Divize A

Moderator: Czech Moderators

amoszamba
Team President

Re: Divize A

Post by amoszamba »

Code: Select all

Jako Slávista jsem bohužel už dokonale vycvičenej, že dokud existuje teoretická možnost zklamání, tak se s ní musí reálně počítat...
Kurňa asi máš recht. Snažil jsem se dnes co nejmíň nasazovat hráče co budou hrát u Mantelíka a na truc přijde zpráva z tréningu...
Njn...
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
mantel
Member of the Soccer Project Association

Post by mantel »

A bude hůř, navštívil jsem dneska starou čarodějnici a přinesl 11 figurek (všichny měly těšínský dres). Ona pak mumlala něco o woodoo a píchala do nich jehlama. :mrgreen:
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

mantel wrote:A bude hůř, navštívil jsem dneska starou čarodějnici a přinesl 11 figurek (všichny měly těšínský dres). Ona pak mumlala něco o woodoo a píchala do nich jehlama. :mrgreen:
Ty jsi byl navštívit manželku? No toto :mrgreen: :mrgreen:
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
Matteo76

Post by Matteo76 »

amoszamba wrote: Koukám že Michal chce nejspíš zabodovat v poháru, takže malilinkaťoučká šance na druhé místečko by tu byla a to by bylo pro Těšínské něco šíleného ....
No uvidíme co nám osud nachystal :mrgreen:
Fandím ti sousede (a Jeremymu taky)...jen doufám, že jestli to vyjde pak pozveš aspoň na pivo 8)
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

26. kolo FC JEREMY - Darwen Town 2:1 (146-139)

Paráda!!! :D

Zápas jsme hráli vysloveně na jistotu - přesto rozhodčí úřadoval, když nám poslal ven útočníka s agres. 1%. I tak jsme soupeře bezpečně přehráli a zítra u Remedyho máme první mečbol! :) S napětím budeme očekávat i oba výsledky ze severu Moravy!
FC JEREMY
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Kurňa ten konec je nějaký až moc napínavý. Ještě že zítra mám školení a nemusím do práce. Vím že přes noc toho moc nenaspím tak to dospím pak na školení :mrgreen:
Matteo neboj, kdyby se mi náhodou poštěstilo a přivezli by jsme si do Těšína stříbro tak pivní mejdan bude :mrgreen:
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote:A bude hůř, navštívil jsem dneska starou čarodějnici a přinesl 11 figurek (všichny měly těšínský dres). Ona pak mumlala něco o woodoo a píchala do nich jehlama. :mrgreen:
pri pohledu na dnesni ranni zapas si asi pomotal dresy...

zariskoval sem, ze se Mantel bude setrit na patecni duel a ze postavi becko a prestreli agresivitu. Tak sem ji podstrelil, aby se vykartoval a postavil sem becko, abych usetril acko na patek a doufal, ze to vyjde. No a prvni krok sem prokaucoval. Nicmene, kdyby z toho byla zitra vyhra, tak by byla jeste zachrana realna. Pri remize uz je to na nahodu a prohra je game over :-(.
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

oslicek wrote:No a prvni krok sem prokaucoval. Nicmene, kdyby z toho byla zitra vyhra, tak by byla jeste zachrana realna. Pri remize uz je to na nahodu a prohra je game over :-(.
Já taky tajně počítal s tvou výhrou. Mantelík tam měl nějaký nákup a ten přírust jeho týmové nálady mi nepřišel vhod.
Zítra pokud se nestane zázrak tak má Mantelík ode mne 3 body, Rexus asi pojede od Michala s prázdnou a můj sen se pomalu rozplývá. :cry:
No uvidíme, ještě je brzy na můj brekot :mrgreen:
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
mantel

Post by mantel »

Tak já jsem udělal, jak jsem řekl. Sice jsem chvilku váhal, jestli nedat nižší agresi a nezkusit postavit Áčko, ale nakonec ve mně zvítězil hamoun a zkusil jsem to. B-tým to zvládnul , zahrál přesně podle výpočtu a dokonce to hodilo 3 body. Ještě by to chtělo urvat něco doma s Amosem, který nelenil a trenéra vyměnil hned ráno. Zatím to vypadá na celkem vyrovnané utkání, asi bude rozhodovat každá maličkost, takže budu mít asi stejně blbé spaní jako Amos. Na začátku sezony byl jediný cíl nesestoupit, teď to vypadá na možnost bojovat i o 4. místo. Moc nevěřím, že to vyjde, los je hodně těžký, ale dneska se povedl první důležitý krok - třeba se povede i další :)
rexus
Coach

Post by rexus »

amoszamba wrote:
oslicek wrote:No a prvni krok sem prokaucoval. Nicmene, kdyby z toho byla zitra vyhra, tak by byla jeste zachrana realna. Pri remize uz je to na nahodu a prohra je game over :-(.
Já taky tajně počítal s tvou výhrou. Mantelík tam měl nějaký nákup a ten přírust jeho týmové nálady mi nepřišel vhod.
Zítra pokud se nestane zázrak tak má Mantelík ode mne 3 body, Rexus asi pojede od Michala s prázdnou a můj sen se pomalu rozplývá. :cry:
No uvidíme, ještě je brzy na můj brekot :mrgreen:
Nejedu k Michalovi, nýbrž Michal ke mně, ale i tak není na místě optimisimus, neb Michal se mohl ráno šetřit, zatímco moje stárnoucí áčko dřelo u Bulharů do poslední minuty...
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

:mrgreen:
Nechápu dnešní výsledky... , nejspíš při mne stáli všichni bohové kobolu :mrgreen:
Jupííííííí :lol: :lol:
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

27. kolo FC Remedy - FC JEREMY 1:1 (146-145)

Titul je doma!!! :D

Po Michalově ztrátě, jenž nechal dva body hluboko v Jeseníkách, jsme potřebovali získat k jistotě bodík a to se povedlo. 4 hráči dostali večer morálkovou injekci a nakonec to i přes červenku čtvrthodinu před koncem krásně vyšlo k potřebné remíze! :)
FC JEREMY
kopeckar

Post by kopeckar »

Jeremy74 wrote:27. kolo FC Remedy - FC JEREMY 1:1 (146-145)

Po Michalově ztrátě, jenž nechal dva body hluboko v Jeseníkách, jsme potřebovali získat k jistotě bodík a to se povedlo. 4 hráči dostali večer morálkovou injekci a nakonec to i přes červenku čtvrthodinu před koncem krásně vyšlo k potřebné remíze! :)
Gratulace pane. Skvělá práce. :mrgreen: Stejně tak oslíček se dnes vytáhl a veze všechny 3 bodíky z horké půdy. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Jeremy74 wrote:27. kolo FC Remedy - FC JEREMY 1:1 (146-145)

Gratulace ke vstupu na SP Olymp :!: Bylo to plně zasloužené.
I kdybych se soustředil jen na ligu a nezapomínal na takové věci jako je nastavování týmové agresivity, mohlo se možná rozhodovat až v posledním kole v přímém souboji, ale tam bych byl se současným veteránským kádrem zřejmě bez šance.
Do příští sezóny přeju víc silných soupeřů :twisted:
xixor

Post by xixor »

Jeremy74 wrote: Titul je doma!!! :D
Gratulace míří i ze Šukadel. Kurde, mohlo to být i dříve než po 5. letech co :?: Ale i tak - fantazie. :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”