Ut 4 Jan 2011 (22:00 CET) PrP FC Hostage ?? - ?? Šutrteam
Moderator: Czech Moderators
Máte štěstí pane......a té ostudy, kdyby jste nepostoupilBig El wrote:tosa_CZ wrote:Paráda! V posledním zápase skupiny jsme si výhrou zajistili první místo, v což jsme po losu ani nedoufali (přeci jen FC Domašov ve skupině je FC Domašov ve skupině...). Leč ukopali jsme o bodík více než tento silný tým a pro osmifinále jsme si tak vykoledovali domácí prostředí (pravda, bohužel v turnaji bez jeho výhody), a také soupeře FC DAC, který není z nejsilnějších v osudí. V úterý se tedy s velkou vervou popereme o čtvrtfinále!
To já o předpokládaném soupeři - Dynamu Oleksovice - nebudu psát, že není z nejsilnějších v osudí. Ještě by si to ps2512 vzal osobně a to bych nerad.![]()
![]()
tosa_CZ wrote:Paráda! V posledním zápase skupiny jsme si výhrou zajistili první místo, v což jsme po losu ani nedoufali (přeci jen FC Domašov ve skupině je FC Domašov ve skupině...). Leč ukopali jsme o bodík více než tento silný tým a pro osmifinále jsme si tak vykoledovali domácí prostředí (pravda, bohužel v turnaji bez jeho výhody), a také soupeře FC DAC, který není z nejsilnějších v osudí. V úterý se tedy s velkou vervou popereme o čtvrtfinále!
Však já také nenapsal, že jsem dostal lehkého soupeře. Ale ne nejsilnějšího v osudí, to je rozdílMilanSLOVAKIA wrote:tosa_CZ wrote:Paráda! V posledním zápase skupiny jsme si výhrou zajistili první místo, v což jsme po losu ani nedoufali (přeci jen FC Domašov ve skupině je FC Domašov ve skupině...). Leč ukopali jsme o bodík více než tento silný tým a pro osmifinále jsme si tak vykoledovali domácí prostředí (pravda, bohužel v turnaji bez jeho výhody), a také soupeře FC DAC, který není z nejsilnějších v osudí. V úterý se tedy s velkou vervou popereme o čtvrtfinále!![]()
![]()
Tak to ze nie som najsilnejsi v osudi tak to je pravda ( ale to sa nahlas nehovori )
![]()
![]()
Bohuzial niaku velku sancu na postup moj tym nema. Kebyze ale tosa nasadi svoj B - tym tak mozno sa niake tie sance zvysia
Do boja ideme s cielom, ze aj ked prehrame tak tym 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto sa bude modlit aby nas nabuduce nedostal
![]()
![]()
Bude to pekny duel
Neboj William Jackson si s tím poradí.MilanSLOVAKIA wrote:A - tym? to nie je najlepsia sprava
Tak dufajme. Budem sa musiet na neho spoliahnutmrakoplas44 wrote:Neboj William Jackson si s tím poradí.MilanSLOVAKIA wrote:A - tym? to nie je najlepsia sprava![]()
Hned v počáteční fázi jsem chytl PaToma a jeho FC HostagePaToM wrote:Tak my máme teda jedného zo silnejších v osudí, ale uvidíme. Bohužiaľ sa nám včera zranil jeden z našich najlepších hráčov, za ktorého na jeho poste nemáme úplne rovnocennú náhradu (výkon o 8-9 nižší), takže to nebude ideálne (nehovoriac o ČSL, v ktorej sme dúfali v nejaký slušný výsledok). Ale Šutrík to má v utorok celkom plné - liga a potom celý deň turnaje a na druhý deň pohár. Tak sme zvedaví, ktorým zápasom dá prednosť a do ktorého vybehne A-čko a či náhodou nebude A-čko pripravovať na pohár práve v zápase proti nám. Každopádne, je možné, že nás aj s C-čkom vyradí
, no ale zbrane neskladáme, pokúsime sa o zázrak.
Ut 4 Jan 2011 (22:00 CET) PrP FC Hostage ?? - ?? Šutrteam
šutr wrote:Hned v počáteční fázi jsem chytl PaToma a jeho FC HostagePaToM wrote:Tak my máme teda jedného zo silnejších v osudí, ale uvidíme. Bohužiaľ sa nám včera zranil jeden z našich najlepších hráčov, za ktorého na jeho poste nemáme úplne rovnocennú náhradu (výkon o 8-9 nižší), takže to nebude ideálne (nehovoriac o ČSL, v ktorej sme dúfali v nejaký slušný výsledok). Ale Šutrík to má v utorok celkom plné - liga a potom celý deň turnaje a na druhý deň pohár. Tak sme zvedaví, ktorým zápasom dá prednosť a do ktorého vybehne A-čko a či náhodou nebude A-čko pripravovať na pohár práve v zápase proti nám. Každopádne, je možné, že nás aj s C-čkom vyradí
, no ale zbrane neskladáme, pokúsime sa o zázrak.
Ut 4 Jan 2011 (22:00 CET) PrP FC Hostage ?? - ?? Šutrteam![]()
, ikdyž přes levou zálohu i levou obranu by to mělo jít
. Ale jak PaTom uvedl, úterý je u nás nabito a já ještě dneska nevím co vypustím, protože středeční pohár SP je priorita. Nicméně už jenom proto jak se tady toto fórum dennnodeně plní je prokopléj buben hodně populární a ceněný turnaj a vypustit ho si nemůžu dovolit-to by mi Classik dal
![]()
![]()
Ty jako obhájce nemůžeš takhle psát.Ataner wrote:No a je hotovo to jsem zvědavej na kdy se nám to losne..![]()
Pokud totiž Káťa ligu vypustí jdeme do kopru..v lize se to seká na 145