Jsem přesvědčen o tom,že tento topic slouží spoustě manažerů k diskuzi o naší lize a drtivá většina z nich se chová slušně,tudíž by bylo nefér ,aby za Vaše "hlouposti" trpěli ostatní, nehledě na to,že zítra půjde Azor a založí to samý znovu a budou tam akorát zbytečně dva.
Bohužel došlo na má slova a ty sklízíš ovoce z Tebou zasazeného stromečku - jak jsi hlínu kypřil, tak sladký jablíčka jsi sklidil.
Kdybys dal na mě,tak by ses do téhle situace nedostal.
Pokud si chcete hrát válku M.Boleslav vs Sparta , tak si na to založte vlastní topic ,ale neber to ostatním lidem , kterých se to netýká.
Je to o to smutnější , že to předvádí bývalý se současným modem fora.
Proto prosím opakuji , otevři zpátky ten topic .
Předem díky .[/quote]
v cem jsem se choval neslusne?
vse zaclo tim ze zajdaz po tom co sparta vypadla se sokolovem (a nikdo nic nepsal) tak zajdaz prispechal s tim ze ---kde jsou ty debilkove co se posmivali bouli kdyz vypadla s nakou divizni vesnici---
to samozrejme vyvolalo reakci (a mimochodem, ten kdo se smal tenkrat bouli byl kopeckar (nespartan) misutka (spartan) a big el (nevim) - a co tak se smalo, nikdo nikomu nenadavl, narozdil od zajdaze)
a takhle po tom co sparta vypdala a on pise o debilkach kde jsou...... probehla naka diskuze a pak to utichlo
ted vypadla bolka s tim samym tymem co sparta, bez urazek tam padli narazky na zajdaze a boleslav, kde se schovava (kdyz to samy psal on sam minule)
pak on prijde a zamkne to ze ten topic vyvolava zlo (btw. jeste jednou lol)
s nikym zadnou valku nevedu a co do toho prosim te pletes ze jsem bejvalej mod?!
jediny cim sem se provinil je to ze jsem napsal slovo kurva a napisu ho klidne znova kdyz muze moderator nazyvat uzivatele debilkama a pouzivat slova kalibru kurva, proc ne ja
btw. tady na tomhle forum jsem kdysi davno dostal ban za nekolik sprostych slov a to od zajdaze