Za kolik ho střelit
Moderator: Czech Moderators
Re: Za kolik ho střelit
Oj, oj, skrytá jenom 70
. No, ale je to CM 24 let, hlavní má pěkné, malá agrese, ale ta skrytá to kazí hodně moc. No, já bych řekl, že ty 2,5-3 mega, ale víc určitě ne.

-
- Member of the Soccer Project Association
to Komi: Do 2,5 M. 

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
to pavluša: Tak ja neviem, čo má s jeho cenou skrytá. Tá je predsa podstatná, keď je hráč nevytrénovaný...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
No to hej, ale neznalí sa na to dajú nachytať, takže s cenou to môže hýbať...Hippopotamus wrote:to pavluša: Tak ja neviem, čo má s jeho cenou skrytá. Tá je predsa podstatná, keď je hráč nevytrénovaný...

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
No, tento hráč je vytrénovaný a skrytá předse dává dvojnásobek k výkonu přesně jako hlavní. Nebo se snad pletu? Pokud by byla skrytá alespoň 85, tak neváhám a řeknu mu, že má cenu 3,5-4 mega.Hippopotamus wrote:to pavluša: Tak ja neviem, čo má s jeho cenou skrytá. Tá je predsa podstatná, keď je hráč nevytrénovaný...
Tak teď jsem asi dost neznalej a blbě jsem si přečetl od zkušených hráčů návod jak kupovat a prodávat hráče, jasně tam je v návodu uvedeno, že skrytá dává přesně tolik co hlavní skylli, což je 2 násobek k výkonu hráče a podle vás chápu pravý opak, že hráč co je vytrénovaný, tak vlastně skrytá nic neznamená což podle mě je asi blbost, že?PaToM wrote:No to hej, ale neznalí sa na to dajú nachytať, takže s cenou to môže hýbať...Hippopotamus wrote:to pavluša: Tak ja neviem, čo má s jeho cenou skrytá. Tá je predsa podstatná, keď je hráč nevytrénovaný...

Tak golman prodanej za 4 mega a byli se o něj 3 céčkaři a 1 ečkař, koupil ho ečkař, to CB je zatím na 1,6 mega.léblík wrote:Uvidíš,až je prodá tak sme anpiš za kolikpavluša wrote:No podpisový bonus i kdyby byl 100k, tak ho neřeším, to je jednorázová částka a tady je jen 10k, takže je to úplně zanedbatelné, jediná nevýhoda u toho CB je, že je moc agresivní, ale zase je to CB a když se kouknu zakolik se pohybují, tak 2 mega je tak akorát na 19 let a ten golman má skrytou 100 a hlavní 97 a 92, 5 sezon před sebou, tak 2 mega by byli dost málo, battle strategy ukazoval přes 5 mega, je mi jasné, že se podle toho dá řídit jen orientačně a že někteří hráči mají menší cenu a někteří vyšší, ale zase ne až o 2.5 násobek.léblík wrote:Podle mě jsi obě částky dost přestřelil.To CB je agresivní jako prase a k tomu tammá ještě kplatu podpisový a i výherní bonus..Tam si myslim že 1,5M bude rád...No a u toho GK bude rád dle mě když se dostane an 2M..Tan golman má výkon jen 69 5 míčů za něj nedostane..
-
pavluša: No, skrytá má síce dvojnásobnú váhu, ale slúži kupujúcim len ako predpoklad dosiahnutia vysokých výkonov pri vysokom celkovom hodnotení. Takže keď sa hráč už dotrénuje, dosiahne jeho celkové hodnotenie hodnotu napr. 85%. Dajme tomu, že má skrytú 75. To neznamená, že bude horší ako hráč s rovnakým hodnotením (85%), ktorý má skrytú 95. Znamená to len to, že pri tom prvom hráčovi sa nízka úroveň skrytej vykompenzovala vyššími hodnotami ostatných vlastností.
Ak sa ale náhodou mýlim, tak ma opravte... apsoň sa zase niečo nové dozviem a môžem potom pred zelenáčmi machrovať v topiku pomoci.
ps: zase tie citácie...
Ak sa ale náhodou mýlim, tak ma opravte... apsoň sa zase niečo nové dozviem a môžem potom pred zelenáčmi machrovať v topiku pomoci.

ps: zase tie citácie...

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
No já sem zachvíli něco hodím, ale chvíli mi to potrvá než to najdu, ale skrytá se počítá k celkovému výkonu hráče jako hlavní 2 násobně. Pokud jsem to blbě pochopil, tak jsem 5 sezon blbě hrál a obchodoval a do E se vlastně dostanu jen díky větší neschopnosti ostatních manažerů než jsem já 

3. Co to je skrytá dovednost?
Skrytá dovednost je další z faktorů celkového výkonu hráče. Stejně jako obě hlavní charakteristiky se do celkového výkonu počítá s dvojnásobnou vahou. Nejlépe ji lze zjistit v programu SMPT, případně pomocí prográmku na stránkách hráče Krup72 (http://soccerproject.wz.cz/?pg=skryta), případnì matematickým výpočtem. Skrytá dovednost se v průběhu vývoje hráče nemění, zůstává po celou dobu stejná (jednotlivé výkyvy jsou pouze nepřesnosti měření díky zaokrouhlování).
Takže podle tohoto jasně chápu, že se skrytá počítá do celkového výkonu hráče a ne jak říkáte, že jen do vytrénování. Jo a nebavíme se o celkovém hodnocení hráče, ale o jeho výkonu.
Skrytá dovednost je další z faktorů celkového výkonu hráče. Stejně jako obě hlavní charakteristiky se do celkového výkonu počítá s dvojnásobnou vahou. Nejlépe ji lze zjistit v programu SMPT, případně pomocí prográmku na stránkách hráče Krup72 (http://soccerproject.wz.cz/?pg=skryta), případnì matematickým výpočtem. Skrytá dovednost se v průběhu vývoje hráče nemění, zůstává po celou dobu stejná (jednotlivé výkyvy jsou pouze nepřesnosti měření díky zaokrouhlování).
Takže podle tohoto jasně chápu, že se skrytá počítá do celkového výkonu hráče a ne jak říkáte, že jen do vytrénování. Jo a nebavíme se o celkovém hodnocení hráče, ale o jeho výkonu.
-
Áno, počíta sa do celkového výkonu, rovnako ako ostatné vlastnosti. Ale ako som uvádzal v tom príklade, hráč s hodnotením 85% a skrytou 75 podá rovnaký výkon (ak je to presne 85% a ak im nenastavíme žiadne pokyny) ako hráč s hodnotením 85% a skrytou 95.
To, čo sa ti tu snažím naznačiť je, že skrytá síce ovplyvňuje výkon hráča, no rovnako ako ostatné vlastnosti (lenže dvojnásobnou váhou, čiže ako hlavné vlastnosti). Ale robí to nepriamo, pretože čím vyššia skrytá, tým vyššia šanca, že bude celkové hodnotenie hráča po dotrénovaní vyššia a tým bude vyšší jeho výkon.
To, čo sa ti tu snažím naznačiť je, že skrytá síce ovplyvňuje výkon hráča, no rovnako ako ostatné vlastnosti (lenže dvojnásobnou váhou, čiže ako hlavné vlastnosti). Ale robí to nepriamo, pretože čím vyššia skrytá, tým vyššia šanca, že bude celkové hodnotenie hráča po dotrénovaní vyššia a tým bude vyšší jeho výkon.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Dobrá, tal mi vysvětli proč, budeme se bavit jen o vytrénovaných hráčích.
1.) dva hráči s hodnocením 85% mají rozdílné výkony ( mají morálka/fyzička 100/100 stejnou), takových hráčů najdeš na TL spousty. Jo hlavní skylli v součtu mají taky stejné.
2.) proč je dle battle - strategy hráč kterej má skrytou větší, dražší než hráč kterej má menší skrytou a hodnocení mají taky stejné (má větší výkon)
Dle praxe se zatím přesvědčuji, že když je skrytá větší, tak hráč podává daleko větší výkony a nebavím se o hodnocení hráče, které je absolutně nedůležité, ale o jeho výkonech, protože stejní hráči věkově, i s hodnocením dosahují rozdílných výkonů a to, že hráč s hodnocením 81% má větší výkon než hráč s hodnocením 85%. Takže skrytá má na vliv výkonu docela velký vliv.
1.) dva hráči s hodnocením 85% mají rozdílné výkony ( mají morálka/fyzička 100/100 stejnou), takových hráčů najdeš na TL spousty. Jo hlavní skylli v součtu mají taky stejné.
2.) proč je dle battle - strategy hráč kterej má skrytou větší, dražší než hráč kterej má menší skrytou a hodnocení mají taky stejné (má větší výkon)
Dle praxe se zatím přesvědčuji, že když je skrytá větší, tak hráč podává daleko větší výkony a nebavím se o hodnocení hráče, které je absolutně nedůležité, ale o jeho výkonech, protože stejní hráči věkově, i s hodnocením dosahují rozdílných výkonů a to, že hráč s hodnocením 81% má větší výkon než hráč s hodnocením 85%. Takže skrytá má na vliv výkonu docela velký vliv.
-
Tak asi som sa práve dozvedel novú vec...

Ale nemyslím, že by tam mal byť až taký rozdiel, že hráč s hodnotením 81% je lepší ako hráč s hodnotením 85%. U mojich hráčov je to tak, že tí z vyššou skrytou podajú výkon o 1 vyšší.

Ale nemyslím, že by tam mal byť až taký rozdiel, že hráč s hodnotením 81% je lepší ako hráč s hodnotením 85%. U mojich hráčov je to tak, že tí z vyššou skrytou podajú výkon o 1 vyšší.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Zrovna u sebe mám takový příklad, že hráč s hodnocením 81 je lepší nebo minimálně stejnej než hráč s hodnocením 85. Taky se dívám na agresi hráčů, jestli do celkového výkonu nemá taky vliv, což ještě nevím, pořád to propočítávám a našel jsem i spousty hráčů na TL, že měl hodnocení třeba 82 (menší skrytou) a hráč hodnocení 86 (větší skrytou) a ten s hodnocením 82 podal větší výkon než ten s 86, hlavní byli přibližně stejné a tam to tedy nechápu, ale ten stím menším hodnocením měl větší agresi. Takže možná u hráčů má vliv jak skrytá, tak agrese..
Jinak jsem se přesvědčil podle toho návodu, tak skrytá vlastnost se započítává do výkonu hráče, schválně si přepočítej výkon nějakého hráče a bez té skryté bude o hodně menší
Jinak jsem se přesvědčil podle toho návodu, tak skrytá vlastnost se započítává do výkonu hráče, schválně si přepočítej výkon nějakého hráče a bez té skryté bude o hodně menší

-
to pavluša:
Neviem, ako dlho hráš túto hru, ale zjavne sa moc v nej nevyznáš. Že sa skrytá počíta do celk.hodnotenia hráča, to nie je nič nové. Ona sa počíta rovno 2x. Ak rozmýšľaš, prečo hráč s hodnotením 82% zahrá lepšie ako hráč s hodnotením 86%, tak je to preto, lebo ten s hodnotením 82% má skvelý ind.pokyn!!!
Neviem, ako dlho hráš túto hru, ale zjavne sa moc v nej nevyznáš. Že sa skrytá počíta do celk.hodnotenia hráča, to nie je nič nové. Ona sa počíta rovno 2x. Ak rozmýšľaš, prečo hráč s hodnotením 82% zahrá lepšie ako hráč s hodnotením 86%, tak je to preto, lebo ten s hodnotením 82% má skvelý ind.pokyn!!!
...new beginning...