ja nevim, kdyz zacal on jit nahoru tak ja skoncil, ale co jsem se ptal ted tak jsem se dozvedel ze nikam nahoru nedosel a ze to zabalil
otazka je proc zacal znova
a otazka druha kam to dotahne ted

Moderator: Czech Moderators
Ak mal pekné peniaze a šiel hore, prestal a teraz znovu začal, tak asi dostal ban, nejako iné vysvetlenie ma nenapadáfrankie_doparoma wrote:jo toho jsem myslel
ja nevim, kdyz zacal on jit nahoru tak ja skoncil, ale co jsem se ptal ted tak jsem se dozvedel ze nikam nahoru nedosel a ze to zabalil
otazka je proc zacal znova
a otazka druha kam to dotahne ted
No, možno ban mal dostať už 10x predtým, ale chytili ho až na 11xfrankie_doparoma wrote:nj, ale zas je divny ze by si nechal dat ban az po tom co vydela stovky milionu a skupuje nejlepsi zbozi z transferlistu....
Matně si vzpomínám, že ten chlapec měl více podezřelých přestupů - až se jednou ucho utrhlo. Více by nám k tomu řekl bono.Hippopotamus wrote:No, možno ban mal dostať už 10x predtým, ale chytili ho až na 11xfrankie_doparoma wrote:nj, ale zas je divny ze by si nechal dat ban az po tom co vydela stovky milionu a skupuje nejlepsi zbozi z transferlistu....
A ja by som nepovedal, že niekto, kto ako debil dlhé dni a noci prehľadáva TL, nakoniec s tým dobrovoľne sekne, keď si už má len užívať úspechy plynúce z predošlej robotyfrankie_doparoma wrote:nerek bych ze ma potrebu podvadet a pokud ano tak by na to nikdo neprisel
To je fakt, ale je to riziko, ktoré patrí k tejto činnosti a je na každom, ako to bude riešiť. Raz sa mi stalo, že som dostal dosť nereálnu ponuku na hráča (nereálnu minimálne vzhľadom na kupujúceho), napísal som práve Tomovi a na druhý deň bolo všetko vyriešené a mal som pokojfrankie_doparoma wrote:aha...
ale na druhou stranu, kazdej kseftar ma podzrely prestupy
jo,jo..jeden takovej čech tu jefrankie_doparoma wrote: jsou i takovy pripady co si nasetrej balik kterej by je katapultoval na nekolik sezon na vrchol Acka a oni misto toho jen v klidu preckavaj v hacku a udrzujou svuj ucet jen taktak pri zivote![]()
Slušná práce, díky. Je to sice de facto náhodně vybrané rozmezí sezón, ale i tak historické 11. místo potěší.Jeremy74 wrote:Díky za reakce, pánové. Podařilo se mi zatím získat konečné tabulky od sezóny č. 11. Se zbytkem to bude podstatně složitější, ale aspoň něco. V tuhle chvíli mám kompletně zpracované sezóny 31 až 37. Pokud by to někoho zajímalo, tak nabízím top 20 A divizních týmů za toto období (podle počtu získaných bodů).
ps2512 - ten přehled vítězů jsem našel na Wikipedii - odkaz zde:
http://sk.wikipedia.org/wiki/SoccerProject