Myslím, že hej, to by pri tých 24 (21) nazbieraných bodoch už nemal byť problém.dann11 wrote:no len aby to neskoncilo este horsie a stretneme a v 3 lige dufam ze sa udrzis
2. liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: II. SR Liga
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
uvidime nevihodou tejtoligy je ze s a hrala pocas 2 soccerprojectovych sezonPaToM wrote:Myslím, že hej, to by pri tých 24 nazbieraných bodoch už nemal byť problém.dann11 wrote:no len aby to neskoncilo este horsie a stretneme a v 3 lige dufam ze sa udrzis
preco mas 24 bodov pred zatvorkouPaToM wrote:Myslím, že hej, to by pri tých 24 (21) nazbieraných bodoch už nemal byť problém.dann11 wrote:no len aby to neskoncilo este horsie a stretneme a v 3 lige dufam ze sa udrzis
-
Teoreticky by sa mali zarátavať aj kontumačné výsledky vylúčených mužstiev, takže každý by mal mať aj ďalších 6 bodov za kontumačnú výhru nad VITAROU za oba zápasy s ňou. Ale v konečnom dôsledku je to asi jedno, len by to nebolo jedno, keby napr. mali zostupovať dve mužstvá (barážové miesto si pre jednoduchosť odmyslíme), dve by boli zo súťaže vylúčené, lenže by bolo ešte jedno mužstvo, ktoré by celý ročník dostávali nakladačky od súperov s rozdielmi gólov priemerne vyššími ako 3 góly, tak by logicky bol pod týmito 2 mužstvami, čo by nebolo správne, aby boli vyššie v tabuľke vylúčené mužstvá ako hrajúce, hoci slabé mužstvo.dann11 wrote:preco mas 24 bodov pred zatvorkouPaToM wrote:Myslím, že hej, to by pri tých 24 (21) nazbieraných bodoch už nemal byť problém.dann11 wrote:no len aby to neskoncilo este horsie a stretneme a v 3 lige dufam ze sa udrzis
Ale nechcel som vás s tým buzerovať, preto som vás (teba a Milana) nechal počítať to "po svojom". Každý tím v 2. aj 3. lige má momentálne viac ako nula bodov, takže všetko je v poriadku.
A keby sa mala liga hrať len jednu sezónu, buď by neboli odvety alebo by musel byť v ligách len polovičný počet tímov alebo by sme hrali 4 zápasy týždenne.
Od kedy sa zaviedli odvety (tuším v 6. ročníku), sa liga natiahla na najviac 30 kôl (pri 16 tímoch v lige), čo by za 63 dní sezóny nebolo možné stihnúť, je jasné, že každé kolo by sa muselo hrať približne každé 2 dni, čo by pre tímy hrajúce SL znamenalo vyhradiť si čas na odohranie týchto zápasov, strašne veľa pozvánok, teraz už aj veľa trestancov, pre komisárov/štatistikov veľa a časté kontroly pozvánok, trestancov, tvorba štatistík atď.
Jediným riešením, aby sa teda nehralo cez 2 sezóny by bolo zrušenie odviet. Ja by som bol proti, ale máme demokraciu, tak túto otázku môžeme zahrnúť do medziročníkových volieb.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
- Team Manager
No v žiadnom prípade nerušiť odvety. Mne to vôbec nevadí, že sa hrá cez dve sezóny. Dva ligové zápasy za týždeň mi úplne stačia, viac by som ani nestíhal odohrať.
Jediné čo mi vadí, sú tresty za vylúčenia.
Do hlasovania pred budúcou sezónou treba zaradiť aj otázku trestov.
budeme nad tim uvazovatJulius Rezeš wrote:No v žiadnom prípade nerušiť odvety. Mne to vôbec nevadí, že sa hrá cez dve sezóny. Dva ligové zápasy za týždeň mi úplne stačia, viac by som ani nestíhal odohrať.
-
- Team Manager
Nám sa prestáva dariť, ale vzhľadom na predošlé nákupy, je to pochopiteľné - nálada je v čudu.
Po kontumačnej výhre sme zaznamenali dve prehry, a to s dovtedy tretím tímom 1. FC Košice na vlastnom ihrisku s výsledkom 2:3 (117 - 125), už bolo cítiť nejaké oslabenie vo výkonoch a naposledy sme nestačili na Holstein cows (4:2, výkony 112 - 92). Súper rozhodol už v prvom polčase, ktorý vyhral 4:0, po prestávke sme prehru už len zmiernili na rozdiel dvoch gólov.
Momentálne sme tretí, na Júliusa strácame už 5 bodov, na notičky máme náskok už len 1 bod a dá sa predpokladať, že sa budeme tabuľkou pomaly prepadávať aj naďalej. Očakávame zostup na 7. - 8. miesto. Postup ani zostup nám už nehrozí a sme s tým zmierení.[/quote]
No je pravda, že ja som ani nerátal s postupom, ale keďže moje mužstvo s veľmi maličkými obmenami je pokope už 3 sezóny a týmovú náladu som nemal už veľmi dávno pod 80, tak aj moje B-čko, ktoré som najprv nasadzoval do ligy, dávalo výborné výkony (115 až 118). A teraz mám už za cieľ jedine udržať si druhé postupové miesto za nedostihnuteľným tímom universitas
Po kontumačnej výhre sme zaznamenali dve prehry, a to s dovtedy tretím tímom 1. FC Košice na vlastnom ihrisku s výsledkom 2:3 (117 - 125), už bolo cítiť nejaké oslabenie vo výkonoch a naposledy sme nestačili na Holstein cows (4:2, výkony 112 - 92). Súper rozhodol už v prvom polčase, ktorý vyhral 4:0, po prestávke sme prehru už len zmiernili na rozdiel dvoch gólov.
Momentálne sme tretí, na Júliusa strácame už 5 bodov, na notičky máme náskok už len 1 bod a dá sa predpokladať, že sa budeme tabuľkou pomaly prepadávať aj naďalej. Očakávame zostup na 7. - 8. miesto. Postup ani zostup nám už nehrozí a sme s tým zmierení.[/quote]
No je pravda, že ja som ani nerátal s postupom, ale keďže moje mužstvo s veľmi maličkými obmenami je pokope už 3 sezóny a týmovú náladu som nemal už veľmi dávno pod 80, tak aj moje B-čko, ktoré som najprv nasadzoval do ligy, dávalo výborné výkony (115 až 118). A teraz mám už za cieľ jedine udržať si druhé postupové miesto za nedostihnuteľným tímom universitas
No je pravda, že ja som ani nerátal s postupom, ale keďže moje mužstvo s veľmi maličkými obmenami je pokope už 3 sezóny a týmovú náladu som nemal už veľmi dávno pod 80, tak aj moje B-čko, ktoré som najprv nasadzoval do ligy, dávalo výborné výkony (115 až 118). A teraz mám už za cieľ jedine udržať si druhé postupové miesto za nedostihnuteľným tímom universitas[/quote]Julius Rezeš wrote:Nám sa prestáva dariť, ale vzhľadom na predošlé nákupy, je to pochopiteľné - nálada je v čudu.
Momentálne sme tretí, na Júliusa strácame už 5 bodov, na notičky máme náskok už len 1 bod a dá sa predpokladať, že sa budeme tabuľkou pomaly prepadávať aj naďalej. Očakávame zostup na 7. - 8. miesto. Postup ani zostup nám už nehrozí a sme s tým zmierení.
tak to neviem ale ten tym asi uz nikto nedobehne universitas ide na postup a prajem aby si skoncil 2
-
Jééjha, tak dobrú tému sme načrtli, po dlhom čase sa niekto ďalší (Július) zapojil do diskusie, to ma teší. 
Každopádne, do hlasovania bude určite zahrnutá aj otázka trestov a uvažujem nad tým, že tentoraz zmeníme štýl hlasovania o trestoch za ČK. Naposledy bolo hlasovanie také, že skupina, ktorá chcela tresty prehlasovala skupinu tých, ktorí boli proti. Tentoraz by to malo byť tak, že bude treba napr. 60% hlasov zo všetkých za súhlas s trestami, aby tresty pokračovali aj v ďalšom ročníku, čiže aspoň 41% hlasov za "nie" bude treba na zrušenie trestov. Možno tie percentá ešte mierne pozmením.
Plus hlasovať sa bude o spomenutej odvetnej časti súťaže a možno ešte niečo ďalšie.

Každopádne, do hlasovania bude určite zahrnutá aj otázka trestov a uvažujem nad tým, že tentoraz zmeníme štýl hlasovania o trestoch za ČK. Naposledy bolo hlasovanie také, že skupina, ktorá chcela tresty prehlasovala skupinu tých, ktorí boli proti. Tentoraz by to malo byť tak, že bude treba napr. 60% hlasov zo všetkých za súhlas s trestami, aby tresty pokračovali aj v ďalšom ročníku, čiže aspoň 41% hlasov za "nie" bude treba na zrušenie trestov. Možno tie percentá ešte mierne pozmením.
Plus hlasovať sa bude o spomenutej odvetnej časti súťaže a možno ešte niečo ďalšie.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Ja mam dalsi navrh
Chcel by som take niake pravidlo ze tym ktory ma 3 take kontumacie ze neodoslal vcas pozvanku tak by mohol byt vyluceny, lebo podla mna je prilis zbytocne cakat na styry bud odosiela alebo nie. No a ak ma medzi tymi kontumaciami aj kontumaciu za CK tak ako predtym za styry zapasy bude vyluceny. Dufam ze ste ma pochopili

No a čo vy na to?

No a čo vy na to?
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
-
Ja som pochopil, ešte o tom pouvažujem, niečo podobné mi už vírilo v hlave, takže je možné, že zavedieme niečo podobné.MilanSLOVAKIA wrote:Ja mam dalsi navrhChcel by som take niake pravidlo ze tym ktory ma 3 take kontumacie ze neodoslal vcas pozvanku tak by mohol byt vyluceny, lebo podla mna je prilis zbytocne cakat na styry bud odosiela alebo nie. No a ak ma medzi tymi kontumaciami aj kontumaciu za CK tak ako predtym za styry zapasy bude vyluceny. Dufam ze ste ma pochopili
![]()
![]()
No a čo vy na to?
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
trebalo by zalozit na to topikPaToM wrote:Ja som pochopil, ešte o tom pouvažujem, niečo podobné mi už vírilo v hlave, takže je možné, že zavedieme niečo podobné.MilanSLOVAKIA wrote:Ja mam dalsi navrhChcel by som take niake pravidlo ze tym ktory ma 3 take kontumacie ze neodoslal vcas pozvanku tak by mohol byt vyluceny, lebo podla mna je prilis zbytocne cakat na styry bud odosiela alebo nie. No a ak ma medzi tymi kontumaciami aj kontumaciu za CK tak ako predtym za styry zapasy bude vyluceny. Dufam ze ste ma pochopili
![]()
![]()
No a čo vy na to?
-
No trebalo podla mna na toto ale aj na pravidla 

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón