To sa nevyznať. Veľa písmen tam, ja čísla iba poznaťléblík wrote:Jakpakto?Hippopotamus wrote:Nepostačujúce údaje...léblík wrote:Jasně,pošlu ti odkaz s otevřenou historií![]()

Moderator: Czech Moderators
To sa nevyznať. Veľa písmen tam, ja čísla iba poznaťléblík wrote:Jakpakto?Hippopotamus wrote:Nepostačujúce údaje...léblík wrote:Jasně,pošlu ti odkaz s otevřenou historií![]()
Jasně analfabetický matematik co umí psát,ale vlastně neumí písmena a ani číst..Hippopotamus wrote:To sa nevyznať. Veľa písmen tam, ja čísla iba poznaťléblík wrote:Jakpakto?Hippopotamus wrote: Nepostačujúce údaje...
To je taká nová choroba. Volá sa, že "Neochota" s poditutlom "Urob si sám"léblík wrote:Jasně analfabetický matematik co umí psát,ale vlastně neumí písmena a ani číst..Hippopotamus wrote:To sa nevyznať. Veľa písmen tam, ja čísla iba poznaťléblík wrote:Jakpakto?
Hippopotamus wrote:To je taká nová choroba. Volá sa, že "Neochota" s poditutlom "Urob si sám"léblík wrote:Jasně analfabetický matematik co umí psát,ale vlastně neumí písmena a ani číst..Hippopotamus wrote: To sa nevyznať. Veľa písmen tam, ja čísla iba poznať
Tak vidím, jsme na tom stejně...Azor wrote:No, já měl myslím max. 12M na účtu a nejlepší prodej byl za 7,5 M eurJari Malanta wrote:Tak jsem se začetl do zdejších reakcí a musím se stydět...![]()
Za 4,5 roku hraní jsem měl na účtu nejvíce 18M, a to jenom týden než jsem nakoupil nové hráče...
![]()
Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím...
![]()
Superkaufy jsem měl za celou dosavadní kariéru dva, o jednom by mohl léblík vyprávět...
![]()
, takže si říkám, kde jsem udělal chybu...
![]()
![]()
Nejdražší nákup byl na 6M eur
. A to už SP hraji 3,5 roku
A to jsem si téměř celý první rok bláhově myslel, že to někam dotáhnu s původním kádrem
Díky...léblík wrote:Myslíš to CB?..hmm ale nevypadá ještě úplně nejhůřJari Malanta wrote:Tak jsem se začetl do zdejších reakcí a musím se stydět...![]()
Za 4,5 roku hraní jsem měl na účtu nejvíce 18M, a to jenom týden než jsem nakoupil nové hráče...
![]()
Jinak jsem ten manažer, kterého rádi vidí prodávající, spálil jsem se už mnohokrát a nejspíš ještě mnohokrát spálím...
![]()
Superkaufy jsem měl za celou dosavadní kariéru dva, o jednom by mohl léblík vyprávět...
![]()
![]()
To CB môže v pohode natrénovať tak, že to bude tvoj najhorší obchod a nie najlepšíJari Malanta wrote:Díky...léblík wrote:Myslíš to CB?..hmm ale nevypadá ještě úplně nejhůřJari Malanta wrote:Tak jsem se začetl do zdejších reakcí a musím se stydět...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5,1M za to CB, kým nebol vôbec dotrénovaný, bola veľmi dobrá cena (z pohľadu predávajúceho). Čo z neho bude, nikto nevie, možno natrénuje na výkon 63 a léblík ho predá za pár eur, možno natrénuje na 70+ a zapršia mu z neho krásne milióny. Len som chcel poukázať na to, že či bol ten obchod dobrý, sa dozvieš, až keď hráč dotrénujeJari Malanta wrote:Za to CB jsem dostal 5,1M, můj nejlepší obchod byl prodej CM za 6,25M. A že z toho prodeje CB může být má noční můra? Může, ale s tím už nic nenadělám. Stejně jsem mohl uvažovat i já, dotrénuji ho a pak vydělám balík, a také to nemuselo dopadnout...
Teď se jen modlím, aby neměl výkon kolem 75 a léblík ho střelil nějakýmu Áčkaři za 50M, nebo kolik je limit...Hippopotamus wrote:5,1M za to CB, kým nebol vôbec dotrénovaný, bola veľmi dobrá cena (z pohľadu predávajúceho). Čo z neho bude, nikto nevie, možno natrénuje na výkon 63 a léblík ho predá za pár eur, možno natrénuje na 70+ a zapršia mu z neho krásne milióny. Len som chcel poukázať na to, že či bol ten obchod dobrý, sa dozvieš, až keď hráč dotrénujeJari Malanta wrote:Za to CB jsem dostal 5,1M, můj nejlepší obchod byl prodej CM za 6,25M. A že z toho prodeje CB může být má noční můra? Může, ale s tím už nic nenadělám. Stejně jsem mohl uvažovat i já, dotrénuji ho a pak vydělám balík, a také to nemuselo dopadnout...
Si sa snažil napodobniť Frrfrr-ho alebo on teba?frankie_doparoma wrote:muj nejdrazsi nakup byl 38M (+-, nevim uz presne) za na dlouhou dobu nejlepsiho golmana celyho sp
nejdrazsi prodej bylo neco kolem 30, to presne nevim
Tak o tom zatiaľ len snívam...a asi aj navždy budem...frankie_doparoma wrote:nejvic sem vydelal na jednom hraci 13M (za tri tydny)
Slušný vstup do SP svetafrankie_doparoma wrote:jinak v tomhle tymu jsem mel nejvic neco nad 25M na konte
kdyz chces top kvalitu, musis dobre zaplatitHippopotamus wrote:Si sa snažil napodobniť Frrfrr-ho alebo on teba?frankie_doparoma wrote:muj nejdrazsi nakup byl 38M (+-, nevim uz presne) za na dlouhou dobu nejlepsiho golmana celyho sp
nejdrazsi prodej bylo neco kolem 30, to presne nevim![]()
Trénuje 3 skill tak doufám,že půjde přes 90,asi ho už dotrénuji..Jari Malanta wrote:Díky...léblík wrote:Myslíš to CB?..hmm ale nevypadá ještě úplně nejhůřJari Malanta wrote:Tak jsem se začetl do zdejších reakcí a musím se stydět...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak ho, chudáka, toľko netráp a povedz mu aspoň to, že posral energiu, nech má radosťléblík wrote:Trénuje 3 skill tak doufám,že půjde přes 90,asi ho už dotrénuji..Jari Malanta wrote:Díky...léblík wrote:Myslíš to CB?..hmm ale nevypadá ještě úplně nejhůř
Tobě taky něco říct!!!...Posral už první hlavní a jak tu milý Hippo prozradil tak energii dosral ještě víc...Hippopotamus wrote:Tak ho, chudáka, toľko netráp a povedz mu aspoň to, že posral energiu, nech má radosťléblík wrote:Trénuje 3 skill tak doufám,že půjde přes 90,asi ho už dotrénuji..Jari Malanta wrote: Díky...