Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by tom17 »

Členové SPFA nejsou nijak speciálně chráněni, zabanovaný manažer má možnost převést si zbývající dny SPFA na nový tým.

frankie:
tak to slysim poprvy a nikde jsem tohle napsany nevidel, bylo by dobry kdyby takovyhle veci byli nekde napsany :)

I paid for SPFA-membership but I was banned. Now I want to start a new team. Can I transfer my remaining SPFA-days ?
Yes, you can. Just send an E-mail to contact@soccerproject.com and explain the situation.
Zdroj: FAQ (http://www.soccerproject.com/spnewl_ind ... en#item_20)

Osobně jsem tu informaci sděloval zabanovaným ještě e-mailem.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

hmm aha tak to sorry, je fakt ze jsem faq a takovyhle veci cet kdyz jsem byl na sp novej a v ty dobe to tam nebylo /a nebo jsem to prehlid :) / a nebo zapomnel a nebo nepocital s tim ze to budu nekdy potrebovat tak jsem si to ani nepamatoval/
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Z vlastní minulosti vím, že se zde, pokud to člověk dělá chytře nechá naprosto s přehledem podvádět a nebezpečí odhalení je minimální. A pokud by to dělal dokonce i někdo znalej šerifského prostředí tak jeho odhalení je pravděpodobné jako výhra první ve sportce.
tom17
Team President

Post by tom17 »

beda sekacka wrote:Z vlastní minulosti vím, že se zde, pokud to člověk dělá chytře nechá naprosto s přehledem podvádět a nebezpečí odhalení je minimální. A pokud by to dělal dokonce i někdo znalej šerifského prostředí tak jeho odhalení je pravděpodobné jako výhra první ve sportce.
Já zase z vlastní manažerské zkušenosti vím, že se dá dojít až téměř úplně nejvýš čistou cestou.
A díky šerifské zkušenosti vím, že se daří odhalit i manažery, kterým různé podvůdky procházely evidentně delší čas.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Přátelské zápasy
--------------------

Jak jsem říkal už předtím,je to tak,k víc jak 20 "přátelákům" za sezonu s jedním týmem Vás to nepustí , tudíž se nikdo nemusí obávat , z nějakých postihů , pokud mu bylo přijato velké množství pozvánek z poolu jedním týmem.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

no , obchody ze stejny IP jsou taky zakazany a meli by byt blokly a kamos nedavno dostal ban ze udelal obchod s tymem co mel stejny IP (stejna skola) a pritom k tomu vubec nemelo dojit.... :|
Michal 3
Coach

Post by Michal 3 »

tom17 wrote:
beda sekacka wrote:Z vlastní minulosti vím, že se zde, pokud to člověk dělá chytře nechá naprosto s přehledem podvádět a nebezpečí odhalení je minimální. A pokud by to dělal dokonce i někdo znalej šerifského prostředí tak jeho odhalení je pravděpodobné jako výhra první ve sportce.
Já zase z vlastní manažerské zkušenosti vím, že se dá dojít až téměř úplně nejvýš čistou cestou.
A díky šerifské zkušenosti vím, že se daří odhalit i manažery, kterým různé podvůdky procházely evidentně delší čas.
Já si osobně myslím,že to snad každý hraje pro svoji vlastní zábavu , sice asi každý chce hrát "A" divizi a jestli se tam dostane podvodem a nebo čistou hrou je jeho problém a věc jeho svědomí jestli ho to tak baví nebo ne.Spíš by se chtělo zamyslet nad tím,že každou sezonu ubude 3-5 tisíc manažerů
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

No, jestli těch 3-5 tis. manažerů, tak jestli z nich není většina podvodníků, kteří mají několik účtů, určitě tam nějaké procento bude. Člověk náhodně čas od času narazí na tým, kde tvoří 50-90% hráči SW, tak to asi nebude tým nějakého manažera, kterej neví koho kupovat a koho prodávat, ale tým nějakého podvodníka.
Big El

Post by Big El »

pavluša wrote:No, jestli těch 3-5 tis. manažerů, tak jestli z nich není většina podvodníků, kteří mají několik účtů, určitě tam nějaké procento bude. Člověk náhodně čas od času narazí na tým, kde tvoří 50-90% hráči SW, tak to asi nebude tým nějakého manažera, kterej neví koho kupovat a koho prodávat, ale tým nějakého podvodníka.
To nemusí být pravda. Může to být manažer, který má tým v přestavbě a jde mu jen o to, aby měl několik hráčů, kteří nastoupí k zápasům. A SW jsou samozřejmě nejlevnější...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote: To nemusí být pravda. Může to být manažer, který má tým v přestavbě a jde mu jen o to, aby měl několik hráčů, kteří nastoupí k zápasům. A SW jsou samozřejmě nejlevnější...
nazdar Ele :wink: ...co ty tady,vracíš se nám :?:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote: To nemusí být pravda. Může to být manažer, který má tým v přestavbě a jde mu jen o to, aby měl několik hráčů, kteří nastoupí k zápasům. A SW jsou samozřejmě nejlevnější...
nazdar Ele :wink: ...co ty tady,vracíš se nám :?:
A když Ti odpovím v tomto topicu, zastřelíš mě Ty, nebo zajdaz? :lol:

Viz topic comeback :wink: :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

pavluša wrote:No, jestli těch 3-5 tis. manažerů, tak jestli z nich není většina podvodníků, kteří mají několik účtů, určitě tam nějaké procento bude. Člověk náhodně čas od času narazí na tým, kde tvoří 50-90% hráči SW, tak to asi nebude tým nějakého manažera, kterej neví koho kupovat a koho prodávat, ale tým nějakého podvodníka.

no nevim, jen moje domenka, ale rek bych ze ty co podvadej a dostanou ban tak hned po banu si zalozi novej tym, bud aby to zkusili znova a nebo treba aby to zkusili bez podvodu:)
jinak jsem zvedavej kdy se zrusej hacka.... :|
puzzle

Post by puzzle »

frankie_doparoma wrote:

no nevim, jen moje domenka, ale rek bych ze ty co podvadej a dostanou ban tak hned po banu si zalozi novej tym, bud aby to zkusili znova a nebo treba aby to zkusili bez podvodu:)
jinak jsem zvedavej kdy se zrusej hacka.... :|
myslím si že zatím nikdy, jelikož by to nemuselo být až zase, tak jednoduché inplantovat do hry jelikož pořád nějaké aktivní týmy v H jsou, a ti by se museli manuálně přesouvat
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
frankie_doparoma

no myslim ze by to slo nak vyresit /nove registrovany tymy do G a po case H zrusit.../
ale spis mam na mysli to ze kdyz se registruje nekdo novy a je v lize kde ma tak maximalne jednoho realnyho soupere, po sezone postoupi do G, kde je obsazena tak polovina tymu, nic moc pro udrzeni novacku...
ps2512

Post by ps2512 »

Jdu do H pro pohár tak musí ještě vydržet. Ele kudy se mám vydat za tebou dolů? :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”