Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by tom17 »

frankie_doparoma wrote: ps4; zeptej se sjarela jestli se uz muze diskutovat o podvodech a banech na foru, jestli ne posli mu odkaz sem a on to tu smaze /rozhodnuti zakazu mluveni o podvodech jako zavreni tematu o navrhach a vylepseni sp - oboje je stejne k nicemu :) resp. nema to smysl/
Diskutovat klidně můžeme, české fórum má výjimku, vyjednal ji bono, viz str. 1 tohoto topicu.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Post by pupajdi13 »

Ty máš těch otázek moc najednou :lol: - nevadí.....já ti rozmím celou dobu,proto chci,abys i ty porozuměl mě.

pokud jsi dostal ban ještě před ukončením transferu , tak je něco špatně , hodně špatně,proto jsme do toho šli s Foxem,abychom takovejmhle nešvarům zABRÁNILI.

každej člověk má svůj uhel pohledu,nejde o sympatie či antipatie , jak psal Léblík , prostě mít cit pro situaci ,ale jelikož je nejduležitejší aby šerifský tým vypadal A vystupoval důvěryhodně , tak je třeba se vzájemně přizpůsobovat , proto sleduju práci ostatních , i když bude ten tým "přísnej" tak bude přísnej celej a vůči všem, ne jak se to stávalo dříve, , to je můj názor ...
a mužu s klidným svědomím říct,že se v momentální 6tce šerifů nenachází nikdo zaujatej proti určité národnosti .....to už jsem si ověřil.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tom: na prvni strane jsem se nic napsany o naky vyjmce nevidel, ale ok, kdyz je to tak
... na druhou stranu, dostat vyjmku na to aby byla moznost diskutovat o banech a podvodech....... :?: :!:

pupajdi: ale to tvrdim od zacatku a proto jsem to psal, ze bylo neco spatne. z uvedenejch dvou pripadu nakonec souhlasis s obouma ze byli "divny"
a to byli jen dva na ktery jsem si vzpomnel, moc si toho nepamatuju, kdybych si pamatoval tak by misto tech dvou pripadu mohlo bejt treba deset
a to se vracim na zacatek, kdyz to slo v minulosti, proc by to neslo ted? co se zmenilo ze uz to neni mozny?
jinak k tem narodnostem, vubec nejde o to ze jsem cech a dostal jsem ban, i kdybych byl treba dan nebo rek tak bych ten ban dostal

edit: ps. nic proti foxirovi *VELMIDURAZNYSMAJLIK* ,ale pises "proto jsme tam s foxem sli"
foxir uz tam byl kdysi davno a stEjne to probihalo tak jak probihalo, coz samozrejmne neni jeho vina, jen tim chci rict ze jeden, dva a nebo treba tri serigfove nemuzou zmenit to co se deje
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tom17
Team President

Post by tom17 »

frankie:
----pred ukoncenim trasnferu v lhute 3-7 dni---
opakuji ze jsem ten ban dostal nekolik malo hodin po tom co jsem podal nabidku, natoz aby ten prestup byl dotahlej dokonce

To je standartní praxe, šerifové se snaží předraženou nabídku odstranit co nejdříve po nahlášení (poněvadž prodávajícímu se krátí čas, po kterou může mít hráče na trhu a navíc manažeři s nižšími nabídkami mohou svoje nabídky stáhnout. Kupující bývá v takových případech zabanován. Pokud by byl schopen předraženou nabídku vysvětlit, byl by odbanován a byla by mu udělena pokuta. Vzhledem k tomu, že jsi ale s šerifama nijak nekomunikoval, byl případ považován za vyřešený.

frankie:
jedinej clovek muze rozhodnout o byti a nebyti tveho nekolik mesicu ci roku budovanyho tymu a ten samej clovek muze posvetit podvody svejch kamosu

Nesouhlasím, proti rozhodnutí šerifa se můžeš odvolat a požádat o přezkum.
VIASTORE
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ale tys mi na začátku nedal celé informace, proto jsem mluvil o tom nahlášení transferu , počítal jsem logicky, že ten ban byl až po zrealizování transferu , protože pokud ne,tak byly podle mě porušeny pravidla ze strany šerifa, protože ti nedal tu možnost to hlásit a jednal ukvapeně.
Co šlo dřív doufám,že už nepujde ted .....tos myslel jak přesně? než odpovím,tak chci mít jistotu,že vím na co,aby jste na mě zase neskočili :wink:

ps: dovětek : furt jsem ten samej pupajdí , jako předtím ,ať už s hvězdou nebo bez hvězdy ....o to nešlo,šlo o to,že když už tuhle hru hraju skoro 4 roky ,tak jsem chtěl pomoct tam,kde cítím,že to dlouhodobě neklapalo, proto jsem tam i Foxe tlačil ,to že například skončí Dardar jsem vůbec netušil.čímž odpadl jeden z problémů.

edit: a Resi zná problematiku zevnitřmnohem déle, tudíž mužou být některé moje názory skreslující.
tom17
Team President

Post by tom17 »

pupajdi13:
ale tys mi na začátku nedal celé informace, proto jsem mluvil o tom nahlášení transferu , počítal jsem logicky, že ten ban byl až po zrealizování transferu , protože pokud ne,tak byly podle mě porušeny pravidla ze strany šerifa, protože ti nedal tu možnost to hlásit a jednal ukvapeně.

Pupajdí, pravidla porušena nebyla. Pokud to prodávající nahlásí, nečeká se na uskutečnění transferu, ale nereálná nabídka se zruší a kupující se zabanuje (kvůli ochraně prodávajícího). Kupující má pak samozřejmě možnost šerifovi svůj případný omyl vysvětlit, což se však v praxi prakticky neděje, poněvadž si bývá kupující s nereálnou nabídkou vědom jasného cheatu.
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

frankie: ... na druhou stranu, dostat vyjmku na to aby byla moznost diskutovat o banech a podvodech....... :?: :!:

Souhlasím s Tebou; v minulosti jsem tu psal (ještě jako šerif), že vítám, že se tu bany diskutují veřejně - šerifové mají velkou pravomoc a měli by si být schopní svoje rozhodnutí obhájit.
VIASTORE
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

To Resi : tak to jsme zase o kousek jinde.....já to posuzoval tak, jak Frenkič líčil a o tom,že to jedna strana hlásila nebyla řeč....posuzoval jsem to podle toho, že nikdo nic nikam nehlásil a pár hodin po té,co dal Frenkič nabídku,tak dostal ban.

Proč to tak posuzuju? ccA před rokem jsem já sám hlásil nějaký podvod a přišla mi odpověd od šerifa, který mi napsal, že o tom ví a čeká až se transfer zrealizuje.....z toho jsem logicky usoudil,že se dává čas na to,aby se jedna či druhá strana přihlásila .

Edit kopeček : jojo,to byl Ranook , líčil mi to na prvním SP sraZU v Pavlovicích a i při vyprávění mu tuhla krev žilách.
frankie_doparoma

tom: To je standartní praxe, šerifové se snaží předraženou nabídku odstranit co nejdříve po nahlášení (poněvadž prodávajícímu se krátí čas, po kterou může mít hráče na trhu a navíc manažeři s nižšími nabídkami mohou svoje nabídky stáhnout. Kupující bývá v takových případech zabanován. Pokud by byl schopen předraženou nabídku vysvětlit, byl by odbanován a byla by mu udělena pokuta. Vzhledem k tomu, že jsi ale s šerifama nijak nekomunikoval, byl případ považován za vyřešený.

pravda je ze uz sem byl z sp dost otraveny a tohlo to mi pichlo posledni kapku kianidu do zily v zapalenosti do sp
ano kdyz je to naka ocividne jasne chetovani, tak souhlasim ze ban a at se proti tomu odvola kdyztak a zadny srani
ja jsem sp hral /nvm jak dlouho jsem manageroval vokynka/ ale tak neco kolem roku myslim, byl jsem clen spfa (tim nechi aby to vyznelo jako ze spfa clenove maji brani nak jinak a mit vyhody vsude, ale to pisu jen proto ze bych podvadel-porusoval pravidla hry tak si nekoupim na x mesicu dopredu spfa /nekoupil bych si ho zrejme vubec/), nikdy jsem zadny podvody neudelal
dal jsem jednu premrstenou nabidku na hrace z uplne jinyho celku s kterym jsem nemel nic spolecnyho, naprosto ocividne premrstenou nabidku, bylo jasny ze nejde o naky podvadeni ve smyslu ze by se ten druhej chtel obohatit - s ohledem na to ze takovahle castka nemohla nikdy projit s to dva dele hrajici manageri vedi (vedi snad vsichni)
furt jsem presvedecen o tom ze v tyhle konkretni stuaci to bylo spatny rozhodnuti;
jasny zruseni nabidky - samozrejmost a bylo to na miste
ban - proc mi nebylo strzeno tech 50 milionu a bez banu, jako pokuta za to

ps. jakou bych dostal tu pripadnou pokutu kdybych se odvolal a byl bych odbanovan? jak se vypocita:

tom: Nesouhlasím, proti rozhodnutí šerifa se můžeš odvolat a požádat o přezkum.

takze kazdy odvolani resi komplet serifskej tym, jo?

tom :pravidla porušena nebyla. Pokud to prodávající nahlásí, nečeká se na uskutečnění transferu, ale nereálná nabídka se zruší a kupující se zabanuje (kvůli ochraně prodávajícího). Kupující má pak samozřejmě možnost šerifovi svůj případný omyl vysvětlit, což se však v praxi prakticky neděje, poněvadž si bývá kupující s nereálnou nabídkou vědom jasného cheatu.

----jasneho chatu---- - myslim ze tohle prave jasny cheat nebyl a moh mi dat hned jen pokutu

jak jsem psal vejs, domnivam se ze zabanovani nebylo na miste (a jeste kdyz se da trestat i formou pokut)

pupajdi :
Co šlo dřív doufám,že už nepujde ted .....tos myslel jak přesně? než odpovím,tak chci mít jistotu,že vím na co,aby jste na mě zase neskočili :wink:

: ps: dovětek : furt jsem ten samej pupajdí , jako předtím ,ať už s hvězdou nebo bez hvězdy ....o to nešlo,šlo o to,že když už tuhle hru hraju skoro 4 roky ,tak jsem chtěl pomoct tam,kde cítím,že to dlouhodobě neklapalo, proto jsem tam i Foxe tlačil ,to že například skončí Dardar jsem vůbec netušil.čímž odpadl jeden z problémů.

to sem rek? :D vubec nevim co tim ted myslis, jsem nakej zmatenej :)

jasny, nebylo to nic proti tobe nak to vyplinulo z diskuze a nak sem se k tomu pripojil, myslel jsem to vseobecne

ale o tohle cele nejde to bylo jen takovej vedlejsi produkt, udelal jsem to proto ze rumunsky ackari podvadeli a furt jim to prochazelo
novej tym na sp, co koupi staryho dedka z Ackovyho teamu za cenu ktera je na hranici unosnosti a spis i vejs, a po par tejdnech po prestupu se na ten tym ten dotycnej prestane prihlasovat a tym zanikne - a kdyz se tohle cely opakuje u tech samejch tymu velmi podezrele pravidelne je to proste divny
a nikdo s tim nic nedela /nerikam ze meli ti ackari dostat ban nebo neco, jen zruseni par tech dalsich nabidek a ono by to urcite prestalo, pac by je to prestalo bavit a nasli by si zas neco jinyho :)/

a jedna se o ty samy tymy co uz v minulosti meli velmi zajimavy aktivity......... vede me to k pesimismu co se tyce praxe hlidani a dodrzovane pravidel na sp :)

ps. jen tak pro zajimavost, znam jednoho nejmenovanyho managera co hraje uz nakej ten patek sp a bavi se kron jineho tim ze podvadi a obchazi pravidla, nevydela si tak moc, nekolik jednotek milionu za sezonu ale hodej se ze jo
ten zpusob je celkem tezce odhalitelny a jelikoz furt hraje tak na nej nikdo neprisel
- to nepisu proto abych nak schazoval praci serifu nebo tak, proste jen tak pro zajimavost. na sp je urcite dost podvodniku a nemusej bejt propojeny zrovna s nekym ze serifu, ale muzou stat na druhy strane barikady:)

ps. vyjebane citace :o
léblík

Post by léblík »

S těma Rumunama má Frenkyč pravdu to si moc dobře pamatuji,do dnes nechápu jak jim to procházelo a že těch hráčů nebylo málo..
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frenkič : ps. jen tak pro zajimavost, znam jednoho nejmenovanyho managera co hraje uz nakej ten patek sp a bavi se kron jineho tim ze podvadi a obchazi pravidla, nevydela si tak moc, nekolik jednotek milionu za sezonu ale hodej se ze jo
ten zpusob je celkem tezce odhalitelny a jelikoz furt hraje tak na nej nikdo neprisel
- to nepisu proto abych nak schazoval praci serifu nebo tak, proste jen tak pro zajimavost. na sp je urcite dost podvodniku a nemusej bejt propojeny zrovna s nekym ze serifu, ale muzou stat na druhy strane barikady:)

hezky pěkně...tak já to nejsem :lol: , na druhý straně barikády muže stát jedině šerif ne?
frankie_doparoma

myslel jsem varianty
cheater x serif
a
cheater za podpory serifa x zbytek serifu

:)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:myslel jsem varianty
cheater x serif
a
cheater za podpory serifa x zbytek serifu

:)
takže je tam nějaká černá ovce 8)
tom17
Team President

Post by tom17 »

frankie:
dal jsem jednu premrstenou nabidku na hrace z uplne jinyho celku s kterym jsem nemel nic spolecnyho, naprosto ocividne premrstenou nabidku, bylo jasny ze nejde o naky podvadeni ve smyslu ze by se ten druhej chtel obohatit - s ohledem na to ze takovahle castka nemohla nikdy projit s to dva dele hrajici manageri vedi (vedi snad vsichni)
furt jsem presvedecen o tom ze v tyhle konkretni stuaci to bylo spatny rozhodnuti;
jasny zruseni nabidky - samozrejmost a bylo to na miste
ban - proc mi nebylo strzeno tech 50 milionu a bez banu, jako pokuta za to
ps. jakou bych dostal tu pripadnou pokutu kdybych se odvolal a byl bych odbanovan? jak se vypocita:

Už se několikrát stalo, že manažer se rozhodl po delší době skončit a všechny své peníze dal za hráče jiného týmu (stalo se to i mně, když mi naprosto neznámý manažer hodil nabídku 10M na hráče, co měl hodnotu 1M).
Tvoje jednání bylo vyhodnoceno jako podvodné, proto jsi byl zabanován (a ne pokutován).
Pokud by jsi šerifovi vysvětlil, že jsi chtěl podat nabídku pouze ve výši 5M (a reálná částka toho hráče byla opravdu 5M), pak by Ti byla udělena pokuta 45M (tj. Tvoje nabídka mínus nabídka, kterou jsi chtěl podat).
Členové SPFA nejsou nijak speciálně chráněni, zabanovaný manažer má možnost převést si zbývající dny SPFA na nový tým.

frankie:
takze kazdy odvolani resi komplet serifskej tym, jo?

Ne, tak tomu není. Odvolání posíláš na adresu všech šerifů (s tím, že je vhodné přiložit korespondenci mezi šerifem, který Tě potrestal, a Tebou - nicméně pokud tak neučiníš, učiní tak šerif, který Tě potrestal). Druhý šerif, který má čas a chuť Tvůj případ řešit, Ti zašle tzv. second opinion. Pokud je případ složitější, prodiskutuje se na šerifském fóru, kde se k němu mohou vyjádřit všichni šerifové a až teprve pak se manažerovi zasílá second opinion nebo se trest mění či ruší.
Každopádně každé podané odvolání proti rozhodnutí šerifa má možnost prostudovat každý šerif (a pokud by nesouhlasil se svými 2 kolegy – tj. tím, co udělil trest a tím, co zaslal second opinion, může ještě případ otevřít na šerifském fóru).

frankie:
jak jsem psal vejs, domnivam se ze zabanovani nebylo na miste (a jeste kdyz se da trestat i formou pokut)

Pokud podáš zcela nereálnou nabídku na hráče, tak se to za podvod považuje. Opakuji – pokud by došlo k omylu (což v Tvém případě nedošlo), manažer má možnost situaci šerifovi, případně následně šerifům, vysvětlit. Tvůrce hry stanovil pro podvodná jednání nejpřísnější trest – ban. Pokuty by měli dostávat Ti, kteří porušili pravidla, avšak nesnažili se podvádět.

frankie:
ale o tohle cele nejde to bylo jen takovej vedlejsi produkt, udelal jsem to proto ze rumunsky ackari podvadeli a furt jim to prochazelo
novej tym na sp, co koupi staryho dedka z Ackovyho teamu za cenu ktera je na hranici unosnosti a spis i vejs, a po par tejdnech po prestupu se na ten tym ten dotycnej prestane prihlasovat a tym zanikne - a kdyz se tohle cely opakuje u tech samejch tymu velmi podezrele pravidelne je to proste divny
a nikdo s tim nic nedela /nerikam ze meli ti ackari dostat ban nebo neco, jen zruseni par tech dalsich nabidek a ono by to urcite prestalo, pac by je to prestalo bavit a nasli by si zas neco jinyho :)/

Na to si vzpomínám, byl jsem už tehdy v Áčku, ale nebyl jsem ještě šerifem. Vypadalo to hodně podezřele.

frankie:
ps. jen tak pro zajimavost, znam jednoho nejmenovanyho managera co hraje uz nakej ten patek sp a bavi se kron jineho tim ze podvadi a obchazi pravidla, nevydela si tak moc, nekolik jednotek milionu za sezonu ale hodej se ze jo

Na druhé straně jsem osobně viděl mračna podvodníků, kteří byli potrestáni. Samozřejmě si nedělám iluze, že se daří odchytit všechny.
VIASTORE
frankie_doparoma

tom : Členové SPFA nejsou nijak speciálně chráněni, zabanovaný manažer má možnost převést si zbývající dny SPFA na nový tým.

tak to slysim poprvy a nikde jsem tohle napsany nevidel, bylo by dobry kdyby takovyhle veci byli nekde napsany :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”