O 20%.Woko wrote:Když nabídnu hráči novou smlouvu, která bude lepší než předchozí, zvedne mu to morálku na 100?

Moderator: Czech Moderators
O 20%.Woko wrote:Když nabídnu hráči novou smlouvu, která bude lepší než předchozí, zvedne mu to morálku na 100?
Tusim ze to ale plati jen u smlouvy na 3 roky, jinak se to nezvedne.PaToM wrote:O 20%.Woko wrote:Když nabídnu hráči novou smlouvu, která bude lepší než předchozí, zvedne mu to morálku na 100?
Pri priateľských zápasoch/pohároch ti pribúda rovnako fanúšikov či prehráš/remizuješ/vyhráš (ak to je zápas, tak cca 5fans, ak pohár cca 10) a v lige/SP pohári pribudne pri výhre cca 50fans, ak je to 5.výhra v rade, tak cca 100fans, pri prehre ubudne 25fans (pri 5.prehre v poradí ubudne asi tých 50, teda, dáva mi to logiku, ale odskúšané to, našťastie, ešte nemám). Pri remíze sa stav nemení.drumm.xxt wrote:Caues, otazecka: Pribyva stejny pocet fanousku pri vyhranem, prohranem zapasu, popr. remize? U pratelaku mi i pri prohre par fandu pribude. Nicneme v lize se mi zda ze pri prohre fandove odchazi.Je tam nejaka prima umera ze pri vyhre nebo prohre pribude nebo odejde stejny pocet fandu, nebo je tam nejaky nepomer?
musis bejt clen SPFA / http://www.soccerproject.com/spnewl_spfa.php /Gnoliq wrote:Cawte chcel by som sa spytat ked som vyhral pohat napr Diviziu H tak mi to tam preco neukaze Pohar?diky
že nebudou hrátdann11 wrote:ako zdvihnem hracom co najrychlejsie fyzicku
Iný sposob nie je, jedine ráno po simulácii o 4.00 vždy stúpne hráčom fyzička o 15% (vo veku 21-29), o 10% (do 20 a od 30), a potom, keď už je naozaj zrelý do hrobu, tak len o 5%.dann11 wrote:a okkrem toho nebni niecoHadis wrote:že nebudou hrátdann11 wrote:ako zdvihnem hracom co najrychlejsie fyzicku
Ta nemá s fyzičkou naprosto nic společného..dann11 wrote:a predlzenie zmluvy nepomoze