Mně nikdo nemá rádpalo wrote:
Tak to je sestava jako hrom...Koho chtít do skupiny???Mantel mě nedávno dvakrát seřezal,tak toho bych přenechal jiným.Myslel jsem že Dajo je dávno přihlášený,když se ptal jestli se na něj netěšíš.

Moderator: Czech Moderators
Mně nikdo nemá rádpalo wrote:
Tak to je sestava jako hrom...Koho chtít do skupiny???Mantel mě nedávno dvakrát seřezal,tak toho bych přenechal jiným.Myslel jsem že Dajo je dávno přihlášený,když se ptal jestli se na něj netěšíš.
já tě mám rád,jenom v jiné skupině...mantel wrote:Mně nikdo nemá rádpalo wrote:
![]()
![]()
palo wrote:já tě mám rád,jenom v jiné skupině...mantel wrote:Mně nikdo nemá rádpalo wrote:
![]()
![]()
Milko wrote:Bracho Dajo (FC Trabant) sa nezľakol a je tu...Aspoň jeden súper, ktorého porazím
Mantelíku, já Tě mám rád a klidně i ve svojí skupině. Nedělám si ambice, že bych kohokoli ze zde přihlášených manažerů porazil, takže rád prohraju s kvalitním soupeřem.mantel wrote:Mně nikdo nemá rádpalo wrote:
![]()
![]()
Tých dvoch si kľudne nechaj.Big El wrote:Mantelíku, já Tě mám rád a klidně i ve svojí skupině. Nedělám si ambice, že bych kohokoli ze zde přihlášených manažerů porazil, takže rád prohraju s kvalitním soupeřem.mantel wrote:Mně nikdo nemá rádpalo wrote:
![]()
![]()
A do skupiny ještě berušky, ať je tam nějaký zkrášlující prvek a pak mého guru pupajdího. Jé, toho bych vlastně mohl porazit, ten rozprodává![]()
![]()
Pane pořadateli, doufám, že mé přání evidujete
Tak dobre.Big El wrote:Žádné stříhání nebude! Já měl kdysi kotě v Céčku, než jsem se na SP vykašlal a tak se ho nevzdám! Kotě je moje! A nebo pojď k nám do skupiny místo pupajdího. Ale Ty zas nechceš toho mantela, co? Tak to budeš se budeš muset bez kotěte obejít
Ja Vás beriem,pupajdí,ps-ko,prečo nie,aspoň si mojí mladíci zastrieľajú.ps2512 wrote:Koukám, že z nás mají všichni strch a nikdo nás do skupiny nechce
Poběž honemWoko wrote:He, vejdu se ještě???
Woko - Jantar FC
Je mi ľúto, ale pred malou chvíľkou sa prihlásil avareal , ktorý tak naplnil požadovaný počet teamov. Snaď nabudúce...Woko wrote:He, vejdu se ještě???
Woko - Jantar FC