Asi tak panekopeckar wrote:No myslím že tak 5 sezón ještě minimálně zaobchoduju.léblík wrote:Za chvíli nás pár bud nejbohatších na SP

Moderator: Czech Moderators
Asi tak panekopeckar wrote:No myslím že tak 5 sezón ještě minimálně zaobchoduju.léblík wrote:Za chvíli nás pár bud nejbohatších na SP
Když už jsme u money, kolik miliónů eur přibližně má nejbohatší manžer na účtu?léblík wrote:Asi tak panekopeckar wrote:No myslím že tak 5 sezón ještě minimálně zaobchoduju.léblík wrote:Za chvíli nás pár bud nejbohatších na SP
VeľaAzor wrote:Když už jsme u money, kolik miliónů eur přibližně má nejbohatší manžer na účtu?
Spomínam si, keď som ťa asi mesiac dozadu predbiehalPaToM wrote:Juchúúúú, náš tím sa poprvýkrát dostal medzi 200 najlepších slovenských tímov![]()
Že "SP osobnosť"...Hippopotamus wrote:Spomínam si, keď som ťa asi mesiac dozadu predbiehalPaToM wrote:Juchúúúú, náš tím sa poprvýkrát dostal medzi 200 najlepších slovenských tímov![]()
Mal som z toho takú radosť, keď som pozrel na tabuľku kdesi okolo 4000.miesta a tam zrazu taká známa SP osobnosť
Nech sa darí a nahlás zas, keď budeš v prvej stovke
Prísne tajná informácia, ktorá sa kdejakým SP osobnostiam nezdeľuje len takPaToM wrote:Mimochodom, ako sa volá tvoj tím... ?
Je to v prestupoch aj v petícii, a možno aj niekde inde, netuším, ale prečo si z neho nespraviť srandu, keď sa dájancarik wrote:tak to prasknu ja je to v prestupech![]()
Noldor
2 v G.511
Tak jsem si dal tu práci a udělal si na to tabulku. Počítám tam jen hráče koupené po 9.červenci 2010, kdy jsem zahájil velkoobchodování. Koupil jsem zatím 52 hráčů a z nich už 15 prodal. Zisk na těch 15 je 9.276.000 což dělá průměr 618.400 na hlavu. Budu to sledovat dál.Hippopotamus wrote:Ale to je flákanie a nie obchodovaniejancarik wrote:a na 1hraci zisk cca 500tis![]()
tak na to nemamkopeckar wrote:Tak jsem si dal tu práci a udělal si na to tabulku. Počítám tam jen hráče koupené po 9.červenci 2010, kdy jsem zahájil velkoobchodování. Koupil jsem zatím 52 hráčů a z nich už 15 prodal. Zisk na těch 15 je 9.276.000 což dělá průměr 618.400 na hlavu. Budu to sledovat dál.Hippopotamus wrote:Ale to je flákanie a nie obchodovaniejancarik wrote:a na 1hraci zisk cca 500tis![]()
Jednoduchá matematika pane. Otevřel jsem si Excel, natahal tam do něj všechny hráče co jsem koupil po tom 9.červenci. Pěkně pod sebe. Do vedlejšího okna částku za nákup a u těch co jsem už prodal opět do vedlejšího okna sumu za prodej. No a pak jednoduchá součtová rovnice do sloupce D a součet sloupců D jsem podělil počtem těch co přišli a už zase odešli a je to. To zvládnete i vy pane.léblík wrote:Pane z Kopečku nechce se Vám mi to též spočítat?![]()
Panee...nedělejte ze mě nýmanda...jde o t že jsem líný...no to víte,vysokoškolák...kopeckar wrote:Jednoduchá matematika pane. Otevřel jsem si Excel, natahal tam do něj všechny hráče co jsem koupil po tom 9.červenci. Pěkně pod sebe. Do vedlejšího okna částku za nákup a u těch co jsem už prodal opět do vedlejšího okna sumu za prodej. No a pak jednoduchá součtová rovnice do sloupce D a součet sloupců D jsem podělil počtem těch co přišli a už zase odešli a je to. To zvládnete i vy pane.léblík wrote:Pane z Kopečku nechce se Vám mi to též spočítat?![]()
Postupně to budu doplňovat dál a dál.
No musel jsem vás popíchnout pane kolego.léblík wrote:Panee...nedělejte ze mě nýmanda...jde o t že jsem líný...no to víte,vysokoškolák...