Divize A

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by frankie_doparoma »

jo toho jsem myslel
ja nevim, kdyz zacal on jit nahoru tak ja skoncil, ale co jsem se ptal ted tak jsem se dozvedel ze nikam nahoru nedosel a ze to zabalil
otazka je proc zacal znova
a otazka druha kam to dotahne ted :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:jo toho jsem myslel
ja nevim, kdyz zacal on jit nahoru tak ja skoncil, ale co jsem se ptal ted tak jsem se dozvedel ze nikam nahoru nedosel a ze to zabalil
otazka je proc zacal znova
a otazka druha kam to dotahne ted :)
Ak mal pekné peniaze a šiel hore, prestal a teraz znovu začal, tak asi dostal ban, nejako iné vysvetlenie ma nenapadá :-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

nj, ale zas je divny ze by si nechal dat ban az po tom co vydela stovky milionu a skupuje nejlepsi zbozi z transferlistu....
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:nj, ale zas je divny ze by si nechal dat ban az po tom co vydela stovky milionu a skupuje nejlepsi zbozi z transferlistu....
No, možno ban mal dostať už 10x predtým, ale chytili ho až na 11x :-)
...new beginning...

frankie_doparoma

nerek bych ze ma potrebu podvadet a pokud ano tak by na to nikdo neprisel :)
tom17
Team President

Post by tom17 »

Hippopotamus wrote:
frankie_doparoma wrote:nj, ale zas je divny ze by si nechal dat ban az po tom co vydela stovky milionu a skupuje nejlepsi zbozi z transferlistu....
No, možno ban mal dostať už 10x predtým, ale chytili ho až na 11x :-)
Matně si vzpomínám, že ten chlapec měl více podezřelých přestupů - až se jednou ucho utrhlo. Více by nám k tomu řekl bono.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
frankie_doparoma

aha...
ale na druhou stranu, kazdej kseftar ma podzrely prestupy :twisted:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:nerek bych ze ma potrebu podvadet a pokud ano tak by na to nikdo neprisel :)
A ja by som nepovedal, že niekto, kto ako debil dlhé dni a noci prehľadáva TL, nakoniec s tým dobrovoľne sekne, keď si už má len užívať úspechy plynúce z predošlej roboty :-)
EDIT: Teraz pozerám, že už stihol Tom aj ty znova reagovať. V každom prípade, minimálne Tomove vyjadrenie mi celkom dáva za pravdu :-)
...new beginning...

frankie_doparoma

to se mi zda rozumny, ovsem jsou i takovy pripady co si nasetrej balik kterej by je katapultoval na nekolik sezon na vrchol Acka a oni misto toho jen v klidu preckavaj v hacku a udrzujou svuj ucet jen taktak pri zivote :) lidi jsou ruzni (a to plati i na to teroiji o podvadeni)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:aha...
ale na druhou stranu, kazdej kseftar ma podzrely prestupy :twisted:
To je fakt, ale je to riziko, ktoré patrí k tejto činnosti a je na každom, ako to bude riešiť. Raz sa mi stalo, že som dostal dosť nereálnu ponuku na hráča (nereálnu minimálne vzhľadom na kupujúceho), napísal som práve Tomovi a na druhý deň bolo všetko vyriešené a mal som pokoj :-) Je len na tom obchodníkovi, či chce obchodovať a zarábať vďaka vlastnej šikovnosti alebo či ide za peniazmi aj cez mŕtvoly...
PS: Vtedy mi Tom upravil čiastku smerom nadol a rozhodne som radšej, že mám o tú sumu menší účet (z dnešného pohľadu aj tak zanedbateľnú) akoby som si mal teraz niekedy zakladať nový tím, pretože predchádzajúci by mi zrušili :-)
...new beginning...

Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

TSW dostal ban, to vím přesně (když se pár dní nepřihlašoval, tak jsem ho nahlásil a měl ho). Spolu s Widlaks v té době představoval hlavního konkurenta. Nicméně áčko by asi stejně nevyhrál. Měl široký kádr se spoustou hráčů s výkonem 73-74, ale těch úplně top jen pomálu.
Odhaduju, že se dostal do finančních problémů (vysoké platy hráčů) a ten ban nebyl za přestup, ale za to že tenkrát odehrál od pondělí do pátku 20 domácích přáteláků - všechny se stejným týmem. Prostě se odvařil sám školáckou chybou... :roll:
frankie_doparoma

jo ten jeho styl nakupu jsem moc nepobiral, misto toho aby vyckaval a sel nahoru postupne a az pod vrcholem zacal kupovat vopravdovy hvezdy, tak misto toho dost casto celkem pršedrazeny hrace kupoval a jak rikas ne uplne ten top ale jen ten top co byl zrovna k mani, ale penez mel ocividne dost
kazdopadne takovejhle ban nasere no :o :lol:
rexus
Coach

Post by rexus »

Tým SK Vysoké Žibřidovice, založený 18.5.2006, se v sobotu 20.11.2010 přestěhoval. Představenstvo klubu rozhodlo, že Žibřidovice už byly díky SP proslaveny víc než dost a manager pocítil dluh vůči městu, z něhož pochází. Postup týmu divizemi trval poměrně dlouho : G 5., G 6., G 2., F 1., E 9., E 8., E 2.,D 3., D 7., D 2., C 4., C 3., C 5., C 4., C 2., B 14., C 4., C 4., C 4., C 3., C 2., B 10., B 4., B 6., B 4., B 1. a ve své poslední sezóně skončil 6. v divizi A a v semifinále SP Cupu. Další osud týmu je ve hvězdách, bude ale zřejmě existovat ještě jednu sezónu. Ani sám pan manager totiž neví, bude-li se ještě o něco snažit, nebo se na to už vyflákne a bude se připojovat nahodile podle nálady tak, aby tým nebyl vyšší mocí vymazán nebo nezbankrotoval, což je při pohledu na poloprázdnou pokladnu dost možné, nicméně příznačné při znalostech obvyklého stavu financí klubů, jež nové sídelní místo reprezentují v reálném světě. V tomto kontextu pak bude zřejmě i příznačná tabulková pozice, již bude Poldi Kladno zastávat :-)

No, ale vybetonovaná remíza v 1.kole u mistra je docela povzbuzující, safraporte ! :!:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote: jsou i takovy pripady co si nasetrej balik kterej by je katapultoval na nekolik sezon na vrchol Acka a oni misto toho jen v klidu preckavaj v hacku a udrzujou svuj ucet jen taktak pri zivote :)
jo,jo..jeden takovej čech tu je :wink: , furt čekáme kdy vyrazí,ale on asi už nikdy nevyrazí , Jeremy by mohl vyprávět 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Jeremy74 wrote:Díky za reakce, pánové. Podařilo se mi zatím získat konečné tabulky od sezóny č. 11. Se zbytkem to bude podstatně složitější, ale aspoň něco. V tuhle chvíli mám kompletně zpracované sezóny 31 až 37. Pokud by to někoho zajímalo, tak nabízím top 20 A divizních týmů za toto období (podle počtu získaných bodů).

ps2512 - ten přehled vítězů jsem našel na Wikipedii - odkaz zde:

http://sk.wikipedia.org/wiki/SoccerProject
Slušná práce, díky. Je to sice de facto náhodně vybrané rozmezí sezón, ale i tak historické 11. místo potěší. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”