Aha, no já na to zapomněl, forum už tak bedlivě nesleduju, takže nejsem úplně v obraze...ale pravdou zůstavá, že s tím mým zdravímHadis wrote:Matteo, tys za ten půl rok nezaznamenal jednu, celkem dosti podstatnou okolnost !Matteo76 wrote: Příští rok to bude pánové nejspíš beze mě, obávám se, že opětovnou návštěvu sklepa
bych už nemusel vůbec rozchodit a pan Kopeček bude jistě rád, že se nebude muset
zase místo řízení svého automobilu věnovat vizuální kontrole toho vožraly na místě spolujezdce s kýblem pod nohama
kopečkář se stěhuje v nejbližších dnech do Boskovic, resp. do konání srazu tam bude určitě, takže nepojede z Olomouce, ale přímo z Boskovic, takže pokud by ses zase ožral jako to prase ve sklepě, tak s tím kýblem by měl starost jinej řidič.![]()
A nejet jenom kvůli tomu, že ses opil ? to je snad ještě horší výmluva, než že někteří nemají prachy![]()
je to celkem bída (zasvěcení vědí) a nerad bych skončil jako letos (a nijak jinak se tam vlastně ani skončit nedá), takže na příští rok si mě můžeš
klidně ze seznamu vyškrtnout...Amos stejně zase nepojede, což jsem se těšil, takže tak...