Jdu. Konečně potkám v lize někoho kdo sem píšeHadis wrote:Mám teď trochu jiné starosti, než SP. Ale neboj, jednoho dne přijdu z hospody a všechno poletí na TL.
Ty jdeš ke mě do divize ?
Už se těším

Moderator: Czech Moderators
Jdu. Konečně potkám v lize někoho kdo sem píšeHadis wrote:Mám teď trochu jiné starosti, než SP. Ale neboj, jednoho dne přijdu z hospody a všechno poletí na TL.
Ty jdeš ke mě do divize ?
Už se těším
Gratuluju. Bych tě tam mohl rovnou nasazovat, aby ses nemusel zdržovat souboji ve skupině.Hadis wrote:Výhra 3:4 nás posouvá do 5 ? semifinále po sobě)))
Hadis wrote:Výhra 3:4 nás posouvá do 5 ? semifinále po sobě)))
So 27 Lis 2010 (10:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? JPD
Pá 26 Lis 2010 (22:00 CET) AC Had Bozak ?? - ?? REAPERS F.C.
OO pane tento duel má jen jednoho vítěze..koster wrote: So 27.11. 2010 10:00 Fc Mantel : JPD
Tohle je lahůdka. Největší favorit proti obhájci trofeje. Takové předčasné finále. Termín slibuje parádní výkony, ale nezasáhne tvrdou rukou do vývoje zápasu přísný sudí (88%) ?
Šance na postup 50%:50%
Gratulace draku...Hadis wrote:Jóoooooo, 5 finále za sebou je tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utkání bylo vyrovnané, měli jsme víc štěstí než rozumu, o norm. hrací době 1:1, ale na penatly jsme Matouše vypráskali 3:0.
Ve finále se těšíme na další souboj s ...... a doufám, že se m i soupeře opět podaří aspoň potrápit.
Málem jsem zapomněl nastavit sestavu, dělal jsem to 3 minuty před simulací, tak doufám, že jsem nic nezmrvil.Ataner wrote:Gratulace draku...Hadis wrote:Jóoooooo, 5 finále za sebou je tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utkání bylo vyrovnané, měli jsme víc štěstí než rozumu, o norm. hrací době 1:1, ale na penatly jsme Matouše vypráskali 3:0.
Ve finále se těšíme na další souboj s ...... a doufám, že se m i soupeře opět podaří aspoň potrápit.![]()
Jen na ty soupeře máš pech..tentokrát to JPD nebude ale jám myslím že to ti nepomůže..![]()
Ale budem bojovat i když v tomto svátečním duelu s Panem Manažerem to bude asi zbytečné..
Nevim proč mám pocit že nám to stejně nepomůže..mantel wrote:Málem jsem zapomněl nastavit sestavu, dělal jsem to 3 minuty před simulací, tak doufám, že jsem nic nezmrvil.
A nepomohlo nakonec bude finále bez nás..Ataner wrote:Nevim proč mám pocit že nám to stejně nepomůže..mantel wrote:Málem jsem zapomněl nastavit sestavu, dělal jsem to 3 minuty před simulací, tak doufám, že jsem nic nezmrvil.
Málem to vyšlo, neproměněná pentle mohla skončit i tvojí výhrou v normálním čase. Takhle se na mně může těšit Hadis.Ataner wrote:Nevim proč mám pocit že nám to stejně nepomůže..mantel wrote:Málem jsem zapomněl nastavit sestavu, dělal jsem to 3 minuty před simulací, tak doufám, že jsem nic nezmrvil.
Obě semifinále byli velmi vyrovnané a rozhodovalo se až v penaltovém rozstřelu:koster wrote:Los semifinále:
Pá 26.11. 2010 22:00 AC Had Bozak : REAPERS F.C.
Revengers odešli do věčných lovišť, ale REAPERS rozhodně nejsou slabším soupeřem. Hadis bude muset opět vytáhnout všechny tajný zbraně, který v tomto turnaji využívá aby se podíval zase do finále. Šance na postup 50%:50%
So 27.11. 2010 10:00 Fc Mantel : JPD
Tohle je lahůdka. Největší favorit proti obhájci trofeje. Takové předčasné finále. Termín slibuje parádní výkony, ale nezasáhne tvrdou rukou do vývoje zápasu přísný sudí (88%) ?
Šance na postup 50%:50%