Že "slizkej hade"Dajo wrote:Milko wrote:Už zajtra nás čakajú záverečné 2 štvrťfinálové zápasy
Ut 21 Dec 2010 (14:00 CET)
Chemtech ?? - ?? FC Trabant
- prekvapí Chemtech v tomto zápase a postúpi na penalty

Nechcel by si to náhodou namiesto neho aj odohrať a potom si konečne povedať , " porazil som FC Trabant".

To komu vlastne fandíš ty " slizkej hade"
S pozdravom tvoj najmilší bracho.
 Vždy si vynikal slovami ako činmi a na to, koľko máš rokov, že ťa to ešte drží
  Vždy si vynikal slovami ako činmi a na to, koľko máš rokov, že ťa to ešte drží  

Zranenie v mužstve hostí, červená karta na strane domácich a boj až do záverečného hvizdu rozhodcu. Chemtech len prvykrát závahal v turnaji a stalo sa mu to osudným
  Zranenie v mužstve hostí, červená karta na strane domácich a boj až do záverečného hvizdu rozhodcu. Chemtech len prvykrát závahal v turnaji a stalo sa mu to osudným  Je však pravda, že narazil na veľmi skúsený mančaft FC Trabant, ktorý má vyvážený team a dokáže sa v takýchto zápasoch vyhecovať. O všetkom rozhodol v 33. minúte litovský kanonier Audrius Kaulinis, ktorý tak zabezpečil mužstvu FC Trabant postup do semifinále. Gratulácia Dajovi
  Je však pravda, že narazil na veľmi skúsený mančaft FC Trabant, ktorý má vyvážený team a dokáže sa v takýchto zápasoch vyhecovať. O všetkom rozhodol v 33. minúte litovský kanonier Audrius Kaulinis, ktorý tak zabezpečil mužstvu FC Trabant postup do semifinále. Gratulácia Dajovi  Konečne sme sa od neho dočkali aj pár pozitívnych slov a nie len opakované navádzanie a hecovanie naších súperov ako na nás majú hrať.
 Konečne sme sa od neho dočkali aj pár pozitívnych slov a nie len opakované navádzanie a hecovanie naších súperov ako na nás majú hrať.  Semifinále bude nabité veľmi kvalitnými mužstvami a my sa asi budeme už len prizerať  a gratulovať súperom k postupu.
 Semifinále bude nabité veľmi kvalitnými mužstvami a my sa asi budeme už len prizerať  a gratulovať súperom k postupu. 

. Do telefónu mi oznámil,že ešte zdobí vianočný stromček.
 . Do telefónu mi oznámil,že ešte zdobí vianočný stromček.  a Palo šel dál-tak malá odveta
  a Palo šel dál-tak malá odveta