Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by PaToM »

Ataner wrote:
mantel wrote:Myslím, že přemrštěná cena není jediný důvod pro ban, je jen takovou viditelnou stopou k podvodníkovi. Pro BAN pak určitě šerif najde i další důvody, aspoň předpokládám, že to tak funguje.
jasná věc pokud jsi dlouhodobě v merku..beru to.. :wink:
Áno, väčšinou býva jeden z nich H-čkar, ktorý začal hrať tak 2 týždne dozadu, často majú rovnakú vlajku, ale nemusia, podobní názov, blízke časy prihlasovania, priateľské zápasy hrané prevažne na ihrisku len jedného z nich a pod.
Pokiaľ viem, pokiaľ je tá cena len mierne nad cenou, aká je vhodná, tak buď máš šťastie a obchod ti prejde alebo dostaneš "pokutu", čiže sa ti zo získanej sumy odpočíta nejaká čiastka, napr. ak hráč bežne stojí 2-3 M a ty ho predáš za 7 M, odpočíta sa ti trebárs 5 M. Samozrejme, kupujúcemu sa tých 5 M nepripočíta.
Je to tak nejak, pupajdí?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ataner wrote:Ty "vole" sorry pořád mi nejde nějak do hlavy proč bych měl dostat ban za to že se mi povede jednou prodat hráče plácnu za..o dvě mega víc než usoudí ostatní..?
Pořád vidím..to je přehnané,no tolik to přehnal..to je jistě farma hup na něj..
Ty krávo takže prodám juniora a jsem v hajzlu..??
Hráč Vladica Felten byl prodán za € 3.500.000,00 do Joskes .
Takže někdo řekne .. aha to je moc a já jako nehraju..?
Takže Hippík napíše..to jsme jako s cenou jinde..no tenhle kluk jako na to nemá..ta tržní cena je ale ůplně někde mimo..pak přijde Leblík napíše ..no to máš jako pravdu ..a jako že šmitec.. :mrgreen:
Ve finále přijde pán z hvězdou a .. :wink:
Nič v zlom, ale toto si prehnal!!! Kurva, pozri sa na tých dvoch, na ich tímy, na ich históriu, a pochopíš, že to nie je o tom, že jeden predal hráča tomu druhému drahšie ako je jeho trhová cena...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
léblík

Post by léblík »

Hippopotamus wrote:
Ataner wrote:Ty "vole" sorry pořád mi nejde nějak do hlavy proč bych měl dostat ban za to že se mi povede jednou prodat hráče plácnu za..o dvě mega víc než usoudí ostatní..?
Pořád vidím..to je přehnané,no tolik to přehnal..to je jistě farma hup na něj..
Ty krávo takže prodám juniora a jsem v hajzlu..??
Hráč Vladica Felten byl prodán za € 3.500.000,00 do Joskes .
Takže někdo řekne .. aha to je moc a já jako nehraju..?
Takže Hippík napíše..to jsme jako s cenou jinde..no tenhle kluk jako na to nemá..ta tržní cena je ale ůplně někde mimo..pak přijde Leblík napíše ..no to máš jako pravdu ..a jako že šmitec.. :mrgreen:
Ve finále přijde pán z hvězdou a .. :wink:
Nič v zlom, ale toto si prehnal!!! Kurva, pozri sa na tých dvoch, na ich tímy, na ich históriu, a pochopíš, že to nie je o tom, že jeden predal hráča tomu druhému drahšie ako je jeho trhová cena...
To si vážně trochu přestřelil Atanere... :roll:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Budu to brát tak,jako že jsi Atanere "pod vlivem" :mrgreen: a nebudu brát tvé příspěvky vážně.

K věci : "pán s hvězdou" přišel a zabanoval, to máš pravdu ,ale to je jediné v čem máš pravdu ........ další tvé vyjádření už se míjí účinkem.
Prvně, nebanoval jsem přímo za přestup tohoto dotyčného hráče,ale sečtl jsem to i s tímto přestupem ze 14.října.

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

jestli ti tahle hodnota hráče přijde na "€ 1.701.172,00" ,pak ok.

Jediné v čem je chyba, je fakt,který jsem tu i o stránku dříve přiznal,že jsme tohle v tom říjnu přehlédli a chytil jsem toho poláka až ted díky klukum tady na foru.

Určitě by nebylo na škodu si nejdřív projet historii obou klubů a nemusíš mít funkci šerifa a jeho vymoženosti,aby jsi pochopil,že ten tým byl založen na nákup hráčů od toho hlavního klubu .

K tomuhle případu se spíš hodí přívlastek " ukázkový " , jakým způsobem se někteří snaží svůj učet navýšit.

Co se týče tvého prodeje LB : nevím co to s tím má společného , prodal jsi prázdného juniora LB s 0% agre , skrytou 81,5 za 3,5M do belgie tuším....nevím,kde tady je nějaká podobnost .

Zatím dost dobře nechápu důvod a smysl tvého příspěvku a snažím se ho brát jako "neštastný".

Funkci jsem bral s Foxirem proto ,aby jsme mimo jiné byli nápomocni českým a slovenským manažerům v případě křivdy a podobně , určitě jsem jí nebral proto,abych jen příhlížel jak se podvodníkům daří a že tohle co tu komentujeme byl podvod tím si bud jist a nespojuj to s tvým prodejem juniora.

Příště prosím promysli co píšeš , tímhle shazuješ akorát sám sebe , mě ne .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaToM

Post by PaToM »

Ja Atanera (asi) chápem. Len tým myslel to, že keď hráča predá/kúpi za vyššiu sumu ako sa obvykle taký typ hráča predáva, dostane automaticky ban. Ale tak to, samozrejme, nie je.
Keď si to tu prečíta, verím, že už pochopí o čo tu ide.
Takže kľud, chalani, Ataner to nemyslel zle. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Big El

Post by Big El »

PaToM wrote:Ja Atanera (asi) chápem. Len tým myslel to, že keď hráča predá/kúpi za vyššiu sumu ako sa obvykle taký typ hráča predáva, dostane automaticky ban. Ale tak to, samozrejme, nie je.
Keď si to tu prečíta, verím, že už pochopí o čo tu ide.
Takže kľud, chalani, Ataner to nemyslel zle. :wink:
jj, myslím, že Patom přesně vystihl co měl Ataner na mysli.

Ale když už to tu je nakousnuté, tak se zeptám "pana s hvězdou" :wink:

Když se mi podaří prodat hráče nadprůměrně dobře (nebo řekněme koupit slušně pod cenou). Např. hráče s cenou 2M za 3,5M, nebo hráče s cenou 5M za 7M. Jak k tomu přistupují šerifové? Povedl se mi prostě jen dobrý obchod, nebo mi hrozí pokuta a stržení ceny? Za předpokladu, že žádné jiné podezřelé jednání nemám...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:Ale když už to tu je nakousnuté, tak se zeptám "pana s hvězdou" :wink:

Když se mi podaří prodat hráče nadprůměrně dobře (nebo řekněme koupit slušně pod cenou). Např. hráče s cenou 2M za 3,5M, nebo hráče s cenou 5M za 7M. Jak k tomu přistupují šerifové? Povedl se mi prostě jen dobrý obchod, nebo mi hrozí pokuta a stržení ceny? Za předpokladu, že žádné jiné podezřelé jednání nemám...
Pán s hvězdou nejsem, ale myslím si, že záleží na spoustě faktorů. Když ho prodáš dejme tomu někomu, kdo ho nutně potřebuje na zalepení díry v sestavě a nehraje v nejnižších divizích, tak to jsou plus body. Když nemá stejnou vlaječku, nehraje s tebou přáteláky jen na tvém hřišti tak taky. Pokud ho ovšem koupí někdo, komu se absolutně nehodí do současného týmu, má nejlepší hráče co hrajou výkony do 60 a najednou si koupí borce co umí 75 a po tomto nákupu opět kupuje stejné jako před tím, tak jsi jasnej. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Ataner

Post by Ataner »

Hippopotamus wrote: Nič v zlom, ale toto si prehnal!!! Kurva, pozri sa na tých dvoch, na ich tímy, na ich históriu, a pochopíš, že to nie je o tom, že jeden predal hráča tomu druhému drahšie ako je jeho trhová cena...
Já vůbec nekoukal na nějaký příklad a už vůbec ne na tady ten přestupy ostatních vůbec nesleduju.. :wink:
Omlouvám se že jsem jmenoval zrovna vás dva ale bylo to myšlený celý ůplně jinak bando.. :mrgreen:
Takže sorry i Léblíkovi kterého jsem taky jmenoval.. :wink:
JPD - B.3
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ataner wrote:
Hippopotamus wrote: Nič v zlom, ale toto si prehnal!!! Kurva, pozri sa na tých dvoch, na ich tímy, na ich históriu, a pochopíš, že to nie je o tom, že jeden predal hráča tomu druhému drahšie ako je jeho trhová cena...
Já vůbec nekoukal na nějaký příklad a už vůbec ne na tady ten přestupy ostatních vůbec nesleduju.. :wink:
Omlouvám se že jsem jmenoval zrovna vás dva ale bylo to myšlený celý ůplně jinak bando.. :mrgreen:
Takže sorry i Léblíkovi kterého jsem taky jmenoval.. :wink:
No to sa hneď lepšie číta :lol:
PS: Mňa aj tak najviac nasralo tvoje označenie "Hippík" - aký som ti ja hipík? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by Hippopotamus on Sun Nov 28, 2010 12:22 pm, edited 2 times in total.
...new beginning...

Pippo_cz
Assistant Manager

Post by Pippo_cz »

Podle ceho se vlastne posuzuje "normalni" cena hrace? Podle BS nebo pouzivaji serifove jeste neco jinyho? Co pokud prodam hrace ktery se jeste nikdy neprodal, placnu treba neagresivni CM vykon 79, vek 20. A prodam ho za 150M. Ban?
Zubr Prerov (D.21)
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

150 nejde, 50 je max :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Ataner

Post by Ataner »

Hippopotamus wrote: No to sa hneď lepšie číta :lol:
PS: Mňa aj tak najviac nasralo tvoje označenie "Hippík" - aký som ti ja hipík? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Právě proto jsem psal že to bylo myšlený jako vtip.. :mrgreen:
Já vůbec nesleduju tyhle věci..chtěl jsem se zeptat jen jinou formou jinak bych nepsal "vol." kráv..atd.. :mrgreen:
Tak jsem myslel že to hned dojde že to píšu jako vtip..a ono to takovej průser tady.. :lol:
JPD - B.3
Pippo_cz
Assistant Manager

Post by Pippo_cz »

aha, to ja ani nevedel ze je to nejak omezeny :mrgreen:
Zubr Prerov (D.21)
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:150 nejde, 50 je max :)
To snáď nemyslíš vážne. Čiste teoreticky, keby som mal 20ročné CM s 0%agr a 80max výkon, to by som ho nemohol predať za viac? :shock: V tom prípade by som dal najprv na transfer list za 50M len jeho bez pravej nohy a dodatočne sa dohodol s kupujúcim, že tú nohu dostane tak za 20-30M :mrgreen:
...new beginning...

kopeckar

Post by kopeckar »

Pippo_cz wrote:Podle ceho se vlastne posuzuje "normalni" cena hrace? Podle BS nebo pouzivaji serifove jeste neco jinyho? Co pokud prodam hrace ktery se jeste nikdy neprodal, placnu treba neagresivni CM vykon 79, vek 20. A prodam ho za 150M. Ban?
BS není důvěryhodné. Jistější je podívat se do přehledů prodejů za uplynulý měsíc, za kolik se prodali podobní hráči.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”