Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Vynuluj si stav utkání cml....jelito 

Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Ty mi dávášmantel wrote: ...

Za střízliva bych to akorát tolik nehecoval - ono se to pak lehce může obrátit proti mě. Ostatní platí a myslím, že když se budeš snažit, tak na bednu by to být mělo. K tomu Poháru - no koukám, že tam máš na čtvrtky rexuse a oslíčka a případné ztráty v těhle zápasech by Ti ligu pokazily.
Vůbec jsem hodně zvědavý, jak se situace v tabulce bude vyvíjet. Amos si dává pauzu a Michal začal dobře, ale taky to pomalu rozpouští. Vypadá to, že hodně vysoko budou Rexus, mac a snad i Darwen. Hodně nabušený tým je sT. ONO SV i když má teda hodně úzký kádr. Musíme být ve střehu...

FC JEREMY
To už mám preventivně dopředu, on mi to CML stejně zase spočítá.amoszamba wrote:Vynuluj si stav utkání cml....jelito

-
- Member of the Soccer Project Association
Vynulováno! To bych nedělal....CML se koukl a říká si.....po 4 zápase Mantel CML 0:4, tak ho necháme. Teď zjistí, že je to 0:0 a máš po ptákáchmantel wrote:To už mám preventivně dopředu, on mi to CML stejně zase spočítá.amoszamba wrote:Vynuluj si stav utkání cml....jelito

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Hmm, tak Mantel kontaktoval CML..to je horší než výměna trenéra. To se máme zítra na co těšit...ps2512 wrote:Vynulováno! To bych nedělal....CML se koukl a říká si.....po 4 zápase Mantel CML 0:4, tak ho necháme. Teď zjistí, že je to 0:0 a máš po ptákáchmantel wrote:To už mám preventivně dopředu, on mi to CML stejně zase spočítá.amoszamba wrote:Vynuluj si stav utkání cml....jelito

FC JEREMY
Já ho kontaktuju pořád (respektive mu furt nadávám), ale on se mnou komunikuje pouze skrz výsledky. Dle dosavadních výsledků naší komunikace bych se zítra určitě nebál.Jeremy74 wrote:
Hmm, tak Mantel kontaktoval CML..to je horší než výměna trenéra. To se máme zítra na co těšit...
)mantel wrote:Já ho kontaktuju pořád (respektive mu furt nadávám), ale on se mnou komunikuje pouze skrz výsledky. Dle dosavadních výsledků naší komunikace bych se zítra určitě nebál.Jeremy74 wrote:
Hmm, tak Mantel kontaktoval CML..to je horší než výměna trenéra. To se máme zítra na co těšit...
Když nepomáhá kontaktování, možná by mohlo pomoct knokautování

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Team Board Member
Dnes naprosto nečekaná remíza (soupeř zapomněl nastavit agresivitu nebo si myslel, že proti našemu vytunelovanému kádru už nemusí) přinesla průběžně třetí místo v tabulce. Na to, že je nálada v týmu na 60 % jde o pěkný počinek. Zřejmě ještě působí psychoefekt z minulých sezón, kdy se jen při vyslovení jména našeho klubu soupeřům rozklepala kolena
Ted už půjdeme jen dolů... odhaduju to zhruba na celkové 13. místo. Původně jsem chtěl tuhle sezónu totálně vypustit, ale průběžné výsledky Jeremyho historické tabulky mě namotivovaly pokusit se urvat ještě pár bodů navíc. Zejména v druhé půlce sezóny se budeme soustředit na domácí zápasy. Cílem je uhrát nějakých nějakých 30-35 bodů.

Ted už půjdeme jen dolů... odhaduju to zhruba na celkové 13. místo. Původně jsem chtěl tuhle sezónu totálně vypustit, ale průběžné výsledky Jeremyho historické tabulky mě namotivovaly pokusit se urvat ještě pár bodů navíc. Zejména v druhé půlce sezóny se budeme soustředit na domácí zápasy. Cílem je uhrát nějakých nějakých 30-35 bodů.
FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
http://www.spnoviny.wz.cz
Můžu směle navázat na Michala - i já jsem chtěl sezónu (a vlastně nejenom ji) nejprve vypustit a pak mě bůhvíco namotivovalo, i já jsem v očekávání volného pádu z neuvěřitelného vedení v soutěži
. Ledva jsem se včera večer vrátil z cest domů, nechal si propočítat sestavu na ligu a něco tam furt nehrálo - a pak jsem zjistil, že přes víkend oslavili mí tři hráči 31.narozeniny !
No, nějak už tuhle sezónu dopytlíkuju - pámbu ví, jak dopadne... Ve finiši loňského SP cupu jsem většině týmu prodloužil smlouvy s tím, že letos budu prohrávat ostošest - místo toho zatím vyhrávám, jsem tak jeden venkovní zápas od bankrotu a geronti z vlastního týmu se mi smějou, protože dostávaj prémie, o jakých se jim celou kariéru nesnilo 

Tak to mě těší.Michal Kejchal wrote:Dnes naprosto nečekaná remíza (soupeř zapomněl nastavit agresivitu nebo si myslel, že proti našemu vytunelovanému kádru už nemusí) přinesla průběžně třetí místo v tabulce. Na to, že je nálada v týmu na 60 % jde o pěkný počinek. Zřejmě ještě působí psychoefekt z minulých sezón, kdy se jen při vyslovení jména našeho klubu soupeřům rozklepala kolena![]()

Pro zajímavost uvádím, že Michal v historické tabulce bodově minulý týden přeskočil S.A.T a nyní mu chybí pouhých 7 bodů k dostižení Frrfrr. Tito dva však odehráli o sezónu víc. Skvělá práce!
FC JEREMY
5. kolo FC JEREMY - Fc Mantel 2:1 (154-138)
Náš mistrovský tým se definitivně vyhrabal z vítězné kocoviny a dnes Mantelovi nadělil parádních 154!
Asi by stálo za pokus v některém zápasu atakovat absolutní rekord, protože rezervy tam dnes hned na čtyřech postech ještě byly. Musím si ale pospíšit, protože moc času už nezbývá.
Náš mistrovský tým se definitivně vyhrabal z vítězné kocoviny a dnes Mantelovi nadělil parádních 154!
Asi by stálo za pokus v některém zápasu atakovat absolutní rekord, protože rezervy tam dnes hned na čtyřech postech ještě byly. Musím si ale pospíšit, protože moc času už nezbývá.
FC JEREMY
-
Držím pěsti ať to vyjde!!!!Jeremy74 wrote:5. kolo FC JEREMY - Fc Mantel 2:1 (154-138)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Dopadlo to přesně dle mých propočtů, v tomhle zápase nebylo co řešit, takže hráli sběrači zkušeností. Doma nějaké to překvápko zkusit můžeme,ale i tam to bude moc těžké. Jinak gratulka k parádnímu výkonu.Jeremy74 wrote:5. kolo FC JEREMY - Fc Mantel 2:1 (154-138)
Kde je ta tabulka, prosim? Predpokladam, ze vede dabel resi, ale dalsi medailove posty by me urcite zajimaliJeremy74 wrote:
Pro zajímavost uvádím, že Michal v historické tabulce bodově minulý týden přeskočil S.A.T a nyní mu chybí pouhých 7 bodů k dostižení Frrfrr. Tito dva však odehráli o sezónu víc. Skvělá práce!

Jinak se ted jeste 14 dni budu flakat na opacne strane zemekoule a mouven za oslicky radi zatim jako cerna ruka. Jsem rad, ze to pojal takhle zodpovedne. Zachrana sice moc realna nevypada, ale vypada rozhodne realneji nez v mych propoctech pred sezonou. navic bude zalezet na to, kdy (jestli) dojdou sily rexusovi s Michalem...
jinak jeremy podle ocekavani obhajoba - druhe misto darwen a treti mantel. takhle to vychazi me.
-
tady? http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... start=2115oslicek wrote:Kde je ta tabulka, prosim? Predpokladam, ze vede dabel resi, ale dalsi medailove posty by me urcite zajimaliJeremy74 wrote:
Pro zajímavost uvádím, že Michal v historické tabulce bodově minulý týden přeskočil S.A.T a nyní mu chybí pouhých 7 bodů k dostižení Frrfrr. Tito dva však odehráli o sezónu víc. Skvělá práce!![]()
Jinak se ted jeste 14 dni budu flakat na opacne strane zemekoule a mouven za oslicky radi zatim jako cerna ruka. Jsem rad, ze to pojal takhle zodpovedne. Zachrana sice moc realna nevypada, ale vypada rozhodne realneji nez v mych propoctech pred sezonou. navic bude zalezet na to, kdy (jestli) dojdou sily rexusovi s Michalem...
jinak jeremy podle ocekavani obhajoba - druhe misto darwen a treti mantel. takhle to vychazi me.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci