Nu, kdybych já prohrál v lize, i když bych byl o 4% lepší, tal bych asi vzteky rozmlátil PC a sezřal monitor

A není to náhodou rekord SP, prohra i přes 4% lepší výkon

Moderator: Czech Moderators
No, tak to bych asi rozmlítil vše co mám domapupajdi13 wrote:Muj rekord je slavných + 12 bodů a prohra 1 : 2 v zápase s Robátkovým fc ligáč.
holt mel to trosicku "osefovane"Azor wrote:No, tak to bych asi rozmlítil vše co mám domapupajdi13 wrote:Muj rekord je slavných + 12 bodů a prohra 1 : 2 v zápase s Robátkovým fc ligáč.![]()
A jestli to bude možné, tak sem hoď link. Se chci na ten zápas podívat. Prohrát i když mám o 12% lepší výkon,tssss
Nu, tak si posvítíme i na trenéraBig El wrote:Za to nemůže fyzio, ale trenér. Evidentně zapomíná hráče upozornit, aby si před zápasem/tréninkem procvičili a prohřáli nohy. Kotník, kotník, achilovka, koleno...
A nebo jsou Ti tvoji hoši pěkný řízci a choděj příliš často do skluzů.
nezapomenu jak mě vyklepl kopečkář a jeho družina po výkonu snad o 30 bodů horším. Kopeček snad má někde screen zápasu, už to sem někdy dával... chytil mi tři penaltymantel wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=34
Tady to bylo +11 v můj prospěch a bylo to bez penalty. Těch zápasů bylo za dobu hraní SPvíce a zažil to prakticky každý.
No, aby to ale nezměnil na:ps2512 wrote:Tak jsem se dneska zase zasmál. Děkuji Pavle za tikové prohlášení![]()
![]()
8 Lis 2010 Bohemians Jenikov Chyba v kódu
V kódu SP je chyba - viz následující podmínky ve zdrojovém souboru:
IF Jeníkov je lepší THEN může se stát překvapení
IF utkání je vyrovnané THEN může Jeníkov prohrát
IF Jeníkov je horší THEN není o čem přemýšlet, jasná prohra
Prosím tvůrce SP, aby tuto chybu odstranil. Děkuji!