, k tomu rozhodčí na naši straně, pár haluzí a pohár je náš :D
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”