ps2512 wrote:Děkuji, je na TL za 3Mega a okamžitý přestup bude 4,5M...buď se prodá nebo ne. Dle BS hodnota 4,89M
Presne tak. Ja by som to skúsil tiež,za pokus nič nedáš a možno sa predá

Moderator: Czech Moderators
ps2512 wrote:Děkuji, je na TL za 3Mega a okamžitý přestup bude 4,5M...buď se prodá nebo ne. Dle BS hodnota 4,89M
3M dostaneš určitě...Viděl bych to na 5M s trochou štěstí hele...Já to dělám tak,že když ty skilly jsou vážně slušné tak střelim nedotrénovaného na trh,za prvé nic se enstane když se neprodá a za druhé si myslím,že se dá takhle hrozně moc rýžovat...Dajo wrote:ps2512 wrote:Děkuji, je na TL za 3Mega a okamžitý přestup bude 4,5M...buď se prodá nebo ne. Dle BS hodnota 4,89M
Presne tak. Ja by som to skúsil tiež,za pokus nič nedáš a možno sa predáKeby bola cena do 3M tak sa predá so 100% istotou.
prodej 4,5M...jen víc takovýchps2512 wrote:tak teď nevím CB 20 let, 10% agresivita, hlavní 90 a 98 skrytá 82 nákup 320K......
Gratulace!!ps2512 wrote:prodej 4,5M...jen víc takovýchps2512 wrote:tak teď nevím CB 20 let, 10% agresivita, hlavní 90 a 98 skrytá 82 nákup 320K......
To je velmi smutnépupajdi13 wrote:Tak mám takový neblahý pocit...že SP přichází , nebo už přišlo o další 2 top manažery v českých barvách .
hned bych to flastroval - doktor i hráčPippo_cz wrote:
Se divim ze ti neukradli cely stadion i se spravcemHippopotamus wrote:8 Rumunov
Nebudeš mi překážet při nákupech.jancarik wrote:Error
Je nám líto, již jste prodal 50 hráčů tuto sezónu. Představenstvo klubu rozhodlo, že už se prodávat nebude!![]()
zajmavi a co jako budu delat ted![]()
Já Ti půjčím Sokolíky, jestli chceš. Já se už druhou sezonu připravuji, že vydělám nějakou korunu na přestupech a furt nějak není chuťjancarik wrote:Error
Je nám líto, již jste prodal 50 hráčů tuto sezónu. Představenstvo klubu rozhodlo, že už se prodávat nebude!![]()
zajmavi a co jako budu delat ted![]()