Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:jak jakej serif a jak na koho a bez smajlika :|
Tak jelikož ted do toho vidím zevnitř, tak věř tomu,že tady nikdo není "zaujatej" nebo něco podobnýho na nějakou národnost nebo podobně,,,to jen tak vypadá z venku .
Ono těch vykuků jsou takový mraky,že vůbec neřešíš odkud jsou,to je až na posledním místě .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

nepresvedcis me, mam osobni zkusenost
a to je mozna vic jak pohled zevnitr
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:nepresvedcis me, mam osobni zkusenost
a to je mozna vic jak pohled zevnitr
osobní zkušennost s někým z momentální 6tice ?
frankie_doparoma

nevim kdo tvori aktualni 6ku a ani nevim kdo tvoril tu minulou 6ku a ani nevim kdo z ty minuly 6ky byl ten ktery me podelal, to si muzu jen domyslet:)
a kdyz to mohlo jit driv, proc by to nemohlo jit ted?

a nejde jen o ten muj ban, takovejch pripadu bylo, je a bude tolik.... treba si vzpominam na toho o nemz se nemluvi, o unicoola nebo jak se jmenoval, jasnej cheater, jasny podvody a nic z toho, jedinym vysledkem bylo to ze sjarel zakazal se bavit o banech a podvodech na foru /cimz je i tenhle topic, pokud to jeste plati, ilegalni :) /
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:nevim kdo tvori aktualni 6ku a ani nevim kdo tvoril tu minulou 6ku a ani nevim kdo z ty minuly 6ky byl ten ktery me podelal, to si muzu jen domyslet:)
a kdyz to mohlo jit driv, proc by to nemohlo jit ted?

/
bohužel mluvíš strašně obecně , tudíž vůbec nemám tušení o čem.

věta :kdyz to mohlo jit driv, proc by to nemohlo jit ted -je vytržená z kontextu a já netuším CO :?:
frankie_doparoma

tak jsem myslel treba ten muj konkretni pripad co jsem tady psal
nechci nak brecet, kdyz jsem ten ban dostal tak jsem se ani nijak neodvolaval, vzal jsem to jako skutecnost a na sp jsem se vyprd

co bys udelal ty?

tym A da nabidku tymu B za staryho dedka 50M
tym A ani B nejsou absolutne nijak vzajemne propojeny, oba jsou na sp celkem dlouho, tym B hraje acko, tym A Gecko
mohlo jit o prekliknuti, o nakej zkrat nebo tak, ale ok, na sp je napsany ze za nasledky (prekliknuti, vyssi plat a tak) nese kazdej nasledky

jak bys to vyresil ty???

a) anuloval by si celou nabidku jeste nez by se uskutecnila?
b) pockal by si az obchod probehne a pak upravil castku na realnou (s tim ze tym A prijde o celejch tech 50M) a tym B dostane jen tu realnou castku?
c) a nebo by si dal oboum ban?
d) a nebo by si dal ban jenom tymu A?

ja teda cekal bud variantu a) nebo b) :)

a pokud jde o toho unicoola tak uz je to dlouho a detajly si nepamatuju, ale ocividne vyuzival farmy a podvadel, ale postavil se za nej rumunskej serif a tak se nic nestalo a on hral vesele dal...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak to tě bohužel zklamu ....dal bych variantu C ....což jsi asi dostal i ty ne?..a vysvětlím proč.

SP má svoje pravidla, ať si já nebo ty myslíme jak-koli dobré/špatné ,ale má a tím se musí řídit i šerifové mají pravidla, která jsou doporučena ctít.
Pokud tedy manažer A dostane 50mega nabídku , tak je povinnen to nahlásit , prostě pokud se mu zdá,že nabízená cena je mimo rámec.....to samé by přeci udělal manažer B , když by se jak ty říkáš "překlikl" , protože by přece nechtěl přijít o ty svoje prachy.
Stačí,když dá jeden manažer vědet a já nebo jiný šerif tu nabídku zrušíme.
POkud je to opačně a je ticho po pěšině , tak se tohle považuje za zneužívání a banuje se....bohužel.
Pravda je taková,že těch záležitostí jsou takové spousty , že šerif nemá čas dopisovat si s manažery zprávy typu :
hele máš tam nějakou vysokou nabídku ,co myslíš,nemám to vystornovat?atpd.
Třeba se mnou nebudeš souhlasit,ale vidím to ted po X letech zevnitř a ta realita je trochu jiná , než se z venku zdá.

Druhej případ už je zasejc o něčem jiném a tam věřím,že došlo k pochybení a k zneužití pravomoce.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Ha, Pupča ještě nezná Frenkieho :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
léblík

Post by léblík »

Sokol Cejc wrote:Ha, Pupča ještě nezná Frenkieho :mrgreen:
Ono je dobře že je Frenkyč zase aktivní,alespon to tu nebude tak mrtvé :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
frankie_doparoma

ok, beru
ale tak v tom pripade je zas x pripadu opacnejch, kdy celej prestup byl zrusenej a nebo pak ta castka upravena
jak je mozny ze nekdy se hned banuje a nekdy staci jen upravit castku a to zpetne? :)

btw. ten ban jsem dostal v radu hodin, co kdybych si ani nevsim ze nabizim 50M (teoreticky), nikdy jsem zadnej podvod nedelal ani zadny povoleny podvody (noobcupy atp) spfa jsem mel zaplaceny skoro na rok dopredu a hned z fleku dostanu ban a cau parky

btw2. samozrejmne jsem se nepreklikl, udelal jsem to schvalne, jelikoz v ty dobe rumunsky nove zalozney tymy kupovali od nahore postavenejch rumunu stary dedky za vysoky castky a po prestupu do mesice dvou ty tymy zanikly. ty castky nebyli nak extremne vysoky , proste jen v ty maximalni horni hranici aby nikdo nemohl nic udelat, trosku jsem stouchl do vosiho hnizda a byl jsem po zasluze potrestan

ps2; takze slo o to ze jsem nedal vedet a proto jsem dostal ban, kdyby napsal "hele nak jsem to nevodhad" tak by se ten prestup zrusil (?) a nic by se nestalo (docela divny ze o zabanovani muze rozhodnot jedna kratka zprava)
tak ale, zrovna nedavno sem nekdo psal, ze to nevodhad a za hrace dal proste vic, jasny sice jen o milion a neco, ale je to ten samej princip - takze kdyby se dohodl treba se mnou at za toho hrace dam nabidku 50M a on by svou nabidku zrusil - a jak pak napsal serifovi ze jsem se preklikl, tak zrusi tu mou nabidku (?) a vsichni jsou spokojeny (az teda na prodavajiciho :) ) ?
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Sokol Cejc wrote:Ha, Pupča ještě nezná Frenkieho :mrgreen:
ale znám ho dobře :wink: ....jen se mu snažím vysvětlit system o kterém si on myslí,že je nespravedlivej.
frankie_doparoma

netvrdim ze nespravedlivej (i kdyz teda v dusledku vlastne jo) spis system nad kterym neni kontrola a dochazelo, dochazi a dochazet bude k nekalostem :)
frankie_doparoma

pupajdi13 wrote:dal bych variantu C

myslis D, ne?
léblík

Post by léblík »

To Frenkyč:Jooo to si moc dobře pamatuji,ty rumunské machinace,vždyt my dva jsme tenkrát an protest se přehazovali u nějakého dědy co měl v kádru Bono,jestli si dobře pamatuji :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
tomkycz

Post by tomkycz »

taky jsem přemýšlel o tom nechat si dát ban, jako že bych fšechny éčka hodil na nějakou lamu. Nejlépe z týmu, který bych chtěl zadřít případnou koupí... ale 50M už nemám... :D
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”